Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.193
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
hrka11 kaže...

35 E je na Originu...Nije ni u Koreji bila jeftinije kad smo kupovali tamo.

Prilika kakvu će samo zli ljudi kao Volume i Friday propustiti.

11 godina
Jack Sparrow kaže...
hrka11 kaže...

35 E je na Originu...Nije ni u Koreji bila jeftinije kad smo kupovali tamo.

Prilika kakvu će samo zli ljudi kao Volume i Friday propustiti.

Tim osobama je zabranjeno kupit radi razine skilla...

bf4: [G] hrka11
13 godina
Wolf88 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Avensac kaže...

Jel ima negdje neki popust za bf1, kao black friday ovo ono?

Ima na g2play mali popust

39,49€

Mislim da je sad na amazonu uk najjeftinije kupiti bf1:29,99GBP-272kn,

Samo treba napraviti fake UK adresu i uredno se kod unese na origin.

190kn

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/popusti-akcije-dobre-ponude-igre/38491.aspx?page=563&jumpto=5224966&sort=asc&view=flat

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Jel netko zna kako se riješiti ovih glupih krugova i kockica..stalno mi se pojavljuje, steka mi i zivcira me? Jel treba nesto u routeru mjenjat?

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da, moraš zamijenit internet u routeru.

I gefufnu na cincilatoru, kad si se već uhvatio posla.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
Mogu ti reći da si jako bistar
16 godina
odjavljen

Imaš sreće da ne moraš mijenjat pastu, da vidiš koji bi to tek onda bio show.

Al ozbiljno - internet ti je u banani. Nikakvo štelanje routera ti neće pomoć.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
coldyl kaže...
Jel netko zna kako se riješiti ovih glupih krugova i kockica..stalno mi se pojavljuje, steka mi i zivcira me? Jel treba nesto u routeru mjenjat?

Imas problema s gubitkom paketa, pingom, malim fps-om.

Trenutno nemam kristalnu kuglu, pa ćeš ipak morati napisati još podataka.

Za početak u profilu ispuni Moj PC i napiši tko ti je provider i kak ti je brza veza.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
coldyl kaže...

Imas problema s gubitkom paketa, pingom, malim fps-om.

Trenutno nemam kristalnu kuglu, pa ćeš ipak morati napisati još podataka.

Za početak u profilu ispuni Moj PC i napiši tko ti je provider i kak ti je brza veza.

Zaboravio si mu reći da napiše i user name i pass od Origin acc.

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
coldyl kaže...

Imas problema s malim.

Eto.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
12 godina
protjeran
Battlefield 1

...Bf1 u prvom tjednu prodan u vise primjeraka od BF4 i Hardlinea zajedno - UK.

http://www.eurogamer.net/articles/2016-10-24-battlefield-1-outsells-combined-week-one-of-battlefield-4-and-hardline

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Lažu. Hardline je najprodavaniji battlefield do sada. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Soldier977 kaže...

Lažu. Hardline je najprodavaniji battlefield do sada. 

Zaboravio si i da je najbolji Bf do sada

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
neaktivan

Ide mi na zivce ovaj retardirani Origin. Reinstalirao windowse, naravno steam sve nadje, nemora se ni instalirat, samo se pokrene Steam iz program filesa, ili di vec je instaliran..origin, naravno uspije se logirat i sve, al kreten od programa bi opet skidao BF1 i sve igre koje su zapravo instalirane na proslim windowsima. Pa onda ajde kopiraj sve te igre negdje drugdje, pa izbrisi iz Origin Gamesa, pa pokreni downlodove, pa pauziraj, pa ugasi origin, pa prebaci sve filove od igra nazad u Orgin Games, pa pokreni origin, pa odpauziraj skidanje svih igra da ih napokon pronadje. Zar je tako tesko napravit kao steam, da odma sve igre ocita kao instalirane i nigdje zahebancije. Nebi to smece od origina ni koristio da nisam prisiljen.

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ne ynas ti sta su R6S Uplaz muke..najveca je ironija sto se yove uplaz,a uopce ne moyes igrat 

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Ne ynas ti sta su R6S Uplaz muke..najveca je ironija sto se yove uplaz,a uopce ne moyes igrat 

Promjeni layout tipkovnice na HR.

13 godina
drakula789 kaže...

16 godina
neaktivan
coldyl kaže...

To su ti dead pixeli na monitoru. promjeni monitor.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
drakula789 kaže...

Promjeni layout tipkovnice na HR.

au haha..Mjenja se samo..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
Battlefield 1

Sad bez zajebancije. U BF1 su super pogodili pucanje, zvuk savršen, grafika standardno odlična, ali uvijek mora postojati "ali". Sjebali su community. Battlelog je bio majka za ovo. Pa jak community je bio ono što u biti BF jeste. Ova igra je sada samo jedna u masi sličnih. Da ne pričam o njihovom server rental programu. Tragikomika. 

EA debili. 

Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
Soldier977 kaže...

Sad bez zajebancije. U BF1 su super pogodili pucanje, zvuk savršen, grafika standardno odlična, ali uvijek mora postojati "ali". Sjebali su community. Battlelog je bio majka za ovo. Pa jak community je bio ono što u biti BF jeste. Ova igra je sada samo jedna u masi sličnih. Da ne pričam o njihovom server rental programu. Tragikomika. 

EA debili. 

A čuj, očito im se nije dao raditi poseban ingame battlelog za pc nego su samo portali browser za konzole. Na konzolama to možda i funkcionira ali kod nas očito ne, jer tko bi se zadovoljio sa tim sranjem pored servisa koji je već relativno ok funkcionirao a bio kudikamo bolji, brži i imao daleko više funkcija.

Battlelog je bio izvor puno frustracija što se mene tiče, ali je barem radio ono što je trebao....ovo sad je baš kako ti veliš tragikomika

A ovaj novi server rental program.....dovoljno govori činjenica da kod nas još nema ni jednog domaćeg servera za igru....a igra vani preko mjesec dana

Ea debili

Battlelog: [G] pijana_carapa
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

bez brige momci, sve je to uvod u BFWWII, tam budu sve to fixali

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Uglavnom, eto i ja se prikljucil velikoj BF1 obitelji .... uglavnom probal preko Koree sa Ekesh Visa gift card, lagana banana.

Probal Mexico pa imal zajebanciju sa potvrdom Vise na paypal tak da sam i tu izgubil zivce.

Nakon lagane strele i smirivanja sa pivicom jedina solucija je ostala Origin i njihov popust ... xD

Dakle kaj me zanima:

Imam slicnih pizdarija sa tim žutim-narančastim ikonicama al nebitno ...

Veci mi je problem da kad npr hocu promijenit server i na kraju partije hocu se prebaciti na neki drugi,  nakon kaj kliknem "Quit" ... prebaci me na onaj uvodni screen i samo vrti onu ikonicu kao loading ... ali kiflica,tak da jedina solucija je ctrl+alt+delete i end task ....

Thx na pomoci i pozzz ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Battlefield 1

A i ove šta rade u irskoj isto nabijem na k****

Muzem krave, udala bi se !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

oke...dakle sad već postoje cheatovi koji su undetected...gg BF1

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
12 godina
neaktivan
MasterG kaže...

oke...dakle sad već postoje cheatovi koji su undetected...gg BF1

ja sam jednoga dosad takvoga uocio.. al da, zaobilaze sve citeri

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina
Battlefield 1

Da podsjetin one šta su zaboravili, igra je sranje. To šta je vam dobra obisite mačku orep, bitno je šta nas 5 pr0eva kaže.

Kanter PROO
Moj PC  
5 4 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 1

Jebote ovo stopa i na ultra low, pa kakav onda racunar moram imati ? 

Darko

1 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Jebote ovo stopa i na ultra low, pa kakav onda racunar moram imati ? 

konzolitis, ea guba gubava, njihova molitva glasi: daj lovu

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 16:44 (dery).
12 godina
protjeran
brijalec kaže...

Veci mi je problem da kad npr hocu promijenit server i na kraju partije hocu se prebaciti na neki drugi,  nakon kaj kliknem "Quit" ... prebaci me na onaj uvodni screen i samo vrti onu ikonicu kao loading ... ali kiflica,tak da jedina solucija je ctrl+alt+delete i end task ....

Thx na pomoci i pozzz ...

Moras quitat escapeom, cim runda zavrsi..... ako krene ucitavanje statistike partije, zakasnio si i Quit je u banani.

dc hejter
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice