Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.493
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

moja konfa:

windows 7 x86
ddr2 4gb

ga-m56-s3
hard 320gb

asus 8800 GS 384 MB

proc 5200+ 2.7

nema smisla da ju pokusam igrat 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 18:35 (razer1911).

3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ja također iama problema sa igrom. Igra mi radi u 50 fps-a na High detaljima i onda odjednom zašteka i stane na 5 sekundi,pa opet nastavi.Neigrivo mi je. Ne kužim u čemu je problem kad sam vidio da sa mojom,čak i sa slabijom grafičkom ide bez problema na High. Probavao sam svakakve opcije ali ništa ne pomaže,ali nema šanse da igru igram na Low detaljima sa GTX 460,radije bih prodao key.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 18:35 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
antimadridista kaže...

ja također iama problema sa igrom. Igra mi radi u 50 fps-a na High detaljima i onda odjednom zašteka i stane na 5 sekundi,pa opet nastavi.Neigrivo mi je. Ne kužim u čemu je problem kad sam vidio da sa mojom,čak i sa slabijom grafičkom ide bez problema na High. Probavao sam svakakve opcije ali ništa ne pomaže,ali nema šanse da igru igram na Low detaljima sa GTX 460,radije bih prodao key.

memoriju grafe vidi malo

14 godina
Tonči kaže...

Na i7 procesoru, 8GB memorije i GTX580 igra na LOW trza, unatoč 60FPS. Nešto ne štima s igrom baš.

LOL

Nesto ne stima sa tobom.

i5 2500K, 8Gb rama, Sapphire 6850hd ,1920x1080, na high samo terrain,terrain quality,mesh quality, hbao i ambient occolusion Off, AF 16x, AA low- 50-55 fps-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 18:37 (drahic).
16 godina
antimadridista kaže...

Jel to sp ili mp, jer ako u sp ide dobro, a u mp problemi onda je do veze

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
Blade Runner31 kaže...
antimadridista kaže...

memoriju grafe vidi malo

napominjem da sam vidio da sa istom grafičkom,čak i slabijom bez problema ide na High (HD 4870 512 mb)

dery kaže...
antimadridista kaže...

Jel to sp ili mp, jer ako u sp ide dobro, a u mp problemi onda je do veze

u SP su navedeni problemi,MP još nisam igrao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Battlefield 3

Vi kaj ste kupili key sa ruskim jezikom, ste prebacili na eng ak je ko imal kakvih problema?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Vi koji imate igru mozete li mi reci dali ce mi igra radit na low na mojoj konfi ? Planiram uzet igru a neznam ako ce radit na 50+ fps na low na 1280x1024

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zna li itko kada stize sa base hosta key?

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters

0 0 hvala 0
17 godina

meni je LE stigao prije 3 sata... skidam sad onaj patch pa cu onda igru...

hmmm...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eto i ja sam počeo igrat SP.  Za sada su dojmovi fenomenalni,igra izgleda predobro i nije mi žao jer sam je kupio.  {#}

Inače,igram na rezi 1680x1050,sve na ultra,igra teče fluidno tj,prosječan fps mi je nekih 60. {#}

edit:  I da stavio sam ovaj driver AMD Catalyst™ 11.10 Version 3 Preview Driver    ali ništa se nije dogodilo,isto fps kao i prije nego sam ga stavio.

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 18:57 (TriP).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Zna li itko kada stize sa base hosta key?

meni je stigao LE rus edicija pred malo...

16 godina
odjavljen
drahic kaže...
Tonči kaže...

Na i7 procesoru, 8GB memorije i GTX580 igra na LOW trza, unatoč 60FPS. Nešto ne štima s igrom baš.

LOL

Nesto ne stima sa tobom.

i5 2500K, 8Gb rama, Sapphire 6850hd ,1920x1080, na high samo terrain,terrain quality,mesh quality, hbao i ambient occolusion Off, AF 16x, AA low- 50-55 fps-a.

Nije problem u FPS-u, nego nekako čudno trza igra, dakle, štuca...

16 godina
moderator
Battlefield 3

Igra treba još par patcheva,al sve u svemu nije loše.{#}

Ja imam nekih 45fpsa na high,1680x1050,al imam osječaj kao da ne ide fluidno - dok je igra u beti išla jako fluidno kad je bilo više od 30fpsa.

E da,oni koji će igrati rush mod će se puno brže levelat nego oni koji će rokat cq mod.

Neznam,treba još igrati,al za sad je dobra igra.

Al ima dice još puno posla na toj igri.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Kaje ko imal možda problema kod prebacivanja s ruskog na engleski?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel mi moze neko pojasnit kako se radi tema na forumi ??? hvala unaprijed {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Sad sam igrao mapu grand bazaar na serveru sa 64 (cq) igrača, i to je totalni kaos - koliko god zanimljivo zvučala mogućnost od 64 igrača, ne znam koliko mapa je realno dovoljno veliko za tako nešto - btw, CQ runda je bila gotova za valjda 5-6 minuta lol.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivan147 kaže...

odi na prvu stranicu foruma,nadji di bis temu radio,npr graficke kartice,hardver i kad to kliknes pisat ce ti gore desno pokreni novu temu

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 18:57 (Blade Runner31).
16 godina
moderator
ivan147 kaže...

Ovdje ti sve piše.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 3

#!

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li tko da je igrao sa hd 5670 gddr5 512mb? Na kakvim postavkama se igra? Kako ide ? avg FPS ?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

TeamSpeak 3 Public za sve one kaj igraju BF3 ip je = 176.31.128.79 port nema ni netreba (ako ocete trazite permenet sobu admine)

1 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...
drahic kaže...
Tonči kaže...

LOL

Nesto ne stima sa tobom.

Nije problem u FPS-u, nego nekako čudno trza igra, dakle, štuca...

Neznam,ja nemam nikakvih problema sta se toga tice.

Frend kaze da se njemu zna desit da na sekundu zglitcha,tj fps padne na 0-1 i onda se opet vrati.

Ja nikakvih problema srecom.

14 godina
Mislim da će BF3 na mom kompu ići fluidno na HIGH
14 godina
neaktivan

Dali netko igra sa 11.10 preview 3 driverima? meni se igra smrzava u loadingu dok sa 11.9 radi normalno.

15 godina
neaktivan
Segata kaže...

Dali netko igra sa 11.10 preview 3 driverima? meni se igra smrzava u loadingu dok sa 11.9 radi normalno.

Čekam da se skine pa javim. Imam Preview 3.

14 godina
Ako neigraš rage stavi si preview2 jer preview 3 imaju bugove
14 godina
Battlefield 3

Ja sam igrao na 11.9 i sve je bilo ok,pa onda na 11.10 pa sam izgubio oko 8-10 fpsa.. I vratio se na 11.9

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

samo da napomenem da je bio problem u meni,samo sam restartao komp i sve je proradilo na Ultra,i nemogu vjerovati kako je fluidno,igra leti!

znači sa GTX 460 (768mb verzija) sve na Ultra,samo AA opcija off(ima dvije opcija za AA,jedna mi je na High,druga je na off) i rekao bi da ima negdje oko 40 fps-a,savršeno!

Ovo je najbolje optimizirana igra ikad,sad se vidi što se može napraviti kad se igra radi u prvom planu za PC,a ne kad su svakavi loši portovi,nadam se da će i ostali proizvođači krenuti stopama DICE-e,što je jako malo vjerojatno {#}

Sada slijedi MP! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 19:18 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 3

oprostite što uljećem ko padobranac al da ću moć igrat s torrent verzijom(reloaded) ako upišem serial key? hvala...

Steam:luka2301

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice