jel će to htjeti meni na mom računalu:
Cpu:AMD athlon 64 x2 dual core procesor 6000+
Ram:2gib
Gpu:Ati radeon hd 4670 1gb dd3????
da čak i na high
jel će to htjeti meni na mom računalu:
Cpu:AMD athlon 64 x2 dual core procesor 6000+
Ram:2gib
Gpu:Ati radeon hd 4670 1gb dd3????
da čak i na high
ddr3
Što mislite da li mi se isplati kupiti assassins creed 2 za xbox ako za mjesec dana izlazi za pc
Što mislite da li mi se isplati kupiti assassins creed 2 za xbox ako za mjesec dana izlazi za pc
iz prkosa ubisoftu nemoj xD
skini pirata i posalji ih u 3pm
šalim se naravno neznam sta dosad nisi jos kupio pa igra je zakon vidio si reviewe,ss-ove,gameplay videje,dobila je nagradu best action adventure game 2009 (pobijedila je batman AA?!?!?) sta ti jos treba
kupi za box i podrzi devove igra je zasluzila te novce
osim ak nemas para onda je to druga stvar onda pricekaj pc verziju
pa ima piratska verzija za xbox
i sta sad?
too multiplayer
i sta sad?
pa ako nema para nek si skine
WTF?
Šta se praviš pametan. Čovjek je zaboravio ubacit slovo R i ti sad glumiš nešto, a ti si pisao da imaš grafičku sa pola terabajta memorije! Obožavam ovakve...
Sorry za off, ali....
Ma imam para nije to problem nego sam mislio kad vec dajem za igru 400 kn da ne bacim novce.
Uzet cu je jer sam igrao kod frenda ac1 na ps3 i puno je lakse s kontolerom(barem meni) i veci mi je nekako gust igrat na velikom ekranu.A i sto je topforumas rekao igra je toliko dobra da moramo podrzati proizvodace
da ja isto mislim da igra vrijedi tolko a ako ti je problem to sto imas mali monitor prikopcas si pc sa tv-om i igras tamo (jedino je glupo ako imas stari televizor pa nema digitalnu sliku)...
nabavio sam si poster
da fora bas
nego dali vi mislite ce imat ova igra onaj DRM od ubisofta novi
su mozda zato odgodili pc verziju?
Što mislite da li mi se isplati kupiti assassins creed 2 za xbox 360 ako za pc dolazi za mjesec dana?
sta ga vec odavno nisi kupio?
Xbox sam dobio u 1. mjesecu
Izgleda da je istina, po svuda se pojavljuje ta vijest.
http://www.pcgameshardware.com/aid,704779/Assassins-Creed-2-PC-is-DX9-only/News/
Izgleda da je istina, po svuda se pojavljuje ta vijest.
http://www.pcgameshardware.com/aid,704779/Assassins-Creed-2-PC-is-DX9-only/News/
sta je tu cudno
sta ste vi ocekivali?!?
normalno da je jedini razlog ogdode da se igra pripremi za novu DRM ubisoftovu anti piratsku zastitu
upitno je dali ce igra biti uopce optimizirana kako treba
Uopće ne sumnjam da će također izgledat odlično!
Ruku na srce šta nam je do sada doneso dx10 (koji odlazi u zaborav)? - (za 11 je još rano šaplastit jer se tek zahuktava; a možda će biti isto jedno veliko ništa - nadam se da neće)
Crysis, DiRT2, STALKER COP.. - baš da ima neke razlike između DX10,11 i 9 vrijedne pada FPS-a... neznam
a sta ce nam uopce x10 imamo 9 i zadovoljni...ja uopce nemam dirextx10...(jel to uopce ima za xp)nisam bas upucen
a sta ce nam uopce x10 imamo 9 i zadovoljni...ja uopce nemam dirextx10...(jel to uopce ima za xp)nisam bas upucen
Za XP imas DX9
Za VIstu DX10
Za Win 7 DX11
@Sef,grafika je i vise nego dobra,neznam cemu onakav post.
Za XP imas DX9
Za VIstu DX10
Za Win 7 DX11
@Sef,grafika je i vise nego dobra,neznam cemu onakav post.
WRONG
XP - DX9
Vista i win 7 - DX10, 10.1, 11
Ionako u assassins creedu 1 nije bilo razlike između dx10 i dx9,ali između dx10.1 i dx10 je bilo, 20% više fps-a u korist dx10.1 kada se koristi AA.
Grafika u AC-u je bila odlicna,svakako.
U STALKER-u grafika nije na nekom nivou ali nikako nije za odbacit.
Jedino ne kuzim zasto si sad isao uspredivati STALKER i VC?
AC2 ce imat grafiku bolje nego AC i tocka.
ej ljudi kriva tema pricamo o AC2 ne o stakleru directx-u i ostalim temema...
ma ja znam da ce grafika biti odlicna al ipak steta sto nece podrzavat direct x 11
ja se nadam da ce biti optimizirana dobro to mi je puno bitnije
nego sve vise imam osjecaj da pc verzija gotovo nikakvu paznju nije dobila nego samo onu antipiratsku paznju
bas kao mw2
ma netko je vec prije reko to ce razor reloaded i ekipa savladat