Novi Q&A sa Creative Director-om
Novi Q&A sa Creative Director-om
10 sati igre u story mode. Mislio sam da ce biti vise.
Spoilers, spoilers!
I nije dio glavne priče tako da to može obavit i nakon prelaska igre.
Btw jel se netko popeo na onu uzvisinu po kojoj se spustimo na početku igre? Na suprotnu stranu onih ogromnih vrata je to.
Zašto mi je crvena kosa likovima u igri?? neki bug ali mi ružnoo
joj mrzim ovu misiju, tj. njen optional objective
The giant and the storm/sink ships by firing on their poweder stores.
Zašto mi je crvena kosa likovima u igri?? neki bug ali mi ružnoo
Tzv. ginger bug, još nema fixa.
:D
joj mrzim ovu misiju, tj. njen optional objective
The giant and the storm/sink ships by firing on their poweder stores.
Koristi one kugle s lancima, to će na neki način pomoć, onda se pomalo zabijaj u njih.
ma cim se zabijes u njih potopis ih... treba gadat prema zadnjem kraju fregate i onda ce se kao otkrit taj powder store.
mozda ih onesposobit kako ti kazes sa chain shot pa onda se fino namistat i tako ih rijesit... probat cu to sad
ma ne ide niti ovako... joj poludit cu
pomalo se oruzje otkljucava u shopovima kako napredujes kroz igru ali ja sam ima isti setup uvijek
Izvini ako pitam a odgovor je negde vidljiv, ali 10 sati u story modu - gde? Prvi DLC? Svi DLC-ovi zajedno?!
Izvini ako pitam a odgovor je negde vidljiv, ali 10 sati u story modu - gde? Prvi DLC? Svi DLC-ovi zajedno?!
lik je samo main story igra tako da je moguce... ja prvi put kad sam presao igru ima sam 30 sati i negdi oko 85% completion
nego ima li kakvih vijesti o patchu za igru... dosta bugova treba ispraviti
Nitko ništa ne spominje, baš lijepo od njih.
lik je samo main story igra tako da je moguce... ja prvi put kad sam presao igru ima sam 30 sati i negdi oko 85% completion
nego ima li kakvih vijesti o patchu za igru... dosta bugova treba ispraviti
Bio je prije par dana neki mali pačić za uplay meni je radikalno popravio matchmaking u MPu, kao i ono da je MP bio stalno u "limited modu"
Može i više njih, jedno iz klase noževa ( tu spadaju i tomahawkovi ), jedan klasa mačevi/ velike sjekire, mace i pucaljke.
Evo jedan članak o optimizaciji http://benchmark3d.com/assassins-creed-3-benchmark
Ovo je zanimljivo : Visual difference between low and high settings are minimal while still having a big performance improvement.
I stavim ja sve na normal i stvarno ovako na prvu nema neke razilke, osim što igra bolje radi.
Probajte ući s konjem u dublju vodu. Ja sam sa svojim ušao, trebate vidjeti kako trza haha. Moram ovo snimiti.
EDIT: MSI Afterburner mi ne radi, stisnem hotkey koji sam stavio i on ništa?
jel se vama cini da cuvari imaju wh? :D
naci sad zavrsio main story pa cistim fortove od redcoatsa malo :) ugl. prilazim onoj fort u frontieru koji je bio na e3 traileru i air assassinateam nekog lika, 1min kasnije samo odjednom se pocnu derat kao da su me vidjeli i to a nema nikog u blizini mene i vidim one sive trokute al onih likova unutar forta...sad nez jel se ja vidim odnekud ili oni imaju wh kao sto recimo skeletoni u minecraftu imaju aimbot :D
da da imaju cuvari x-ray vision... ista situacija se i meni desila par puta
kakva je tek bila prva verzija nakon misec dana izlaska na pc-u bugovita...
a sta se tice optimizacije igre... pa ne znam koja je igra u zadnjih par godina izasla a da je bila optimizirana.
Ja sam preabacio igru iz DX11 u DX 10 mode i environment sam s high stavio na normal i sad mi rijetko kad fps padne ispod 30.
Meni je na laptopu framerate skočio duplo samo što sam skinuo senke jedan stupanj niže (Quadro FX 880M, mislim da je to neka GF 200 generacija, 48 shadera), a ostala podešavanja posle toga praktično nisu imala efekta. Čudno, jer znam da svi kažu spusti environment quality.
da da imaju cuvari x-ray vision... ista situacija se i meni desila par puta
kakva je tek bila prva verzija nakon misec dana izlaska na pc-u bugovita...
a sta se tice optimizacije igre... pa ne znam koja je igra u zadnjih par godina izasla a da je bila optimizirana.
S druge strane, neznam ni da ih je bilo puno gore optimiziranih.
evo sad sam naletio na ovo.
kaze ovako:
90%
make jamie colley an assassin
sve bi to bilo u redu da meni ne pise u contracts 84 completed 0 available. kako cu ja sad njega dignuti na 100%?
edit: rjeseno... izasao iz igre i opet usao... svasta. malo glupo sta assassine ne mogu vise slat na zadatke
Dakle htio sam pitati sad kad sam presao main story, sto se tice daljnjeg prelaska:
1. Fortovi, ocistio sam ih 3 u frontieru, 1 u bostonu i 2 u new yorku, jel to to ili ih ima jos ali ih nisam otkrio??
2. Sta je ono Manor(ona neka kao tockica) na radaru kod kuce u Davenport homesteadu?
btw Davenport homestead je prelijep za skakanje po drvecu i stijenama, pogotovo kad se ide po onaj trinket u planinama ako ga je netko skupio :))
EDIT: presao sam tri misije koje su mi bile na mapi u Davenport Homesteadu i nije mi bila misija za Achillesovu smrt...
New Assassin's Creed III DLC wiping saves for some
http://www.gamespot.com/news/new-assassins-creed-iii-dlc-wiping-saves-for-some-6401168
Dakle htio sam pitati sad kad sam presao main story, sto se tice daljnjeg prelaska:
1. Fortovi, ocistio sam ih 3 u frontieru, 1 u bostonu i 2 u new yorku, jel to to ili ih ima jos ali ih nisam otkrio??
2. Sta je ono Manor(ona neka kao tockica) na radaru kod kuce u Davenport homesteadu?
btw Davenport homestead je prelijep za skakanje po drvecu i stijenama, pogotovo kad se ide po onaj trinket u planinama ako ga je netko skupio :))
EDIT: presao sam tri misije koje su mi bile na mapi u Davenport Homesteadu i nije mi bila misija za Achillesovu smrt...
fortova ima 7.
manor je oznaka za kucu da se tu nalazi. manor znaci imanje
misija za achillesov-u smrt i pokop je kad odradis doktorovu misiju posli battle of the chesapeake, kad on radi trijazu na dokovima.
Moze li mi netko tko igra igru na high postavkama poslati svoj configuration ini file jer neznam kako
ga najbolje namjestiti.Koje god postavke u igri namjestim u ini fileu je uvjek sve nula,znaci igra mi uopce ne savea postavke.
fortova ima 7.
manor je oznaka za kucu da se tu nalazi. manor znaci imanje
misija za achillesov-u smrt i pokop je kad odradis doktorovu misiju posli battle of the chesapeake, kad on radi trijazu na dokovima.
Ne baš, imanje je "property", "manor" je nešto kao vila, ili kuća za plemstvo i slično
Edit-evo novi bug koji sam snimio, ovo se već pretvara u pod normalno hahah