Upravo sam se sokirao ,zavrsio kampanju i nisam mogao vjerovati da je igra gotova ...imam osjećaj kao da nisam nista odigrao
...al svejedno igra je dobra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijepo je to, no ti bi mogao osloboditi još 1 gb memorije da pogasiš te nepotrebne procese (chrome, sidebar, tuneup itd)
+ kad bi game booster pokrenio, sveo bi win7 usage na nekih 300-500 mb, tako je barem kod mene jer totalno oslobodim ram jer držim do kompa.. za ovu konfu dobro radi..
ne znam oce ti povecat preformanse, ali ram ce ti se osjecat slobodnije što je sigurno ;:D
Probaj igrati multiplayer sa ugašenim browserom
Btw forzzuk, mislim da igra troši dosta preko 1GB VRAM-a sa teksturama na ultra, i svime ostalim naravno. Možda ti je zbog toga dolazilo do rušenja.
Lijepo je to, no ti bi mogao osloboditi još 1 gb memorije da pogasiš te nepotrebne procese (chrome, sidebar, tuneup itd)
+ kad bi game booster pokrenio, sveo bi win7 usage na nekih 300-500 mb, tako je barem kod mene jer totalno oslobodim ram jer držim do kompa.. za ovu konfu dobro radi..
ne znam oce ti povecat preformanse, ali ram ce ti se osjecat slobodnije što je sigurno ;:D
Memorija služi da ju se iskoristi.
Igra stigla danas a poslana 25.10.
Sa mojom konfom nemam nikakvog crasha a igrao sam u komadu nekih 3-4 sata.
Na CQ64 malo mi je fps manji nego na Rush32, oko 40-50 , na rush cca60 fps.
Win7 je 32bit.
Frend ima x4 965 i 4980 1GB i stalno mu crasha, svakih 10 min.
Jel je to do AMD procesora ili lošije grafe od moje HD6870?
meni trosi 4.5bg rama,nisam mislio da je bas toliko
ovako...popodne sam išao repair game jer je netko rekao na forumu da je to dobro napraviti(uredno ga nabijem na onu stvar)...nešto se bilo updatealo i sad kasnije sam udateao battlelog plugin i želilo je reinstalirati nanovo bf3???
skužio sam da bf3.exe ima još toga nadodano u naziv i obrisao sam da ostane samo b3.exe i vidi vraga sada radi...naravno Ramesh sa EA chata me vodio u user accounts i da disableam UAC itd ???
rekao sam mu da ću sam,idem se prijaviti za EA advisora...
zaključak?ne slušajte svakoga na forumu!
a sada očistit registry i malo srediti winse pa acronis backup C particije.
ja sam tih 48 mb updateao bar 10 puta i kad god stisnem repair uvijek isto to popravlja
nema šanse da spustiš korištenje memorije na 300 ili 500 mb.
ja sam si napravio "gamersku"verziju win7 da tako kažem,samo ja sam freak po tom pitanju pa sam win7 ogolio do kosti i na svjeze instaliranom win7 imam oko 25-26 procesa i zauzece rama oko 700-800mb
plus ja koristim game booster koji preporučam svima,a osobito onima kojima je komp na granici igrivosti bf3.
Zanima me zašto u igri ni na jednoj mapi nema ona dva druga aviona, frogrot i thunderbolt?
Zanima me zašto u igri ni na jednoj mapi nema ona dva druga aviona, frogrot i thunderbolt?
samo na rush mode mapama
Kako to da nema u conqestu?
a kad cemo spavat haha
A neznam lol. E u ovom gameplay-u ima mjesta za dvojcu u thunderboltu, a ja kad igram na rushu sa thunderboltom ima samo jedno mjesto, anybody?
ovako...popodne sam išao repair game jer je netko rekao na forumu da je to dobro napraviti(uredno ga nabijem na onu stvar)...nešto se bilo updatealo i sad kasnije sam udateao battlelog plugin i želilo je reinstalirati nanovo bf3???
skužio sam da bf3.exe ima još toga nadodano u naziv i obrisao sam da ostane samo b3.exe i vidi vraga sada radi...naravno Ramesh sa EA chata me vodio u user accounts i da disableam UAC itd ???
rekao sam mu da ću sam,idem se prijaviti za EA advisora...
zaključak?ne slušajte svakoga na forumu!
a sada očistit registry i malo srediti winse pa acronis backup C particije.
ja sam tih 48 mb updateao bar 10 puta i kad god stisnem repair uvijek isto to popravlja
Meni isto to radi. Svaki put kad kliknem repair, skine mi tih 48 .1 MB. Skinem, i ak minutu poslje opet repairam , opet mi skine isto. Grrr Da je bar neki koristan update pa da mi ne javlja Disconnected / Timed Out više :(
Jučer fino rokal po BUG serveru, Apache mayhem, skidam avione raketama , taman mi krene i ...crash! Disconnected!!
Igram pod Nenad_Jebif pa ak vidite da pizzzzim radi DC-a , nemojte zamjeriti :)
Ajmo na server.
Sad sam na poslu, popodne dođem. Radni dan budem provel ko i obično. Surfajući forume u potrazi rješenja za diskonekcije i timed out gluposti :)
ljudi trebam pomoc kupio sam igru sinoc i sad hocu probat igrat i kad se spajam na server cjelo vrjeme pise "joining server" i nist se vise ne događa?
ljudi trebam pomoc kupio sam igru sinoc i sad hocu probat igrat i kad se spajam na server cjelo vrjeme pise "joining server" i nist se vise ne događa?
igra je još puna BUG-ova. Izgleda da moramo čekati patcheve i fixeve da to radi kak spada svima.
Aj, bar ekipa radi na ovom , evo najave : http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/11/04/looking-ahead-for-battlefield-3.aspx
Meni se to nekad zna pojaviti, znači dok ti to piše stisni ctr + alt + delete i ugasi proces "bf3.exe"..
Ajmo ljudi na server.
Meni se to nekad zna pojaviti, znači dok ti to piše stisni ctr + alt + delete i ugasi proces "bf3.exe"..
Ajmo ljudi na server.
glavni problem je sto tamo nema bf3.exe
Ugasi UPnP ili ako ti trebba, otvori ove portove:
TCP : 80, 443, 9988, 20000-29999, 22990, 17502, 42127
UDP : 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300
Ovo rjesava problem sa konekcijom. Meni ne treba no nekima treba. Ja opet imam upaljen UPnP na ruteru i kao servis isto tako i SSDP discovery.
to sa portovima sam prvo napravio a onaj UPnP sam ugasio jos kak igram bc2
Probaj restart kompa, probaj malo prčkat po Originu.. Činimi se da ako želiš igrat da ti Origin mora biti upaljen.
Spoji se na ovaj server treba nam jedan igrač
Probaj restart kompa, probaj malo prčkat po Originu.. Činimi se da ako želiš igrat da ti Origin mora biti upaljen.
Spoji se na ovaj server treba nam jedan igrač
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/77531c70-d313-4e8d-b126-24d11e01c48a/BUG-Online-Game-Server/
origin se pali kak i komp,restart sam obavio al opet isto -.-
da i meni isto kad dugo stoji joining samo ugasim u task manageru bf3 i ponovo probam i spoji se,tako i ono s upnp,kad je ugasen je ok a kad ga upalim je connection time out.koliko vidim nekom pali jedno,nekom drugo a nekom pa trece,svasta,zato to i je komp,nesavrsena igracka
Zaigrao mal osinoć an BUGU, stvar je vrhunska, samo što još na ništa nisam naviknut, nemam pojma tko, što ,gdje... Doći će s vremenom valjda.
Btw. Nick mi je Styx7, vidimo se na BUGu.
Usput Consoles review pod ( GT )
Vidio sam to kolko su dugo to na beti otključavali a čujem da neki već imaju te rakete.
Istina je to za rakete, ja ako sam 10 aviona i mozda 3-4 helikopera srusio vozeci svoj avion, vec imam i flarove i heat seaker rakete :> (nick xeviss321...jer mi je netko "ukrao" Zduna XD)
EDIT: Nisam pogledao video prvo, nemam te rakete...sorry lol
Iz imena foldera od bf3 makni tm i odi u registry i tamo isto napravi makni sve tm ( tako je bar meni proradilo)
sad mi se igra pali samo u procesima ali se e pojavljuje slika