Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3

10 sati igre u story mode. Mislio sam da ce biti vise.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 16:16 (kpavl).
16 godina
neaktivan
kpavl kaže...
Mislim da je ti negdje oko misije kad ubijes oca. Ja sam taj dio slucajno preskocio. 10 sati igre u story mode. Mislio sam da ce biti vise.

Spoilers, spoilers! 

I nije dio glavne priče tako da to može obavit i nakon prelaska igre.

Btw jel se netko popeo na onu uzvisinu po kojoj se spustimo na početku igre? Na suprotnu stranu onih ogromnih vrata je to.

12 godina
neaktivan
Pisao sam preko moba pa sam brze bolje došao na komp da stavim spoiler, a ono me je netko vec pretekao, smatrao sam da se to tu negdje dogodilo. Preskocio sam taj dio..
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Zašto mi je crvena kosa likovima u igri?? neki bug ali mi ružnoo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

joj mrzim ovu misiju, tj. njen optional objective

The giant and the storm/sink ships by firing on their poweder stores.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Zašto mi je crvena kosa likovima u igri?? neki bug ali mi ružnoo

Tzv. ginger bug, još nema fixa.

:D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

joj mrzim ovu misiju, tj. njen optional objective

The giant and the storm/sink ships by firing on their poweder stores.

Koristi one kugle s lancima, to će na neki način pomoć, onda se pomalo zabijaj u njih.

17 godina

ma cim se zabijes u njih potopis ih... treba gadat prema zadnjem kraju fregate i onda ce se kao otkrit taj powder store.

mozda ih onesposobit kako ti kazes sa chain shot pa onda se fino namistat i tako ih rijesit... probat cu to sad

ma ne ide niti ovako... joj poludit cu

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 22:50 (Obi Wan).
12 godina
protjeran
Assassins Creed 3
Hehe naletio na vučiće male, pobio im mamu i tatu i sad mali vučići okolo trčaraju, bome zvuče kao odrasli al ih se nemože ubiti

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jos nisam vidio male vukove, ali sam vidio male medvjede. Najzabavnije mi je loviti. moze li se kupiti ovdje novo tj. bolje oruzje i kada?
17 godina
kpavl kaže...
Jos nisam vidio male vukove, ali sam vidio male medvjede. Najzabavnije mi je loviti. moze li se kupiti ovdje novo tj. bolje oruzje i kada?

pomalo se oruzje otkljucava u shopovima kako napredujes kroz igru ali ja sam ima isti setup uvijek

17 godina
kpavl kaže...

Izvini ako pitam a odgovor je negde vidljiv, ali 10 sati u story modu - gde? Prvi DLC? Svi DLC-ovi zajedno?!

17 godina
Ivan(4) kaže...
kpavl kaže...

Izvini ako pitam a odgovor je negde vidljiv, ali 10 sati u story modu - gde? Prvi DLC? Svi DLC-ovi zajedno?!

lik je samo main story igra tako da je moguce... ja prvi put kad sam presao igru ima sam 30 sati i negdi oko 85% completion

nego ima li kakvih vijesti o patchu za igru... dosta bugova treba ispraviti

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 23:45 (Obi Wan).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nitko ništa ne spominje, baš lijepo od njih.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Ivan(4) kaže...
kpavl kaže...

lik je samo main story igra tako da je moguce... ja prvi put kad sam presao igru ima sam 30 sati i negdi oko 85% completion

nego ima li kakvih vijesti o patchu za igru... dosta bugova treba ispraviti

Bio je prije par dana neki mali pačić za uplay meni je radikalno popravio matchmaking u MPu, kao i ono da je MP bio stalno u "limited modu"

16 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Može i više njih, jedno iz klase noževa ( tu spadaju i tomahawkovi ), jedan klasa mačevi/ velike sjekire, mace i pucaljke.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo jedan članak o optimizaciji http://benchmark3d.com/assassins-creed-3-benchmark

Ovo je zanimljivo : Visual difference between low and high settings are minimal while still having a big performance improvement.

I stavim ja sve na normal i stvarno ovako na prvu nema neke razilke, osim što igra bolje radi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Probajte ući s konjem u dublju vodu. Ja sam sa svojim ušao, trebate vidjeti kako trza haha. Moram ovo snimiti.

EDIT: MSI Afterburner mi ne radi, stisnem hotkey koji sam stavio i on ništa?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 13:27 (kpavl).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

jel se vama cini da cuvari imaju wh? :D 

naci sad zavrsio main story pa cistim fortove od redcoatsa malo :) ugl. prilazim onoj fort u frontieru koji je bio na e3 traileru i air assassinateam nekog lika, 1min kasnije samo odjednom se pocnu derat kao da su me vidjeli i to a nema nikog u blizini mene i vidim one sive trokute al onih likova unutar forta...sad nez jel se ja vidim odnekud ili oni imaju wh kao sto recimo skeletoni u minecraftu imaju aimbot :D

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da da imaju cuvari x-ray vision... ista situacija se i meni desila par puta

kakva je tek bila prva verzija nakon misec dana izlaska na pc-u bugovita...

a sta se tice optimizacije igre... pa ne znam koja je igra u zadnjih par godina izasla a da je  bila optimizirana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 13:44 (Obi Wan).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja sam preabacio igru iz DX11 u DX 10 mode i environment sam s high stavio na normal i sad mi rijetko kad fps padne ispod 30. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Meni je na laptopu framerate skočio duplo samo što sam skinuo senke jedan stupanj niže (Quadro FX 880M, mislim da je to neka GF 200 generacija, 48 shadera), a ostala podešavanja posle toga praktično nisu imala efekta. Čudno, jer znam da svi kažu spusti environment quality.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

da da imaju cuvari x-ray vision... ista situacija se i meni desila par puta

kakva je tek bila prva verzija nakon misec dana izlaska na pc-u bugovita...

a sta se tice optimizacije igre... pa ne znam koja je igra u zadnjih par godina izasla a da je  bila optimizirana.

S druge strane, neznam ni da ih je bilo puno gore optimiziranih.

17 godina

evo sad sam naletio na ovo.

kaze ovako:

90%

make jamie colley an assassin

sve bi to bilo u redu da meni ne pise u contracts 84 completed 0 available. kako cu ja sad njega dignuti na 100%?

edit: rjeseno... izasao iz igre i opet usao... svasta. malo glupo sta assassine ne mogu vise slat na zadatke

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 16:50 (Obi Wan).
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Dakle htio sam pitati sad kad sam presao main story, sto se tice daljnjeg prelaska:

1. Fortovi, ocistio sam ih 3 u frontieru, 1 u bostonu i 2 u new yorku, jel to to ili ih ima jos ali ih nisam otkrio??

2. Sta je ono Manor(ona neka kao tockica) na radaru kod kuce u Davenport homesteadu?

btw Davenport homestead je prelijep za skakanje po drvecu i stijenama, pogotovo kad se ide po onaj trinket u planinama ako ga je netko skupio :))

EDIT: presao sam tri misije koje su mi bile na mapi u Davenport Homesteadu i nije mi bila misija za Achillesovu smrt...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 16:56 (MalenoSelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

0 0 hvala 0
17 godina
MalenoSelo kaže...

Dakle htio sam pitati sad kad sam presao main story, sto se tice daljnjeg prelaska:

1. Fortovi, ocistio sam ih 3 u frontieru, 1 u bostonu i 2 u new yorku, jel to to ili ih ima jos ali ih nisam otkrio??

2. Sta je ono Manor(ona neka kao tockica) na radaru kod kuce u Davenport homesteadu?

btw Davenport homestead je prelijep za skakanje po drvecu i stijenama, pogotovo kad se ide po onaj trinket u planinama ako ga je netko skupio :))

EDIT: presao sam tri misije koje su mi bile na mapi u Davenport Homesteadu i nije mi bila misija za Achillesovu smrt...

fortova ima 7. 

manor je oznaka za kucu da se tu nalazi. manor znaci imanje

misija za achillesov-u smrt i pokop je kad odradis doktorovu misiju posli battle of the chesapeake, kad on radi trijazu na dokovima. 

16 godina
Assassins Creed 3

Moze li mi netko tko igra igru na high postavkama poslati svoj configuration ini file jer neznam kako

ga najbolje namjestiti.Koje god postavke u igri namjestim u ini fileu je uvjek sve nula,znaci igra mi uopce ne savea postavke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
MalenoSelo kaže...

fortova ima 7. 

manor je oznaka za kucu da se tu nalazi. manor znaci imanje

misija za achillesov-u smrt i pokop je kad odradis doktorovu misiju posli battle of the chesapeake, kad on radi trijazu na dokovima. 

Ne baš, imanje je "property", "manor" je nešto kao vila, ili kuća za plemstvo i slično

Edit-evo novi bug koji sam snimio, ovo se već pretvara u pod normalno hahah  

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 19:08 (KonorKenvej).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice