Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ogroman spoiler :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Onda cu se pokusat suzdrzat. Hvala na upozorenju.

Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Unity
dex3108 kaže...

Nikako ali nikako nemojte gledati Assassins Creed Unity Trailer koji je danas izasao. Vjerujte mi i strpite se do izlaska igre. 

Gotovo....:D, mislim da su to ubacili čisto iz razloga da omoguće igračima penjanje po Eiffelovom tornju  :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 18:47 (Ronky).
15 godina
neaktivan
Ronky kaže...
dex3108 kaže...

Nikako ali nikako nemojte gledati Assassins Creed Unity Trailer koji je danas izasao. Vjerujte mi i strpite se do izlaska igre. 

Gotovo....:D, mislim da su to ubacili čisto iz razloga da omoguće igračima penjanje po Eiffelovom tornju  :D

Nekako mi se čini da ovo nisu imali u planu nam otkrit prije izlaska igre već su izbacili taj trailer samo da prebace pažnju fanova na nešto drugo s obzirom da cijeli tjedan svi pričaju samo o zahtjevima...

Battlelog: D3XT3R_HR
17 godina

A možda da i vide rekacije o mogućoj selidbi u taj period u novim AC igrama

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bez obzira na sve, cool dodatak

1 0 hvala 0
17 godina

{#}

Ubi - lažni marketing, (false advertising) mašina se nastavlja i nakon Watch Dogsa, (i Far Cry 3....)

Colonial Marines su mala beba za ovo....

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 23:01 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

O čem ti laprdaš? Debilnije usporedbe nisam vidio

Prva slika, uopće nije isti kadar, "after" slika je puno bliža licu

Druga slika,  lijevo cinematic movie clip, a desno ingame gameplay, nebulozna usporedba

Treća slika, slično kao s drugom slikom, lijevo cinematic movie clip a desno ingame gameplay

Ostale slike isti slučaj kao sa drugom i trećom.

Zaključak, idiot je onaj koji je uopće sastavljao usporedbe, neki isfrustrirani lik koji uspoređuje screenshotove is cinematic trailera i svarnog gameplaya, blago rečeno da je retard.

17 godina
Ronky kaže...

Zaključak, idiot je onaj koji je uopće sastavljao usporedbe, neki isfrustrirani lik koji uspoređuje screenshotove is cinematic trailera i svarnog gameplaya, blago rečeno da je retard.

Ajde pogledaj

video odakle su screenshotovi u usporedbi i reci dali je to predstavljeno kao ALPHA GAME FOOTAGE ili cinematic trailer

Ubisoft je rekao da je to ingame tako da ti je yeben zaključak! Najprije pažljivo prouči sadržaj a onda donosi zaključke

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 8:59 (doktor1).
15 godina
neaktivan
Zaključit ću tek kada probam igru, a pošto sam ju preordo, to će biti uskoro. Mada mi je wd bio odličan usprkos "downgradeu", neznam zašto i unity nebi.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Te slike u usporedbi su sa PS4 share funkcije koja kompresira slike. A nemojmo o tome kako PS4 verzija radi na 900p i izgleda kao da je premazana vazelinom. 

Ajmo pričekat PC verziju pa onda radimo usporedbe. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2014 20:37 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

..pripreme počinju.. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zahtjevi?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Zahtjevi?

Izvoli!

Preporučam da sjedneš prije čitanja {#}

13 godina
neaktivan
-zip- kaže...
drakula789 kaže...

Zahtjevi?

Izvoli!

Prenapuhano..Covijece pa to nece biti dovoljno na medium s 8 gb rama,i5 4460,R9 280..Katastrofa

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan

Sutra stream gameplaya i dijele od danas besplatno American prisoner pack - "...unlock exclusive in-game content including the two exclusive weapons, The American Prisoner Mission, and more just for signing in."

Ako sam dobro računao kreće u 18h po našem vremenu

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 17:36 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
-zip- kaže...

Sutra stream gameplaya i dijele od danas besplatno American prisioner pack - "...unlock exclusive in-game content including the two exclusive weapons, The American Prisoner Mission, and more just for signing in."

Ubisoft i besplatno u istoj recenici {#} ajd da sam i to dozivio

15 godina
neaktivan
-zip- kaže...

Sutra stream gameplaya i dijele od danas besplatno American prisoner pack - "...unlock exclusive in-game content including the two exclusive weapons, The American Prisoner Mission, and more just for signing in."

Ako sam dobro računao kreće u 21h po našem vremenu

Be sure to check your email on launch day 
to recieve your exclusive in-game content!

:)

11 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
-zip- kaže...
drakula789 kaže...

Zahtjevi?

Izvoli!

Prenapuhano..Covijece pa to nece biti dovoljno na medium s 8 gb rama,i5 4460,R9 280..Katastrofa

ma ništa od toga, govorim to od početka, kao što dexx kaže oni su izbacili te minimum postavke da se ograde i zaštite.

15 godina
neaktivan

Skuzi ovo maknuli unity skroz sa steama ahahaha prvo sam danas cito da su ga maknuli u UK i sad odem na steam nema ga vise.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 0:08 (voyager).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima li novih informacija vezanih za ovaj pičvajz? Znam da u svakoj ovakvoj priči postoje dve strane (izdavač i Steam), ali ovo je Ubisoftu već drugi veći faul vezan za Unity:

• pustili su ljude da preorderuju igru, a onda objavili sulude zahteve, što nije ok, bilo da će igra biti jako neoptimizovana, ili da su se prosto ogradili da ne moraju davati tehničku podršku skoro nikome;
  • pustili su ljude da preorderuju igru na Steamu, a onda je nestala iz Steamove prodavnice i nema informacija šta će biti sa preorderima; možda još ni oni ne znaju, ali bi minimum pristojnosti bio da se jave i kažu da rade na otklanjanju problema i da niko ko je preorderovao igru neće biti oštećen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Uhm,onaj koji preordera igru i prije nego sazna ikakve zahtijeve i prije nego vidi gotov proizvod i treba ovakvo nešto se desit. MOzda se ljudi opamete pa ne naprave to opet.

Preorder je krš od kojeg se gameri trebaju odučit. Samo potiču ovaj negativan trend koji imamo danas ilitiga zdipi bare i briši.

17 godina

"Zdipi i briši" očekujem od prodavca na buvljaku, ne od jedne od najvećih kompanija u svojoj grani. Takođe, za novi nastavak Crysisa će svi oekivati da bude zahtevan, ali ako postoji već šest nastavaka AC-a, tokom kojih su zahtevi tek lagano evoluirali - očekuješ da te pomenuti ozbiljni izdavač upozori ako će se kod novog nastavka nešto drastično promeniti.

Uzgred, ne vidim zašto bi pre-order sam po sebi bio sporan ako se radi o serijalu koji neko već godinama prati i ako uz pre-order ide lep popust.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ivan(4) kaže...

"Zdipi i briši" očekujem od prodavca na buvljaku, ne od jedne od najvećih kompanija u svojoj grani. Takođe, za novi nastavak Crysisa će svi oekivati da bude zahtevan, ali ako postoji već šest nastavaka AC-a, tokom kojih su zahtevi tek lagano evoluirali - očekuješ da te pomenuti ozbiljni izdavač upozori ako će se kod novog nastavka nešto drastično promeniti.

Uzgred, ne vidim zašto bi pre-order sam po sebi bio sporan ako se radi o serijalu koji neko već godinama prati i ako uz pre-order ide lep popust.

Pričamo o Ubisoftu?

Jedini veći zidovi su EA.

Ova tema je o specificnoj igri pa nebi sad u detalje htio ic,al bilo bi fora otvorit topic o Publisherima i Game studijima pa da se tamo malo konstruktivna rasprava započne.

12 godina
Ivan(4) kaže...

zato sto su uvijek neke drame oko svakog nastavka ass creeda (bar na PCu).. 

i taj popust si mogu objesit macku o rep

prije su igre kostale 50€ uvrh glave, sad 60€ (i na tih 60€ ti da 10% popusta da mislis da si dobro prosao) a distribucija uglavnom online (nemaju tolike troskove kao prije kad su morali traziti izdavace i printati cdove/covere za sve), pa nemoj me batje

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 15:09 (Fanu).
17 godina

Zapravo, na tih 60€ sam dobio oko 42% popusta, i to na respektabilnom sajtu (Green Man Gaming). I dalje nije jeftino, ali realno je ponuda bila ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Još jedan trailer...

Koliko ovi resura potroše na trailere....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pre faking dobro izgleda. Jedva čekam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ubisoft je postala gora firma od EA.Svakim svojim potezima to sve više potvrđuju.Gade mi se.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice