Kad izlazi puna verzija ati 11.10 drivera?
Krajem 10-og.
Tek prekjučer su izašli 11.9.
Kad izlazi puna verzija ati 11.10 drivera?
Krajem 10-og.
Tek prekjučer su izašli 11.9.
tezak je mp ono hodam hodam, i samo mi doleti metak u celo.
Puži!
Ali ni to ti neće predugo pomoći...
Puži!
Ali ni to ti neće predugo pomoći...
da ni skirvanje iza drveta vise ne pomaze. samo ti sikne rpg i sjedi drvo na drvo
Al napokon mogu trojicu spržit sa jednin šaržeron (na normal modu). Šta če tek bit na HC
Nego, nisam imao priliku uc u neki srv di imaju vozila, kakva su?
A, tko su:
zeljko123
shockrebmx
???
Ja sam shockrebmx :)
Idem igrat
Server: TX Gameservers.com #756
A i igra se redovito crasha, tako da definitivno odustajem od pokušaja igranja bete, te definitivno ne nabavljam igru, ne zbog bete, već što me ionako nije uspjela impresionirati.
A i igra se redovito crasha, tako da definitivno odustajem od pokušaja igranja bete, te definitivno ne nabavljam igru, ne zbog bete, već što me ionako nije uspjela impresionirati.
meni isto nekad nekim cudom izdrzi igra 1 rundu ali inace 10 min je limit o onda crasha.
Ae bacite pogled :
Kako igrati Caspian Border?
Kako igrati Caspian Border?
Nikako
kod mene nema crashova, mogo bi problem biti u tvojoj konfi
Je li negdje bilo spomenuto kako ćemo moći mijenjati na puškama mod pucanja Single/Auto/Burst? Ako je moguće, kako to promijeniti?
Je li negdje bilo spomenuto kako ćemo moći mijenjati na puškama mod pucanja Single/Auto/Burst? Ako je moguće, kako to promijeniti?
V, bar kod mene. Ne znam dal sam mjenjao.
imam komp(ati 5570,adm phenom 2 x2 560 i 4gb rama) i ps3
da kupim bf3 za komp ili za ps3?
ako za komp na kojim ću postavkama moći igrati?
btw di da skinem betu i jer mi treba za nju key ili ne?
11 | ps3 |
---|---|
18 | komp |
Skidam i ja Betu (napokon neka novija igra na kompu ), na Originu se zovem Fl3gm4.
Konačno sam svoju kantu uspio optimizirati da izvučem iz nje maksimum. Riješio sam se nepotrebnih procesa i background gluposti sa turbo modom TuneUp Utilities-a(koji je također aero skorz isključio i switchao u classic izgled) te sam napavio disable svih updatera i inih gluposti. Također ubačeni ovi beta driveri za ATI-jevke te blago clockana grafa.Krajnji rezultat je ekstra 10 fps-a i gameplay u kojem sve ide glatko na low postavkama.
Ah "super". Vidim da nisam jedini kojem igra nije sjela.
matchmaking.... i ovako 10 minuta neda mi se vise cekat u pm
Meni sve štima. Žao mi ekipe kojoj ne..
ja necu stavljat te beta drivere da mi poslje nebi bilo zao.
Preporuka na HR diabolic servere, za sad, bar meni, imaju najbolji ping.
ako preorderam sa gamecouk limited edition jeli dobijem back to karkand?
Stalno mi pise: Your game session has expired, please log out and then log in again
ma meni se vise svidja sp neg mp