Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Assassins Creed 2

Ja mislim da će najviše izgubit oni koji će je kupit! Igraš, igraš , pukne veza, hopa ajmo ponovo, (još ako nema save nego šugavih chekpointova; ma milina), ako budu imali probleme sa tim svojim serverom, opet problemi. Pa možda imaju održavanje tog svog i onda nemoš igrat jer su oni odlučili napravit refresh neznam čega... pa da dam 50 eura za igru i da ovisim opet o njima.. Nula bodova. Jednostavno je neću niti kupit, niti skinut... Ima još igara koje su bolje....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: E sad je sigurno necu kupit
decko1987 kaže...

iz inata je necu ssad kupovat...ne zzaslužuju ni kune...zasto nemogu bit normalni kao svi ostali...sad cu je skinut s interneta i pozivam sve da je skinu

ti ju ovako i onako nebi kupio

vidi se iz aviona

ja kupujem igre samo radi mp moram priznat

zato sam i kupil mw2 i uskoro bc2 a mozda i ntw ili medal of honor

al opet radi mp jer nemam novaca da si priustim i sp originale Plač

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

džaba se trude i stavljaju zaštitu kad će to ionako netko probiti

samo će izgubiti jedan dio kupaca koji bi kupili original ali zbog traženja te konstantne internet veze će uzeti piratsku verziju jer im se ne isplati davati 400 kuna za igricu koja će se svako malo prekidati

uglavnom,glup potez od ubisofta

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

da kao sto sam reko ispastat ce ljudi koji su kupili original za pc

zalim ih steta za ac2 i njegove kupce sta im ubisoft uradi

jos jedna stvar hackeri i pirati su sto godina ispred bilo kojih devova keep that in mind Namigiva

gta 4 se krekani moze igrat prek neta a kakvu je on svu zastitu imal

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jedva cekam 05.03.......da zaigram ja cu da kupim orginal...pa sta bude....!!!!!!

marko
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja isto inace ne kupujem igre orignal ali ovu sam htio zato sto mi se jakko sviđa...zelio sam da sve savršeno radi.ali posto nece i na originalu radit savršeno naravno da necu kupovat...

i nemojte lupetat gluposti kako vi mozete znat jel sam ja htio kupit igricu ili ne

Moj PC  
3 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
decko1987 kaže...

ja isto inace ne kupujem igre orignal ali ovu sam htio zato sto mi se jakko sviđa...zelio sam da sve savršeno radi.ali posto nece i na originalu radit savršeno naravno da necu kupovat...

i nemojte lupetat gluposti kako vi mozete znat jel sam ja htio kupit igricu ili ne

dobro si rekao.........!!!!!!

marko
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ma nece im nitko skoro kupit igru uglavnom jer izlazi 5 mjeseci kasnije od prve verzije (cak se ni ne sjecam kad je zapravo izisla).

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: E sad je sigurno necu kupit
Marsel007 kaže...
decko1987 kaže...

iz inata je necu ssad kupovat...ne zzaslužuju ni kune...zasto nemogu bit normalni kao svi ostali...sad cu je skinut s interneta i pozivam sve da je skinu

vidio bi tebe da si developer dal bi isto tako razmišljao,njimaje u interesu da zarade više para,pa ce zato puno ulagat u zaštitu

pa fallout 3 nema nikakve zastite a sigurno ac2 nece bit nista manje od njega piratiziran

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=235596

9. pitanje

http://www.youtube.com/user/sfdebris ---> recenzije Star Trek epizoda
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

SmijehDo we think that it's the one system that God has sent onto earth that will never be cracked by anybody ever? We can't guarantee that, but we believe in itSmijeh

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 21:52 (APazinjan).
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

SmijehDo we think that it's the one system that God has sent onto earth that will never be cracked by anybody ever? We can't guarantee that, but we believe in itSmijeh

mislim da ce ovo iz inata bit crackovano, i to veoma brzo i kvalitetno..

treba ove developere malo spustit na zemlju..shvatam ja da oni zele zaradit itd, ali kao da i onako vec ne zaradjuju nenormalno na igricama..

podsjeca me na onu foru da ne treba skidati muziku sa interneta, 50 cent-u ipak samo malo fali da bude milijarder, pa da mu ne upropastimo tu priliku..

po meni smijesno, i onako ce se crackovat, i uz to daje nekakvu negativnu reklamu o igri..

al s druge strane, ne postoji losa reklama..bar se prica o tome Šutim

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

They accept that it's all DRM's fate to be eventually hacked, explaining that internally, they've already talked of a timescale for how long their games will be protected by it. But, they believe that it's secure enough for them. "We wouldn't do it if we didn't believe in it. The guys who designed it believe in it. Do we think that it's the one system that God has sent onto earth that will never be cracked by anybody ever? We can't guarantee that, but we believe in it.

"

u prvo recenici prakticki prizanju da ce je pirati probiti al se oni nadaju da ce to biti nakon sto oni zgrnu dovoljno para lol
bas tipicno

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 22:21 (TopForumaš).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

They accept that it's all DRM's fate to be eventually hacked, explaining that internally, they've already talked of a timescale for how long their games will be protected by it. But, they believe that it's secure enough for them. "We wouldn't do it if we didn't believe in it. The guys who designed it believe in it. Do we think that it's the one system that God has sent onto earth that will never be cracked by anybody ever? We can't guarantee that, but we believe in it.

"

u prvo recenici prakticki prizanju da ce je pirati probiti al se oni nadaju da ce to biti nakon sto oni zgrnu dovoljno para lol
bas tipicno

ja mislim da će piratito probiti u roku 5 dana od izlaska igrice,a vjerovatno i prije

ali još bolja ideja bi bila da im hakuju server i sruše ga,i tako svako malo

to bi značilo da nitko neće moći igrati ni sp ni mp dok se server ne digne

nakon nkoliko takvih s*anja ubisoft će morati skinuti zaštitu ili više nitko neće htjeti uzeti njihove igrice jer su neigrive

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jedva sam cekao igru dok nisam vidio ono sa zastitom,,, ma bezveze pa i onak ce to pirati razvalit za tjedan-dva i jedini koji su onda tu na manjku su ljudi koji su kupili igru. Ah sta se moze money is moneyOsmijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Mogu oni raditi šta hoće, ali ja sam uvjeren da će razor i reloaded već doskočiti tom novom genijalnom načinu zaštite.

PS: Navodno će i C&C 4 isto imati taj sustav zaštite.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 10:55 (Igor).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CandC će imati sličan sustav. Ali, dajte ljudi, otkad smo čuli za tu zaštitu govorimo samo kako će to Razor1911 i/ili Reloaded probiti, i nitko neće kupit original (osim mozda Dannya, ali za X360 :D). Ima li kakvih novosti, cijena, gameplay, grafika,...
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
CandC će imati sličan sustav. Ali, dajte ljudi, otkad smo čuli za tu zaštitu govorimo samo kako će to Razor1911 i/ili Reloaded probiti, i nitko neće kupit original (osim mozda Dannya, ali za X360 :D). Ima li kakvih novosti, cijena, gameplay, grafika,...

Kaj Danny još nije kupil original? Pa za X360 je izašla igra već odavno.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Ma neznam je li kupio, samo zafrkavam... :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo jos jedan izvor da izlazi 05.03.2010.  http://www.hcl.hr/special-ozujak-2010-datumi-izlaska-igara-886-28.html

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

pa dobro dolazi 05.03.2010. i šta se tu sada nešt kvočkate kada izlazi

pogledajte na wiki i vidjet ćete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

4 dana

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Alo pirati!

S vremena na vrijeme pročitajte pravila foruma da nebi bilo.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 20:39 (F1-IVO).

15 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Meni se grafika cini losija i animacije ukocenije nego u jedinici...
istina?

E i uz puz, neda mi se citat... kad izlazi za komp? 5.3?
e a kad izlazi (ili je vec izaso) za konzole?

moj frend kaze da ima ac2 za komp..... ???
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cheezl kaže...
istina?

5.ozujka u Europu,9.ozujka u Americi.

Tako bar ovdje pise.

Za konzole je izasla u 11.mjesecu vec.

Frend se valjda zabunio,moguce da je mislio na AC1.

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Cheezl kaže...
istina?

5.ozujka u Europu,9.ozujka u Americi.

Tako bar ovdje pise.

Za konzole je izasla u 11.mjesecu vec.

Frend se valjda zabunio,moguce da je mislio na AC1.

nemora znacit,ja sam AC1 skino tjedan dana prije neg je izaso....je da se rušio u jeruzalemu al danas je sve moguce mozda fakat ima drugi dio za PC ...

Im But the blade in the Crowd
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Hvala na odgovoru na pitanje al sad imam novo...

ZKJ meni ne radi ac u dx 10?!?!
pokrene ga windowed i dođe do loada i onda se UŽASNO upori i moram komp restartat...

sry za offtopic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cheezl kaže...
Hvala na odgovoru na pitanje al sad imam novo...

ZKJ meni ne radi ac u dx 10?!?!
pokrene ga windowed i dođe do loada i onda se UŽASNO upori i moram komp restartat...
meni je tak bilo kad mi je proc bio pre slab,dok nisam novi kupio ista stvar mi se desavala
Im But the blade in the Crowd
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Kae cheezl, sutra ćemo saznat dal frend ima ac 2, i ja se kladim da će hakeri probit zaštitu čim igra izađe

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice