Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 575.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

gamad, stoka, idioti, licimuri i demoni kako bi rekao Sava na youtube-u, gamersgate na twitteru objavio pre-discount a po njihovom novi relese date je 31 march, odnosno 31.3...

http://www.gamersgate.com/DD-ACBHDE/assassins-creed-brotherhood?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

ubisoft jel more to malo brže?

EDIT: 

System requirements

• SUPPORTED OS: Windows® XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits)
  • Processor: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
  • RAM: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
  • Video Card: 256 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
  • Sound Card: DirectX 9.0 –compliant sound card
  • DirectX Version: DirectX 9.0
  • Hard Drive Space: 8 GB
  • Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller
  • * This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT

Steam:luka2301
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 18:20 (AMD boy).

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Zavvi je najjači, 209 kn ACB preorder + 2.5 funte dostava, sve zajedno oko 230 kn, fenomenalno.Samo što neznam zašto svi stavljaju datume izlaska igre kad Ubisoft još nije objavio.

PEDERČINE JEDNE! - sad sam pogledao na službenoj stranici Ubisofta, sad više ne piše ni SPRING 2011, već samo release - 2011. Znači može bit i za Božić! Nova odgoda! Bemti znam ljude koji su preorderali još u 5-om mjesecu prošle godine!

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 1:09 (Kora).

2 0 hvala 0
17 godina
RE: Assassin's Creed : Brotherhood
Kora kaže...

Zavvi je najjači, 209 kn ACB preorder + 2.5 funte dostava, sve zajedno oko 230 kn, fenomenalno.Samo što neznam zašto svi stavljaju datume izlaska igre kad Ubisoft još nije objavio.

PEDERČINE JEDNE! - sad sam pogledao na službenoj stranici Ubisofta, sad više ne piše ni SPRING 2011, već samo release - 2011. Znači može bit i za Božić! Nova odgoda! Bemti znam ljude koji su preorderali još u 5-om mjesecu prošle godine!

smiri hormone, poslao sam mail jednom supplieru od ubi-a i reko je Q2.

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Kora kaže...

Zvanicno na igri se radi i nece biti odgode za sad. Tako kazu ljudi iz Ubisofta po svoj prilici igra bi se mogla ocekivati krajem Marta.

15 godina
protjeran
Mitch kaže...
Kora kaže...

Da, cijelo vrijeme piše Q1 2011, i onda sad kad se  primiče to vrijeme ponovno odgoda za Q2.

Dinamo živi vječno
17 godina
Neznam gdje ste vi to pročitali ali na Ubisoftovom twitteru je još u 10.mj pisalo Q2.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Na službenoj stranici već mjesecima stoji SPRING 2011, i od jučer samo 2011.

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Neznam gdje ste vi to pročitali ali na Ubisoftovom twitteru je još u 10.mj pisalo Q2.

Procitao od Community Developer-a i Forum Manager-a :D i nikada nije pisalo Q2 nego Q1 znam posto pratim sve moguce o ovoj igri i svaki dan sam na njihovom forumu i Ubigabe-ovom twitter-u :D

17 godina
dex3108 kaže...
Mitch kaže...

Procitao od Community Developer-a i Forum Manager-a :D i nikada nije pisalo Q2 nego Q1 znam posto pratim sve moguce o ovoj igri i svaki dan sam na njihovom forumu i Ubigabe-ovom twitter-u :D

čini se da su pobrisali, jer je 3.10 pisalo q2.

15 godina
protjeran
dex3108 kaže...
Mitch kaže...

Također. Sve pratim svi različite datume stavljaju (što je jako  neozbiljno) a Ubisoft još nije ni obznanio datum

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Najsvjezija informacija vezana za PC verziju:

They are not delaying the news due to any bugs or issues..

I can't say anymore on the subject - I just don't want people thinking there's a problem with the game - it's still on track for Q1

Izvor: Link

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 19:29 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Najsvjezija informacija vezana za PC verziju:

They are not delaying the news due to any bugs or issues..

I can't say anymore on the subject - I just don't want people thinking there's a problem with the game - it's still on track for Q1

E sad si sve rekao. Koliko ja sad znam, to si mogao i ti napisati. Gdje si to vidio?

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Something about AssassinsCreed Brotherhood, ima napisano mnogo zanimljivih stvari:
http://www.hcl.hr/recenzije-assassins-creed-brotherhood-pc-x360-ps3-512-20.html
Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Konacno je objavljen datum za PC verziju :D

Assassin’s Creed Brotherhood for PC will be released on March 17th [NA and certain EMEA countries] and the 18th of March for [UK]

Please check your local retailers for details in your region /country.

And now you know, Assassins… and knowing is half the battle (the other half of which is destroying the Templars and gathering up the Pieces of Eden!).

Enjoy,
Gabe

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/3321043019

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
dex3108 kaže...

Konacno je objavljen datum za PC verziju :D

Assassin’s Creed Brotherhood for PC will be released on March 17th [NA and certain EMEA countries] and the 18th of March for [UK]

Please check your local retailers for details in your region /country.

And now you know, Assassins… and knowing is half the battle (the other half of which is destroying the Templars and gathering up the Pieces of Eden!).

Enjoy,
Gabe

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/3321043019

Ma jel moguće? LOL

Dinamo živi vječno
16 godina
ajde fala bogu da su nam rekli.... sve me je ovo podsjecalo na foru kako drzati konja u neizvjesnosti....
kak da sad jos izdrzim mjesec dana? uffff
Steam:luka2301

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo baš gledam na Zavviju, prije današnje objave na Ubi forumu, pisalo je ako preordera se kod njih da stiže 22.3. teb na vrata. Sad maloprije gledam, piše ako preordaš da ti dolazi 3.6, mislim WTF?!

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I da zaboravio sam vam reci do kraja godine ocekujemo jos jedan AC naslov a vise informacija o njmu ce biti u Maju :D

http://www.vg247.com/2011/02/14/ubisoft-q3-results-ac-brotherhood-sells-6-5-million-units/

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Gledam na nekoliko online shopova, svi stavljaju release date 25.3. a ni Ubisoft još uvijek na službenoj stranici nije promjenio na release date 17/18.3.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

AC:B dostupan na steam-u za preorder a uz njega i zvanicni sistemski zahtjevi:

System Requirements
Minimum
OS: Windows® XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits)
Processor: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
Memory: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
Graphics: 256 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list*)
DirectX®: 9.0
Hard Drive: 8 GB
Sound: DirectX 9.0 –compliant sound card
Peripherals: Keyboard, mouse, optional controller
Supported Video Cards: ATI® RADEON® HD 2000/3000/4000/5000/6000 series, NVIDIA GeForce® 8/9/100/200/300/400/500 series
Note* * This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT

Recommended
OS: Windows® XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7® (32-64 bits)
Processor: Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
Memory: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
Graphics: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
DirectX®: 9.0
Hard Drive: 8 GB
Sound: 5.1 sound card
Peripherals: Keyboard, mouse, joystick optional (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
Supported Video Cards: ATI® RADEON® HD 2000/3000/4000/5000/6000 series, NVIDIA GeForce® 8/9/100/200/300/400/500 series

Note* * This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT

Pored ovoga dobijate i dodatne sadrzaje zvane Digital Deluxe Content tj sve sto se dobijalo u Codex verziji za konzole. I na kraju jos jedan video u kojem se pokazuje PC verzija ali na njeemackom: http://ubitv.de.ubi.com/index.php?vid=3782

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2011 0:05 (dex3108).
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Assassins Creed Brotherhood je nominovan u cak 7 kategorija na BAFTA dodjeli nagrada koja ce se odrzati 16. Marta :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Novi DLC za konzole dolazi u Martu nadam se da ce biti ukljucen u PC verziju zajedno sa Copernicus DLC-om :D http://www.vg247.com/2011/02/17/assassins-creed-brotherhood-the-da-vinci-disappearance-dated-for-march/

Iz trailera vidim dosta borbe u enterijerima sto mi se jako dopada :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Izasao treci i posljednji dio AC stripa pa koga zanima na PM nek se javi :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Assassins Creed Brotherhood je nominovan u cak 7 kategorija na BAFTA dodjeli nagrada koja ce se odrzati 16. Marta :D

uh, u multiplayer nominacijama je velika konkurencija, bice gusto. A nemogu vjerovati da pod sportskim nominacijama nema NBA 2k11, najjace sportske igre, daleko ispred Fife i Pesa (kojeg obozavam) po svemu a neki kriket sportska igra je medju nominacijama.
Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran

Jel zna netko kakvu poljsku online shop što prodaje videoigre, čitao sam na nekom forumu da postoji takav jedan koji također ima dobro popuste na preordere, al se nemogu sjetit kak se zove

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mogući spam

U ovom videu

vidim da se pojavljuje frederico brat od ezia koji je objesen u ddvojci... moze netko objasnit???

Edit: to je drugi dio... neka sporedna misija

nothing is true, everything is permitted
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 14:00 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

Mogući spam

U ovom videu

vidim da se pojavljuje frederico brat od ezia koji je objesen u ddvojci... moze netko objasnit???

Edit: to je drugi dio... neka sporedna misija

Koliko sam procitao u Brotherhood-u ima i misija iz dvojke :D Sad sta tacno ne znam nisam gledao ni citao jer en zelim da otkrijem radnju igre :D

17 godina
neaktivan

Nije da vas dražim... ma kome ja lažem, normalno da vas dražim. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

8 0 hvala 0
17 godina

Meh, da je PC disk, već bih se potrudio da saznam gde živiš, ovako...  {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nije da vas dražim... ma kome ja lažem, normalno da vas dražim. :)

Jel to onaj sa Game.co.uk sto je kasnio? :D Mene svi shop=ovi izgleda odlucili zaje****** zavvi kaze da su dobili informaciju da ce igru dobiti 3. Juna, pa onda kad ih opet pitam kazu 25. marta, pa opet kad ih pitam kazu 3. Juni, onda pitam ShopTo oni kazu da su od dobavljaca dobili informaciju da ce igru dobiti 25. Marta a zvanicni datum izlaska 18. Marta. Sa zavvi-ja ne smijem povuci preorder jer sam iskoristio popust od 15% pa me sa postarinom igra izasla 22.5 funti i to sam super prosao za novu igru i sad ne znam sta da radim :( a tebi neka je sa srecom i da je u sreci, zdravlju i zabavi odigras :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice