U kojim je sve drzavama dozvoljeno pokretanje?
Mislim, vise se ne mora ukucavati onaj IP koji je naveden? 203.232.208.116
Mogu sad staviti i bilo koji americki?
Sad samo cekam Base Host - LE
U kojim je sve drzavama dozvoljeno pokretanje?
Mislim, vise se ne mora ukucavati onaj IP koji je naveden? 203.232.208.116
Mogu sad staviti i bilo koji americki?
Sad samo cekam Base Host - LE
Svaki put kad idem reedemat upisem cod i opet me vrati da ponovno upisem, iako nepise da je wrong cd-key ili bilo sta cudno.
Key je sa base hosta.
EDIT: Ok, nasao sam sad :)
Svaki put kad idem reedemat upisem cod i opet me vrati da ponovno upisem, iako nepise da je wrong cd-key ili bilo sta cudno.
Key je sa base hosta.
Zato što upisuješ dva keya od jednom, pogledaj, postoji ";" simbol koji odvaja keyeve. Jedan je za igru, a drugi za Back To Karkand.
Cijena za Battlefield 3 Limited Edition (EU) im je danas nešto viša nego jučer - sa 31,50 GBP (280 kn) je skočila na 34,50 GBP (301 kn).
Evo upravo se nalazim na stranicama ,CJS i tamo stoji da je cijena 26 funti.
http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-LIMITED-EDITION-CD-Key-for-Origin-%252d-Scan.html
Evo link, možda sam ja nešt previdio.
za ove koji igraju SP. da li uopste ima misija u Sarajevu, i da li ste do nje dosli, pricalo se da ce biti cak prva misija u Sarajevu :|
Evo nekih uočavanja:
1. Neznam da li ste uočili ogroman chat screen u igri koji po meni užasno iritira i stavrno smeta.
2.Koliko sam uočio VOIP funkcija je moguća jednio preko Origin i ako imate frendove dodane na Origin-u (to je neka vrsta integracije VOIP-a u igri) blesavo po meni
3.Koji bi po vama program bio najbolje koristiti za VOIP u igri i npr. da se svi odlučimo koristiti jedan i svi svakog dodaju tako da nas ima. (Origin, Mumble, Skype, Team Speak,...)
4.Kad ide Bug game server za BF3
Tako ako se odlučimo za određeni program da svi to koristimo kao BF3 (CRO_TEAM) ili tako nešto.
i usput neka bude free bez ikakvih trail verzija (reklamne stvari) i da radi kao beba.
Hvala
Ekipa ajmo savjeti i rješenja za VOIP
Na kojim postavkama moj komp može pokretati Battlefield 3??
Intel Core 2 Duo 3.6 ghz
Nvidia GeForce 9600 GT 512 Mb
500 Gb Hard Disk
4 Gb RAM
Asus P5QL PRO
Windows 7 Ultimate 64 bit
Dobio sam kljuc sa BaseHosta. Jasno mi je ono za aktivaciju preko Origina. Ali odakle se skida igra (za instal)?
Intel Core 2 Duo 3.6 ghz
500 Gb Hard Disk
4 Gb RAM
Asus P5QL PRO
Na low.
Dobio sam kljuc sa BaseHosta. Jasno mi je ono za aktivaciju preko Origina. Ali odakle se skida igra (za instal)?
Pa s origina.
Intel Core 2 Duo 3.6 ghz
500 Gb Hard Disk
4 Gb RAM
Asus P5QL PRO
low
Pogledajte konfu u moj pc. Ja s ovime vrtim BF3 bez ikakvog stekanja sve na HIGH
Pozdrav, vi kaj imate win7 x64 di vam sprema origin i origin( bf3) games?
u program files ili x86 program files?
tnx
Na i7 procesoru, 8GB memorije i GTX580 igra na LOW trza, unatoč 60FPS. Nešto ne štima s igrom baš.
dajte ako netko igra sa GTX 460 da mi kaže na kojim detaljima igra,možete i u pm ako ne želite ovdje.
Varijanta sa 1 GB može bez problema na High. Za ovu drugu ne znam.
gurat će valjda i moja na High kad joj malo povisim taktove. I ne mislim igrati sa svim opcijam uključenim,AA ću isključiti i HBAO,valjda će onda moći na High.
ja sam probo na ultra sve sa mojom gtx icom,ide to,al neznam dali je do same igre ili do grafe(smanjivao sam na medium isto se dogadja) igra trza opasno kada treba krenut filmic neki ili kada je checkpoint,to me zivcira,i neznam di se mjenjaju kontrole.
memorija,probaj dok igras izac sa ALT+TAB i i afterburneru ili nekom drugom prog vidjet potrosnju,meni je u beti bila i do 1200mb,sve ful
johi bro kaže...Dobio sam kljuc sa BaseHosta. Jasno mi je ono za aktivaciju preko Origina. Ali odakle se skida igra (za instal)?
Pa s origina.
Moja greška. LE verzija. Nisam vidio dvotocku kao razmak između dva ključa. Naravno da nisam mogo skinut igru, jer sam upisao oba ključa. Shame me
Sad skida...
ja na medium postavkama i rezolucijom do kraja (1440x900) igram i imam od 25 pa na dalje fps-a. ne pada ispod 20. vrti se oko 25-35 fps-a
Dali je moguće preuzeti battlefield 3? vidim da pišete o tome.
dali bi meni radio bf 3 na low
grijeh je tu igru igrati na low postavkama
Igra na mojoj konfi radi na stabilnih 60 fpsa sa jako jako rijetkim dropovima,sve mi je na ultra osim nepotrebnog AA,AF,blur.Prezadovoljan sam kak su ju optimizirali,jos da mi tak u MP radi nitko sretniji od mene.
dali bi meni radio bf 3 na low
grijeh je tu igru igrati na low postavkama
Eh brate nema se para za bolju konfu, evo moje:
Intel Core 2 Duo 3.6 ghz
nVidia Geforce 9600 gt 512 mb
4 gb ram
500 gb hard disk
windows 7 ultimate
asus p5ql pro
Koristi Battlelog za VOIP, kad nađeš ekipu s kojom si zadovoljan zakupite si neki voice server. TS3 ak ti je bitnija jednostavnost korištenja, Mumble ak ti je bitnija kvaliteta i brzina prijenosa zvuka.
Na i7 procesoru, 8GB memorije i GTX580 igra na LOW trza, unatoč 60FPS. Nešto ne štima s igrom baš.
Čudno, meni ide stvarno glatko - mislio sam da će u SP biti glatko, a da ću u MP imati problema, no u MP stvarno klizi. Sad sam probao jednu mapu (firestorm?), vozao se avionom, mogu reći da sam prilično zadovoljan - disanje pilota je stvarno fenomenalan ''touch''
Ko je kupio igru a ko skinuo? mislim svi govorite kak kome radi i to a gde se može skinuti?
Tako ako se odlučimo za određeni program da svi to koristimo kao BF3 (CRO_TEAM) ili tako nešto.
i usput neka bude free bez ikakvih trail verzija (reklamne stvari) i da radi kao beba.
Hvala
Ne ferma te nitko. Što se tiče in-game VOIPa, mi tu nemožemo ništa osim koristiti alternativne programe.
Većina nas igra sa grupicama prijatelja gdje svi koristimo neki od VOIP programa (TS, Ventrilo, Mumble..) koji nam služi i bolje nego sami VOIP u igri. I većini nas koji tako igramo sa klanom ili slično više paše da smo odvojeni, nego kad bi recimo nas 30 bili svi skupa u jednom kanalu kao što si zamislio ovo sa BF3 Cro Team. To bi bio kaos.
Ako želiš igrati malo sa ekipom s Buga, oni imaju Mumble server gdje se znaju skupljati. Imaš više detalja ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx
nemoguce tonci,nesto nije kako treba
Čudno, meni ide stvarno glatko - mislio sam da će u SP biti glatko, a da ću u MP imati problema, no u MP stvarno klizi. Sad sam probao jednu mapu (firestorm?), vozao se avionom, mogu reći da sam prilično zadovoljan - disanje pilota je stvarno fenomenalan ''touch''
Stvarno su je izvrsno optimizirali kad tebi sa hd4870 ide sve glatko.Tončiju preporuka da se sa tobom zamjeni za pc.