Se Vama vidi onak da se sjene mijenjaju.Zbilja jako.Ima ko takav problem?
Mislim da znam na šta misliš i da je to normalno. Dobar deo senki ima izuzetno nisku rezoluciju, tako da se na ivici senke stalno "pale i gase" kvadratići.
Inače, komande nisam naveo kada sam pisao o manama, ali su i po mom mišljenju jedna od slabijih tačaka. Igra uglavnom pogađa gde pokušavamo da skočimo, ali tu i tamo omaši i desi se da Ezio skoči u prazno na totalno glupim mestima ili, pogrešnim usmeravanjem, uprkos mišu i tastaturi, otežava prolaz kroz neko mesto (konkretno mi padaju na pamet jedna trivijalna ali vrlo kratka tempirana vrata u nekom lairu ili grobnici za koja mi je bio potreban popriličan broj pokušaja samo zato što Ezio nije hteo da skoči pravo, već uvek u stranu, pored vrata). Takođe, tu i tamo se dešava da Ezio stane na sred neke grede i da bez ikakvog vidljivog razloga neće ni makac ni na koju stranu dok se nekako posle manje ili više nasumičnog pritiskanja tastera ne odglavi i to je bug koji mi se najčešće javljao i samim tim me najviše nervirao.
Što se kamere tiče, ima i ona svojih blistavih momenata, ali je jedna od boljih u svim third person igrama koje sam probao.