Jesam li ja jedini kojem je BBC2 bolji od BF3 ?
obje igre su odlicne
obje igre su odlicne
Cekaj da patchevi stignu, i ja sam neki dan igrao BC2 i osjecaj mi je nekako bolji.
to nije drop...nego se freeza ekran na sec...ako grafa vrti 45 navise frameova ona mi se cini da je za ultra (ako se ne varam 30 je vise nego igrivo)...???
Kako nije za ultra ako frend na 27" monitoru hala s 5850 na ultra i sve mu glatko ide?
Ma ima i freezova,i timed-out-a i lagova i crashova i svacega po malo igra je bugovita u sve jednom sektoru trebacemo sacekati barem 2 patcha da to srede.
E decki imam problem...
Imam i5 2500k i HD 6950 1gb,4gb venegance 1600mhz...
kad igram battlefield 3 na ultra postavkama dobivam negdje izmedu 45 i 80 fps(rezolucija 1280:1024)...sto je po meni odlicno...no ponekad mi se screen freeza na 2-3 sec (svakih par minuta i ovisi naravno koja mapa) te me zanima zbog cega :P?
Plz pomoc....se to ikom drugom desavalo???
Je mozda problem do starog harda (koji je 5 god star...pa pre sporo ucitava)???
Isti procesor, ista grafička, nemam tih problema
E decki imam problem...
kad igram battlefield 3 na ultra postavkama dobivam negdje izmedu 45 i 80 fps(rezolucija 1280:1024)...sto je po meni odlicno...no ponekad mi se screen freeza na 2-3 sec (svakih par minuta i ovisi naravno koja mapa) te me zanima zbog cega :P?
Isti procesor, ista grafička, nemam tih problema
Cujete covjeka...
otkud ti to?
Ako misliš da je možda hard, jednostavno pogledaj na HDD lampicu u trenutku kada se igra zaledi
to nije drop...nego se freeza ekran na sec...ako grafa vrti 45 navise frameova ona mi se cini da je za ultra (ako se ne varam 30 je vise nego igrivo)...???
Daj malo više podataka.
Koje drivere si stavio (preporučam bar 11.10), također, samo teksture smanji s Ultra na High (praktički neće biti vidljive razlike).
Meni je znalo tako raditi prije na 11.9 driverima, s 11.10 official (a vele da 11.10 preview 2/3 su još brži) igram tako da mi igra ne pada ispod 50 FPS na Full HD-u (sve high, AAx0, Post AA full).
Također, šta imaš od pozadinskih programa uključeno? Može biti da negdje nešto traži pristup mreži, pa ti onda igra uspori.
Daj malo više podataka.
Koje drivere si stavio (preporučam bar 11.10), također, samo teksture smanji s Ultra na High (praktički neće biti vidljive razlike).
Meni je znalo tako raditi prije na 11.9 driverima, s 11.10 official (a vele da 11.10 preview 2/3 su još brži) igram tako da mi igra ne pada ispod 50 FPS na Full HD-u (sve high, AAx0, Post AA full).
Također, šta imaš od pozadinskih programa uključeno? Može biti da negdje nešto traži pristup mreži, pa ti onda igra uspori.
Imam drivere 11.10
meni je sve namjesteno na max (cak i AA)...eh sada imam upaljen fraps da bih mogao vidit koliko imam frameova i torrent (seedam)
E decki imam problem...
Ta konfa ti može parktički sve izdržati. Isključi Motion Blur pa onda probaj. Vidio sam da iz nekog razloga ponekad može biti problematičan na Ultra postavkama.
ja sam taj autor koji nije to naveo...
sapphire hd 6950 1gb,2 vent verzija :P
na high imam >70 fps...a na ultra >40(barem)
po mome i po ukusu vise manje svih na forumu je to vise nego igrivo
Daj malo više podataka.
Imam drivere 11.10
meni je sve namjesteno na max (cak i AA)...eh sada imam upaljen fraps da bih mogao vidit koliko imam frameova i torrent (seedam)
seedaš dok igraš...?pa probaj ugasiti?
Daj malo više podataka.
Imam drivere 11.10
seedaš dok igraš...?pa probaj ugasiti?
:P
npr ja sam na tcom osnovna brzina i ne pada mi na pamet seedati sa 25 kbita dok igram.a i hard je stari pa se muči jedan,čita podatke za igre i još čita za upload.zašto ga "presuješ" ?
Nemoj se ljutiti, ali to je još jedan dokaz problem uglavnom sjedi pred računalom... Čudno da te češće ne izbacuje s servera ako non-stop seedaš...
Ajde javi kakvi su rezultati kad isključiš torrent. A inače, zastajkivanje, pa da te onda prebaci na neko drugo mjesto ili vrati unatrag, to ovisi i o serveru, a ne samo o tvojoj vezi na net. To se i meni, a vjerujem i svima ostalima, povremeno pojavi na nekim serverima.
boga ti... ne freezalo ti se kad igras i seedas! aj razmisli malo o tom
Jučer navečer sam poludio na serveru. Imao sam jedno 7 loss streak.
Pa rekoh nejdem dok jednu ne pobijedimo i onda je došao rush na Noshahr canals. Usro sam se od muke (tj. truda). Trčao posuvda, bio maksimalno aktivan što se tiče spotanja i svega, bacao medpackove, oživljavao, raznesao par vozila njihovih i onda...
Jedan od vrhunskih osijećaja koji ti samo BF može dati. Nakon tolikog kilavljenja... Your team has Won!
Kako bindati miš za letenje avionom? Ne radi pomicanje miša
O hebem ti srecu i sve taman skupim za sniper 4k bodova i server padne majku ti JOOOOOJ
Totalna je uživancija sad na 32 slota i mix. Nije onako kaotično na pojedinim mapama, a čak i na najvećim ima dovoljno akcije. Daje čovjeku dovoljno vremena da promisli i da se opusti igrajući a ne da je stalno na rubu. Meni osobno to paše puno bolje.
Baš sam uživao sinoć, više nego bilo koji dan do sada.
Htio sam samo reći, svaka čast na ovom potezu. Realno gledajući samo su 4 mape dovoljno velike za 64 igrača. Još jedan veliki plus je isključivanje FF-a, tako da ću i ja sad vrlo vjerojatno više posjećivati bug server. Jedino je malo zajebano kad nakon skoro svake runde jednostavno nestane 40% jednog tima sa servera, ali šta možeš.
jer ima koga na team speaku?
klikni na server pa vidi,ja nemogu trenutno