Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nije, zato sto u RL, se snajperi ne skampaju smradovski iza svoje crte bojisnice, nego iza neprijateljskih linija, sto je jos smradovskije {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
BBC2 nick: reader562

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
xyan kaže...

nije, zato sto u RL, se snajperi ne skampaju smradovski iza svoje crte bojisnice, nego iza neprijateljskih linija, sto je jos smradovskije {#}

Tko je taj tip?

Vuče malo na rusa {#}

15 godina
mitchell kaže...

ne razumijem zašto grafika nije mogla dobiti čistu desetku? vjerojatno nisu imali dovoljno snažne kompove za pokrenut na max detaljima {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 16:24 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
mitchell kaže...

ne razumijem zašto grafika nije mogla dobiti čistu desetku? vjerojatno nisu imali dovoljno snažne kompove za pokrenut na max detaljima {#}

ma CoD fanovi....

14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
AA-d00d kaže...

{#} 

@Kule_Zg Da ja sam naručio u subotu, danas ću još jednog.. baš me zanima kad će sve to stići.

Ja racunam petak ili ponedjeljak, jer su mi naveli u mailu 5-7 dana.

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Blade Runner31 kaže...

da svi se bune nesto za snipere,pa kako bi izgledalo da sniper trci po livadi i trazi neprijatelja,koga bi pogodio?jedino bi zapeo za drek na livadi a ne ubio nekog

Inače nije snajper nek je recon, izvidnica. I kao takav opremljen s 4x optikom ili nekim SMGom, mobilnim spawnom i laserskim markerom može biti puno korisniji na prvoj crti nego kao bushmonster s snajperom. To se pokazalo/dokazalo već u beti.

da slazem se,nisam mislio da stoji u africi i gadja ameriku nego po meni sniper treba bit 100ak ili malo vise metara iza tima i pruzat podrsku,to bi po meni trebao radit

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
mitchell kaže...

Trabala je s obzirom da je onaj usrani rage dobio 9,5 a grafika koda je neko posrao teksture iz 2002 god,ali ovi iz IGN-a uvjek daju čudne ocjene.

16 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
ZC_Someone kaže...
Blade Runner31 kaže...

da svi se bune nesto za snipere,pa kako bi izgledalo da sniper trci po livadi i trazi neprijatelja,koga bi pogodio?jedino bi zapeo za drek na livadi a ne ubio nekog

Inače nije snajper nek je recon, izvidnica. I kao takav opremljen s 4x optikom ili nekim SMGom, mobilnim spawnom i laserskim markerom može biti puno korisniji na prvoj crti nego kao bushmonster s snajperom. To se pokazalo/dokazalo već u beti.

da slazem se,nisam mislio da stoji u africi i gadja ameriku nego po meni sniper treba bit 100ak ili malo vise metara iza tima i pruzat podrsku,to bi po meni trebao radit

Snajperi uredno gađaju na 500 ili 800 ili 1200... metara. Svrha snajpera je da neotkriven (što je dulje moguće) precizno eliminira živu silu i laki oklop na strateški koristan način. U Battlefieldu ima smisla itekako i smiješno je očekivati da snajperist ne kempa.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

A ono,ne nuzno meni je fora ponekad sa snajperom se zaletit i tenk dic u zrak sa c4,pogotovo armat m-com i postavit na njega c4.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 16:52 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže..

Snajperi uredno gađaju na 500 ili 800 ili 1200... metara. Svrha snajpera je da neotkriven (što je dulje moguće) precizno eliminira živu silu i laki oklop na strateški koristan način. U Battlefieldu ima smisla itekako i smiješno je očekivati da snajperist ne kempa.

Problem je kad se svi uhvate snajpera pa kempaju.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav,

Igru sam uzeo na cdkeyhouse. Battlefield 3 Region Free.

Key sam dobio i igra se trenutno skida preko Origina ali me zanima s obzirom da je ovo "Region Free" verzija, dali i dalje imam region code lock, odnosno dali ću moći igrati od 25og ili moram čekati 28?

Znam da se ovo može riješiti i VPNovima ali i dalje me zanima dali ovo region free se odnosi na jezik ili regiju (EU)???

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Blade Runner31 kaže...
ZC_Someone kaže...
Blade Runner31 kaže...

dobro da malo sam rekao uglavnom razumijemo se

15 godina
smiglcro kaže...

jesi to ti nesto posebno pa si samo ti dobio? ili ce i ostali smrtnici to dobiti? cisto informativno :)

Hehe nisam ništa posebno. :) Napravio sam prednarudžbu početko 10. mjeseca i danas mi on poslao ovo. Vjerujem da će i ostali dobiti...sigurno neću samo ja! ;)

Evo sad baš gledam na njihovoj stranici da su dobili BF3 LE ali u ograničenim količinama tako da neće svi dobiti. A i ta se verzija može prednaručiti.

http://www.zelda.hr/pc-prednarudzbe

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 17:03 (Switch).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Onaj osjecaj kad prođeš release date check zahvaljujuci VPN-u :))))) Sutra se prelazi SP :))))))

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 17:08 (lordlojkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lordlojkus kaže...

Onaj osjecaj kad prođeš release date check zahvaljujuci VPN-u :))))) Sutra se prelazi SP :))))))

To start SP go to offline mode in origin and start BF3 ----- ajde probaj da znamo

battlelog ---- proradio {#}

www.bfwarzone.net
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 17:19 (Andi_zg).
17 godina
lordlojkus kaže...

Daj koji screen da i mi ostali imamo nad čime sliniti. {#}

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
16 godina
moderator
TomoR kaže...

Neki lik streama SP,pa slinite {#}...link

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
TomoR kaže...

Kaj bi slinili {#}, MP na EU serverima se vec hakla

www.bfwarzone.net
15 godina
pirat kaže...
TomoR kaže...

upravo ulazi na Multiplayer.

EDIT: Ipak ništa od toga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 17:34 (antimadridista).
15 godina
Battlefield 3

nije ušao....AAAAAAAJMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!

origin. TrueLiarHR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Naručio sam BF3 u GMC-a,na upit o tome da li sam uspio uhvatiti LE verziju mi ne odgovaraju.Ako igra iziđe u hr u petak,na primjer u Algoritmu - onda nema ama baš nikakvog smisla čekat dane i dane da GMC dostavi igru AKO nisam uspio dobiti LE.Dakle, zanima me da li itko zna kad bi mogli očekivat isporuku GMC-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koj program to koristi za strimanje?

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

i baš mora igrati sve misije koje smo vidjeli na trailerima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Ja igram :D :D

Tj ne jos jer svakom posebno na tsu objasnjavam hahahahah

Znaci ovako..

Zahebite vpn...

Evo vam sve napisano i PRATITE UPUTE i sve ce radit kako spada... Svima radi..

203.232.208.116
Port: 8080

Bypass launch date checker.
Battlelog will try to open. Page cannot be displayed.

Enter Origin, go into settings and change to Offline Mode.

Launch Single Player.

Alt-Tab, go back online.

I got it working!

All i did the method which was mentioned before

"Control Panel > Internet Options > Connections > Lan Settings > Use a proxy server box
203.232.208.116 port 8080"

After you pass the release date lock thing and it launches your browser just close it.
Go back to origin... click the wrench icon and click Go Offline.

Start bf3...enjoy xD time for SP

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

javi obavezno na kojim detaljima igraš i sa kojom konfom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

samo mi nije jasno, igra koja je pravljena u evropi izlazi prvo u americi

5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen