nešto su popravili,primjetio sam i veći fps
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nešto su popravili,primjetio sam i veći fps
dosli 26.9. i novi nvidijini beta driveri - boost kazu i do 38% u odnosu na stare beta drivere
a kako staviti scope ili laser na pusku :D
??jel se moze uopce
??jel se moze uopce
može,mislim da se za pušku mora otključat
imam pod opcijama za oružja,može se dodat ako ima šta
??jel se moze uopce
Pa kada otključaš možeš. Dok čekaš red na spawn imaš gore lijevo tri taba i klkineš na zadnji - Customize i tamo biraš opremu za pojedinu klasu.
Dakle ovo je smiješno, imam rank 3 na svom liku, i naleti mi lik rank 20.... derem ga sniperom, 4x u tijelo 1 hit u glavu, i konačno majstor me skuži i rokne jednim šutom iz jeb...g pištolja... razumijem da treba nagradit ove nolife što peru cijeli dan al brate mili.....
Dakle ovo je smiješno, imam rank 3 na svom liku, i naleti mi lik rank 20.... derem ga sniperom, 4x u tijelo 1 hit u glavu, i konačno majstor me skuži i rokne jednim šutom iz jeb...g pištolja... razumijem da treba nagradit ove nolife što peru cijeli dan al brate mili.....
To je lag, nema veze sa levelom...
a sta bi onda rekli ovi sta sam im ja jucer sa rankom 0 prakticki uletio i radim killstreakove po 4 komada, a prvi put igram BF, bilo koji? mislim sramota za mene da sam ga tek sad poceo
lvl 12 sam mislim da imam bar bi trebo samo neznam kako stavit
Koji k je sa Battlelogom?
a sta bi onda rekli ovi sta sam im ja jucer sa rankom 0 prakticki uletio i radim killstreakove po 4 komada, a prvi put igram BF, bilo koji? mislim sramota za mene da sam ga tek sad poceo
To se i meni dešava. Kao što sam ranije rekao čini mi se da je to lag, ak ti je ping veći ti njima laggaš i obrnuto, pa ti se čini da imaš veći skill, realnost je da je on tebe možda pogodio nekoliko puta, a da nije registrirano. Probaj na nekoliko servera ili najbolje na ovim HR serverima pa onda procijeni jel stvarno dobro igraš ili ti je lag davao prednost.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I need my gameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Prizeljkujem dan kad ce ova igrica narast u igru...
Ovo na slici! Jel to energija ili nešto drugo?
Prvo sam mislio da je energija ali kad sam s nula % trčao a bio samo malo ranjen moja teorija je pala u vodu.
I još nešto.Kad te netko oživi jel budeš na zemlji par sekundi sa pištoljem pa onda pičiš dalje(nešto kao last stand) ili je to nešto drugo?
To je život
Ja taman instalirao BF3 i onda jedva dočeko te 3-4 minute da mi se j*beni driveri skinu i još da se instaliraju. I sav sretan odem na Battlelog i nađem server, a ono neće
Dosao je nazad.Happy fraging :)
j3bote ja imam k/d 0.47,67k i 140d a danny ima 1.867 i 450k i 241d a igra samo 1h dulje od mene
uf katastrofa sam
Prizeljkujem dan kad ce ova igrica narast u igru...
i koji je tvoj savjet developerima da to bude tako?
jos jedno pitanje...sta samo 2 mape postoje na bfu?metro i caspian?
jos jedno pitanje...sta samo 2 mape postoje na bfu?metro i caspian?
beta je to.....
Ok,koji k???
Non stop ovo???
Your game session has expired, please log out and then log in again
sad i meni isto to javlja.....
To je život
Misliš energija vojnika,mene???
Jel se meni cini ili nema vise caspiana?
aaaaa pa ja vec 2 dana nemogu zaigrat, samo pise joining server i nece, evo sad sam se na danny-a isa spajat, kaze joining friend i samo cekam i nista
To je život
Misliš energija vojnika,mene???
Da to ti je "zdravlje". Ak te zbunjuje ona nula koju si spomenuo to ti je zato jer očito ko i u BC2 umireš tek na -1% zdravlja.
sorry vjerujem da je vec bilo ali ova tema ima tisuce poruka, kome se iskreno da sve to citat?
koja se na kraju pokazala u praksi minimalna graficka za igranje na najvisim mogucim detaljima na 24" full hd monitoru?
ja nemogu vjerovat..nikako da istaliram igricu neda i neda i neda i neda :/ koji ku*** pise ready to install stisnem na to i nista se nedesava..grr za poludit