Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.367
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Assassins Creed 2
emerik kaže...

Se Vama vidi onak da se sjene mijenjaju.Zbilja jako.Ima ko takav problem?

Mislim da znam na šta misliš i da je to normalno. Dobar deo senki ima izuzetno nisku rezoluciju, tako da se na ivici senke stalno "pale i gase" kvadratići.

Inače, komande nisam naveo kada sam pisao o manama, ali su i po mom mišljenju jedna od slabijih tačaka. Igra uglavnom pogađa gde pokušavamo da skočimo, ali tu i tamo omaši i desi se da Ezio skoči u prazno na totalno glupim mestima ili, pogrešnim usmeravanjem, uprkos mišu i tastaturi, otežava prolaz kroz neko mesto (konkretno mi padaju na pamet jedna trivijalna ali vrlo kratka tempirana vrata u nekom lairu ili grobnici za koja mi je bio potreban popriličan broj pokušaja samo zato što Ezio nije hteo da skoči pravo, već uvek u stranu, pored vrata). Takođe, tu i tamo se dešava da Ezio stane na sred neke grede i da bez ikakvog vidljivog razloga neće ni makac ni na koju stranu dok se nekako posle manje ili više nasumičnog pritiskanja tastera ne odglavi i to je bug koji mi se najčešće javljao i samim tim me najviše nervirao.

Što se kamere tiče, ima i ona svojih blistavih momenata, ali je jedna od boljih u svim third person igrama koje sam probao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 0:08 (Ivan(4)).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

U potpunosti se slažem sa Dannyem, da je malo više stealtha bilo bi puno bolje

A time bi igra bila i realnija šta meni isto jako puno znači.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

U potpunosti se slažem sa Dannyem, da je malo više stealtha bilo bi puno bolje

A time bi igra bila i realnija šta meni isto jako puno znači.

da super mi je misija kad si obucen u odijelo onog vojnika...mislim da je to u dlc-u

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
17 godina
Assassins Creed 2

Koja je to misija, ne sećam se?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Koja je to misija, ne sećam se?!

To je misija kad slijediš vojnika iz Arsenala u Veneciji.

Što me dovodi do još jednog prilično frustrirajućeg dijela igre.

Jeste primjetili da u svim misijama u kojima morate pratiti nekoga, da se odjednom na ulici pojavi na desetke nosača kutija. Sudarajući se s njima alertaju se stražari i propada misija.

Nije ih teško izbjegnuti ali često izlete iza ugla.

Vidi se da su devovi ponašanje i reakcije stražara i ostalih NPC-a skroz podredili igraču. Recimo neće vas gađati strelicama i kamenjem dok se penjete nego će vas sasuti tek kad se trebate prebaciti s zida na krov. Izgleda smiješno kad ispali par strelica dok se prebacujete ali stoji mirno dok visite na zidu.

Što se tiče stealtha u onim misijama u kojima je potreban je skroz loše implementiran.

Recimo morate ubiti metu koju slijedi čuvar (nemate još pištolj). Dugo sam se mučio kako istovremeno ubiti obojicu jer sam mislio da će me u proitivnom otkriti. Na kraju je bilo dovoljno s leđa ubiti stražara i nakon toga jednostavno ubiti metu.

Kombinacija dimne bombe i dvije skrivene oštrice je prejaka, mislim da sam s tim oštricama ubio skoro 2/3 svih neprijatelja.

Što se tiče metaka, bilo bi bolje da po njih moraš ići kod Leonarda, ali da onda dobiješ 2 saržera. Mada ja sam ga rijetko koristio, bacajući noževi su mi bolji.

DLC misija u Forliju mi je totalno nepotrebna i loše izvedena. Čim je Ezio dao jabuku onoj ženi na čuvanje znao sam da će se izgubiti i da ću provesti par sat na vraćanje iste.

Novac prebrzo postane beskorisan, bilo bi dobro da izbace neki DLC s napadom na Villu pa da moramo potrošiti velike novce na vojsku, oružje, zidine...

@Danny

Ono vrijeme koje spominješ pri ubojstvu, je preuzeto iz jedinice, makar je loše izvedeno.

U jedinici ubijeni govore kao da su ispred svog vremena i često daju pitanje što ako?

Ovdje se samo svodi na to dali se osjeća krivim ili ne.

Glupo je što u nekim misijama stražari samo odu, a u Venecji uopće nema draži bjega jer pobjeći je lako ako skočite u vodu.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 3:59 (wyks).
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

Meni je skroz idiotski bilo u jedinici što potone kao pegla kad upadneš u vodu, misllim si ajd pa da nosi neku tešku opremu il nešt pa ajd, al on čovječe nezna plivat, dok u dvojci ima sav onaj viteški oklop po sebi pa raznorazni metal po čizmama i prsima pa i ruci i umjesto da potone glatko on pliva bez poteškoća ko Michael Phelps :)))

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 4:44 (Michelangelo).

1 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Pa ,stojim na mjestu,gledam u zgradu i vidim da se sjena od ruba zgrade mijenja,ne znam kak da objasnim,nije stalna.

Splinter Cell:Conviction
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Kojih 5 slika treba odabratina onom prvom "izazovu"?Podebljana riječ je CORE.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 8:39 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Za takve stvari se koristi

ako ti se neda sam riješavat (Cheater Belji se)

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
Looka kaže...
emerik kaže...

Uspel sam riješiti bez youtubea,skužil sam da se traži jabuka,a prvo sam mislil žene,hehe.E,ak ti znaš da toga ima na youtube ,znači da si koristil.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

zašto će one slike u dućanima?

pa koja bi budala dala 200f za sliku!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

zašto će one slike u dućanima?

pa koja bi budala dala 200f za sliku!

... 200 f je nista.

Ja sam na kraju igre imao 300 000 f...

A bolje ti je kupovat slike u pocetku i oruzja jer ti povecavaju profit u vili..

Spirit...
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Looka kaže...
emerik kaže...

E,ak ti znaš da toga ima na youtube ,znači da si koristil.

Ne mora značiti. 

Jednostavno je mogao pomisliti da bi na Youtubeu moglo biti videa koji kažu kako rješiti te zagonetke, a to je normalno pomisliti budući da na Youtubeu ima svega.

Ne znači da zato što on zna (za razliku od nekih) u pretraživač  Youtubea napisati "Assassin's Creed 2 Glyph" da se koristio tim videima.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
16 godina

Zna možda netko kak riješiti onaj problem sa sjenama?

16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Možda se pomiču zato jer se mjenja vrijeme dana?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jel iko otključa onaj oklop od Altaira, di se nalaze te stvari koje su potrebne?

To bi pogleda na Youtube ali neznan kako se zovu te stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Jel iko otključa onaj oklop od Altaira, di se nalaze te stvari koje su potrebne?

To bi pogleda na Youtube ali neznan kako se zovu te stvari.

Sealsi, nalaze se u 6 grobnica

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 17:42 (scorpion667).
16 godina
Looka kaže...
emerik kaže...

Kako si ti pametan,sve me strah.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 14:27 (emerik).
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Looka kaže...
emerik kaže...

Kako si ti pametan,sve me strah.

Pa meni se sjene miču radi toga...

16 godina
17 godina
Assassins Creed 2

Ako si čitao tu temu, valjda si primetio da nema veze sa tvojim kompom nego sa time kako je igra isprogramirana. Za udaljene predmete se koriste senke i teksture izrazito niske rezolucije i izgleda da se i senčenje obavlja na toj niskoj rezoluciji, pa se onda rezultat uveća na onu koja je na monitoru. Zato su senke "kvadratićaste" i zato se kada engine, na onoj rezoluciji na kojoj radi, reši da nekoliko piksela koji nisu bili u senci sada jesu, a drugih nekoliko više ne, nama "upale" i "ugase" čitave štrafte na ekranu, a pošto se to dešava svakih nekoliko sekundi, izgleda da senka "igra".

Ovakvo optimiziranje gde se neke stvari rade na nižim rezolucijama pa se uvećavaju su sasvim uobičajene na konzolama koje imaju nekoliko godina stare grafičke čipove i bedne količine memorije, a pošto je ovo port sa konzole i mi na PC-ju smo dobili isto.  Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 12:44 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...

Ako si čitao tu temu, valjda si primetio da nema veze sa tvojim kompom nego sa time kako je igra isprogramirana. Za udaljene predmete se koriste senke i teksture izrazito niske rezolucije i izgleda da se i senčenje obavlja na toj niskoj rezoluciji, pa se onda rezultat uveća na onu koja je na monitoru. Zato su senke "kvadratićaste" i zato se kada engine, na onoj rezoluciji na kojoj radi, reši da nekoliko piksela koji nisu bili u senci sada jesu, a drugih nekoliko više ne, nama "upale" i "ugase" čitave štrafte na ekranu, a pošto se to dešava svakih nekoliko sekundi, izgleda da senka "igra".

Ovakvo optimiziranje gde se neke stvari rade na nižim rezolucijama pa se uvećavaju su sasvim uobičajene na konzolama koje imaju nekoliko godina stare grafičke čipove i bedne količine memorije, a pošto je ovo port sa konzole i mi na PC-ju smo dobili isto. Namigiva

ili jednom riječju,igra pati od konzolitisa  :P

15 godina
odjavljen
Assassins Creed 2

Ljudi jeli vas muči Vsync? Kada uključim nekako je sve trzavo i nije glatko, a imam 60 FPS zakucanih. Instaliran 1.01 patch. Kada iskljucim Vsync onda je sve glatko i sve ide.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Može li mi netko reči,kad se završi 14 sekvenca,kad prođe onaj tekst(urednik,scenario,bla,bla)Ezio se vrati na tavan svoje vile i može se dalje igrati.Pa pitanje jel ima dalje nekih posebnih misija i šta se uopče dalje igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
acid G kaže...

Može li mi netko reči,kad se završi 14 sekvenca,kad prođe onaj tekst(urednik,scenario,bla,bla)Ezio se vrati na tavan svoje vile i može se dalje igrati.Pa pitanje jel ima dalje nekih posebnih misija i šta se uopče dalje igra?

Onda ti je igra otvorena. Radi što želiš. Rješi sporedne misije, skupi sva pera, uljepšaj grad do kraja, itd itd.

17 godina
Assassins Creed 2

Upravo prešao igru... kraj je ubojit, možda čak malo pretjeran.

A life? Cool! Where do I download one of those?

0 0 hvala 0
16 godina

Da li Altairov oklop moram imati,mogu li u Assassins Tombove ići kad oću ili čekam misiju?

17 godina
neaktivan
Možeš kad ti se prohtije.

Taj armor nije bitan za završiti igru.

Sakupljanje codexa jest, zato skupi ih sve da se nebi morao vraćati.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
Assassins Creed 2

Ne moraš ga imati. Tombovi su nedostupni tokom prvih par sekvenci, dok Ezio kroz priču ne sazna za njih. Nakon toga postaju označeni na mapi i svi tombovi u nekom gradu su dostupni čim stigneš u njega.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Ivan(4) kaže...

Ne moraš ga imati. Tombovi su nedostupni tokom prvih par sekvenci, dok Ezio kroz priču ne sazna za njih. Nakon toga postaju označeni na mapi i svi tombovi u nekom gradu su dostupni čim stigneš u njega.

Kad sam u Veneciji,kak doći do onog tomba?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice