sto je gotovo djabe, samo 70 zelembaca (ali nedam, neces razbojnice )
ali ako se racuna da se 30 dobije u goldima i jos 3 mjeseca premiuma kaj je jos 30, ispada dosta povoljno
iako je premium time za igru koja je jos u beti neisplativ
ali ako se racuna da se 30 dobije u goldima i jos 3 mjeseca premiuma kaj je jos 30, ispada dosta povoljno
pa da, najmanji paket se ne isplati uopce, dobijes samo pristup early accessu, srednji je odlican i najvise se isplati, a lord of war je predobar, ali jedino ako imas love haha
ja san uzeja srednji, i sad kad san proba te tenkove razmisljan o nadoplati za veliki, stvarno se isplati, vrhunska ponuda
stock kupola na leu?
stock kupola na leu?
to je AV, falilo mi 60k do lea2 kad san iskoristija reputaciju...
zasto jos nema replayeva...uf, kako san poludija danas
dakle, vozin leo2 AV, upadnen u tier 7 bitku
mapa je Pipelines, ja odlucin otic na liniju 9, tamo kod one tvornice ili sta je vec, na desnu stranu mape
postavin se u hulldown poziciju i skuzin da san sam protiv 4-5 tenkova: t80, bmd4, leo2 AV, leo2, chieftain mk5, ambrams...
prvo sredin bmda koji poludi i pocne pricat gluposti u chat, jako zabavno citat hahah
nakon njega i leo AV, a za to vrime me niko nije uspija probit haha
nakon 5 min me uspiju napokon probit i ostanen na oko 1000 hp, a leo 2 se ohrabri i napadne me 1 na 1, ostali su valjda otisli okolo pa su ih moji sredili
u tom trenu su oni vodili 1-2 razlike i ja san mislija da je gotovo, neman sanse protiv leo2 1 na 1, a on je bija na 1988 hpa
on dođe do mene i ja skuzin da iman jos samo 1 AP granatu hahah, a u cijevi je trenutno bila HE pa san je iskoristija, napunila se AP i uspija mu doc na stranu i lipo s boka 400 hpa skinija
nakon toga san ispalija par HE, ali premalo su oduzimale, pa san se pribacija na HEAT i zabija mu se u facu racuna san ako cu umrit bar cu zadat nesto dmga
naciljan mu commanders hatch i vidi cuda oduzmen priko 500 hahah, on ostane na oko 400, ja na oko 100 i on me ne probije hahahhahah
ja lipo naciljan ponovo u isto misto i bye-bye leo2
u tom trenutku smo mi vodili 1 razlike, imali smo chieftain mk5 na 75%, low HP centauro, low HP bmd1 i mene isto na low HP
oni su imali skoro full HP bmd2, low HP centaura i low HP chieftain mk5
bila je nezgodna situacija, mislin da san ja napravija gresku sta nisan isa na centaura nego san ubija chieftaina pa je mene centauro s leđa, onda bmd ubija naseg centaura, nas i centauro naseg bmda
ostali su dakle low hp centauro i skoro full hp bmd2 protiv naseg chieftaina na 75%.... lik uspije skinit bmdu 400 od 800 i ubit centaura...i na kraju dopusti bmdu da ga gađa s leđa i sa strane
bacio sinoć par partija s arty tier 6 i radujem se prelasku na veći tier.. arty je spotana za protivničku artiljeriju (nakon opaljenja) ali i to ima svoju čar jer nema spavanja na jednom mjestu nego prebacivanje...
nisi neki "damaž diler" k'o u wot-u, ali ako te po$ere partija može se bez (pretjerane) muke napravit ~4000...
tier 6 i više su autoloader (3 kom) sa ~250 štete i ~20 sec reload, uz dobru posadu...
splash nije bolestan k'o u wot-u (20-80) ali kad "ubaciš" između 2-3 raduješ se,barem ja
TD je bolesno "šupalj", MBT nja-nja, a AFV je super zabavan i tu kombiniram zabavu sa odmaranjem u arty
EA4 je donio prilično promjena, T90 je ojačan...leo2A5 (ili koji god) oslabljen..uglavnom je bio solidan rebalans ali svi su i dalje igrivi pa sad ostaje čekat koliko još EA faza do konačnog proizvoda
i na kraju, ako netko još čita, ss prosječne bitke
Ekipa jesu popravili performanse na laptopima? Nisam u mogućnosti igrati igru već neko vrijeme zbog obaveza, pa me zanima vi koji igrate jel poboljšano puno toga u odnosu na test 2-3 ;)
EA4 je još do nedjelje pa navrati uveče da isprobamo optimizaciju...
navodno još uvijek akcent stavljaju na low end računala i optimizacija traje...
dodali su i PTS (public test server) pa se već može isprobati novi patch (za EA5) tako da je player base tanka ali igra se..
radimo na tome da pokrenemo balkanski stream i očekujem kraj testiranja za dan-dva..
žao mi je ključeva koje sam podijelio (5) jer nitko ne dolazi na test
laganini sam di tier8 artiljerije i zabavna je..
EA 5 od 3. do 20. rujna, dakle nema duge pauze.
navuko sam se Gvosdiku, zabavna mi je. utukao sam sve free xp-e i lovu na t-90 liniju i sad sam požalio. želim taj famozni PZH 2000 ASAP !!! ima li je tko ?
ja sam išo drugu liniju i na T8 je baš odmor...
za gvozdiku sam čuo da je užasno spora ali ima brz reload..
nakon tjednog odmora možemo zajedno grindat jer se rado vraćam na m109
ja, spora je, al reload ubija. rado, dodat ću te, pa se vidimo ...
Nagrada za sve koji su sudjelovali u EA, Object 155 :D
http://armoredtalk.com/2015/09/03/object-155-early-access-reward-tank/
Gdje i kako bih mogao doć do EA keya a da ne trošim RL novce na onaj pack?
Dođi večeras na stream
http://www.twitch.tv/ru3inho
od cca 20h pa nadalje, vjerujem da će biti par kodova
Kupis na kinguinu ili G2p za 3 E.
strasno koje sve komplikacije treba proc da se uzme kod
odustajem od kupovine makar osto bez obj 155
mozda se neko nadje voljan mi PM-at jedan kod ali nema mi smisla ovak
a ni founders packove ne kupujem nema sanse dat pare za nesto sto nisam probao
već sam dao pare. i isprobao. i oduševljen sam
Koje ba komplikacije, dođi na stream svaki dan od 8h sati pa nadalje, zamoliš za kod, čovjek ti pošalje, može li jednostavnije? ;)
Dođi večeras na stream
http://www.twitch.tv/ru3inho
od cca 20h pa nadalje, vjerujem da će biti par kodova
hvala rubinjo aka bivsi branitelj na kodu, oduzicu se vec bas si car
isto tako hvala i DelBoy97 jer mi je posudio acc da sam mogao se ulogirat i skinut klijent
na mom otockom stronk internetz vezi nakon 1.3 MB/s u birtiji jucer i skinutih 14 i pol giga
cijelu noc sam skidal jos 1 gigu na max 200 Kb/s socijalnom wifiju u mom hotelu i jos skida, ali sad sam ulogiran na svom acc
svaka $hu$ha i njezina frendica su na fejsu prek moba a onih par ljudi sa laptopima je zakaceno na torente stalno
hebem ti sezonu i socijalni wifi
ali ce se skinut ako ne dok danas odem radit, onda nocas dok spavam
nebi htio ostavit wifi antenu vani kroz prozor dok me nema u sobi-ko zna kaj bi moglo zagristi i upecati se
opaaaa sad vidim da ljubav nema granica
skida mi se AW, pokrenem wot, srusi se wot
pauziram skidanje aw-a, opet wot, sinhronizira garazu i opet crash
stronk programing
kad se sjetim da sam lap opteretio sa otvorenim wot, wowp, skype, word, office, crysis i farcry2 i jedino nije dao da se bude na serveru u isto vrijeme u wot i wowp na istom acc, ovo je presmijesno
AW killing wot even from downloadink
...ma kasno si se ti ukopčao, još 4 dana i gotov je EA 5 a onda čekanje jedno 25 dana
ma ja ti kasno kopcam, kaj mogu...
enivej skinuo klijent, instaliro, ulogovo se na "Svoj Account" ™ i krenuo
prije toga veliko hvala jos jednom DelBoy97 na posudbi usernamea i passa da uopce mogu skinuti klijent
i jos vece hvala bivsem branitelju a.k.a Rubinho za danom kljucu da mogu dobit taj obj 155
i eto nas, krenuli, dodjem u garazu, sve nula svega, nemam nicega, ni onog dodatnog komandera kaj su mi dali za reganje, ...
auto detect, grafika na high, krenem u tutorial PvE i imam 10-12 fps-a
posle sve smanjim na MED i imam igrivih 30-35 fps-a a tenkovi izgledaju ko 8-bit mode u wotu
uglavnom necu se bas naigrat na svom lapu, ucitavanje garaze traje dosta dugo
kao sto sam i mislio, cim zavrsi ta prokleta turisticka sezona...
za wowp i wows SSD obavezan
za FC4 i Armoured Warfare (duhh-ocigledno) nova kanta-neizbjezna
prema tome, mislim da cak ni ssd u ovom lapu sada nece bitni izmjenit situaciju za novije igre
p.s. jel ima neki tutorijal kako poceti u aw-u, da pogledam da nebudem totalni tudum?
i jel sam dobro shvatio, nema kupovine slotova goldom nego se kupuju kreditima? ili ih imam beskonacno?
nocas sam odigro 4-5 partija ali nisam doso do tira 2 tak da neam pojma...
znaci goldi su za k+upovinu premiuam, prem. tonkova i konverziju expa u free expe (reputation ™) i nista vise?
di se moze vise procitati o mehanici komandera i posade?
iako sam ko doma u wotu, ovde mi je sve novo i jedva se snalazim
p.s.s. rubinho thx again
Pa jel moram negdje uzeti ključ za onaj besplatan tenK?
Besplatni tenk dobijaju igrači koji su igrali EA 5 ili niži, ali tek sa početkom open bete.
Sve tier 8-ice su otključane svima, pa tko hoce moze malo provozati T-90, Leo 2A5, Abramsa, BMPT-a i ostatake ekipe.
meni se dogodila nocna mora i neznam jel su winsi, driveri ili je nekaj pokupljeno s neta
prkjucer mi se tokom igranja wowp-a svako malo komp prebacivao na desktop ko da je neki auto alt-tab
a jucer u aw-u, ajmeeeee... kad krene nemoze se zaustavit, u 1 sekundi se 3 puta prebaci s adesktopa na my com klijent pa na garazu koja je crna jer se ne stigne ucitat, i tak u krug
kad nekoliko puta lupim ctrl + alt + del pojavi mi se opcija start task manager (w7 jogurt edition) i tad se mogu prebacit u garazu
prodje par sekundi i krene opet stroboskop show
nisam update-al winse, nisam nista prckal, samo od sebe je pocelo
u biti sam upiknul jos 4 gb rama al sumnjam da bi moglo bit od toga, a i radio je stabilno tjedan dana
i nema sanse za ikakvim igranjem
tolko o mom t8 isprobavanju
u pon nosim lap kod doktora da vidi sta je