ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
14 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
dj_renny kaže...

Izbacite sa servera L85A2 AWS. 

Žašto?

Mamija_BiH
14 godina
neaktivan

Izgleda da je antihack sad prepoznaje kao banned, a jucer sve normalno bilo.

U svakom slucaju izbacili smo je sa servera. 

Hvala za report!

Mamija_BiH
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ako se netko kojim slucajem želi tradeat za igru pm me...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mamija kaže...
dj_renny kaže...

Izbacite sa servera L85A2 AWS. 

Žašto?

Znato što je u najnovijem dayz patchu banned

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Znato što je u najnovijem dayz patchu banned

Izbačen je

Mamija_BiH
13 godina
ARMA II DayZ mod

Stvarno tezi konji igraju na tom serveru. Ja u onoj sivoj velikoj zgradi kod bolnice u Elektru. I molim da mi neko da blood bag. I dode konj i ispali rafal u mene onako, a dobro pa je reko da mi bude dao. I naravno imo je SAW strojnicu i ostalo. Necu vise niti igrat nego cekat standalone.

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Stvarno tezi konji igraju na tom serveru. Ja u onoj sivoj velikoj zgradi kod bolnice u Elektru. I molim da mi neko da blood bag. I dode konj i ispali rafal u mene onako, a dobro pa je reko da mi bude dao. I naravno imo je SAW strojnicu i ostalo. Necu vise niti igrat nego cekat standalone.

hahahahhahhahahah tocno znan kako ti je,ja kad san poceja igrat bija san dobar nisan nikoga tija ubit uvik bi pita "are you friendly" pa bi me ubili,sad koljen sve sta vidin osim nenaoruzanih naravno.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Znas ono: "Don't trust anyone" jbg takva je igra :)

Mamija_BiH
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

MAMIJA PUŠI KU**RAC

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 4:46 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Igram danas na jednom serveru i sa snajperom upucam zombija. Najednom se pojavi sivi screen i natpis, nešto tipa "suck my big monkey", screen nestane, a ja u nesvjesti. Neznam što se desilo, ali me pošteno raspiz*dilo.

to ti je hacker dogodilo mi se nekoliko puta

16 godina
ARMA II DayZ mod

Krenio i ja igrat malo dayz prije nego SA izađe i mogu reći da igra ima odličnu atmosferu. Onaj trenutak kad me dvojica sa full equipom love po nekom gradiću i uspijem se sakrit i pobjeć... neprocjenjivo. 

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Koju akciju ja i mamija imali jučer na njihovom serveru.

Od 9 pa do 12 smo ganjali neke likove, oni autom mi pješke za njima.

Nakraju ih mamija sve pobio{#}

Samo što je baš restart bio pa nisam stigao gear da uzmem od njih{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ja na nekom serveru naso 2 heli crasha jedan do drugog u razmaku mozda 1km. AS50 + 249saw... Odlicno :D Jos samo mogo DMR uzet ali je bio samo jedna sanzer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

Treso mi se ekran danas (pa sam trebo nać painkillere) i nađem u nekoj staji snajper. Naletim na heli crash i ostavim sniper( jer mi je praktički beskoristan ak mi se ekran cijeli trese) i pokupim neki riffle. Odem u obližnji grad i uočim nekog lika kako parkira auto i ide u neku kućicu. Sačekam ga i sredim, pokupim sav gear (zajedno s painkillerima kojeg iskoristim odma) i auto uzmem. Pošto mi se ekran više ne trese reko ajd nazad do helića pa da se uzmem sniper natrag. Vratim se nazad i vidim nekog lika kak trći prema heli. Parkiram auto sa strane i kad sam izašo iz njega on je još uvijek radio (proizvodio zvuk). Lik me valjda uoćio s mojim sniperom kojeg sam ostavio kod heli i sredio me nakon što sam ga mašio s par metaka. Ode sav moj trud {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Trebo si ostat u autu, odvest se dalje. Sakrit auto i flenkat ga. A ne tako ko neki noob ostavit auto i opali po njemu i jos fulas :D Nema do taktike, inace si mrtav D: 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na greškama se uči. A i treba mi malo da se naviknem na igru.

15 godina

Jučer sam sijao teror po svima koji su htjeli doći do easy loot-a.Nakon restarta servera na Zombies.nu SE4 našao sam se u blizini heli crasha.Našao AK-107 i izmakao se od dometa zombija. Odlogirao se i logirao ponovo na server da se zombiji maknu...Nakon toga čekao sam u šumarku u blizini(potez između Gorke i novog Sobora nedaleko od Altara).pola sata kasnije dvojica sa ATV-om naletiše... Prvo su scoutali očita mjesta odakle mi ih mogao zasjesti ali nisam...Pustio sam im da krenu prema heliju i onda sam je krenu tamo također...Imao sam dosta problema jer je velika čistina ali sam se nekako dušuljaona stotinjak metara...Sačekao sam da mi dođu u vizualni kontakt pa ću zapucat.Taman kad sam se mislio pomaknut da bolje vidim situaciju naletiše još dvojica u UAZ-u. Mislim si j*bote koliko ću loota pokupit...Dobra stvar je što ova prva dvojica nisu skužili ATV parkiran između drveća... Kad su ovi skužili da je netko kod heli počeli su pucati po ovoj prvoj dvojici koju su puzali...naravno nisu ih pogodili jer ne vide od trave i ovi su već bili iza helija. Pošto su bili ljevo od mene kojih 100-150 m opalio sam po njima...Ubio obojicu i prebacio se da vidim šta su ona dvojica dolje radila...Oni su klečali i gledali gore gdje su zmbiji trčali na one mrtvace...Zatim su se digli i potrčali prema šumi  pa da uzmu ATV i da šmugnu,međutim ja sam imao druge planove...Došao sam u blizinu ATV-a i čekao u grmu. Oni su došli i nisu prijetili jednog zeda kojeg sam slučajno pokupio. TAman kad su sjeli obojica padoše od moje salve... Krajnji rezultat? 1xM14 1xAKM 1xM24 1x M249 1x PKP 2x Makarov SD i jedana DMR tonu municije i dva auta...Potovario sam vrijedne stvari u UAZ i pobjegao prije nego što se ponovo pojave...Ostavio sam im tijela sa nekim stvarima...Kasnije na forumu frajer je ispričao da nije siguran jesu li ona dvojica iz UAZ hackeri ili je bilo još ljudi u UAZ-u... Na trećeg u šumarku nisu računali :) ATV sam sakrio u blizini Tulge da mogu odatle ako me ubiju lako do nekog geara...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:40 (dj_renny).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Koji si ti kralj renny. Da mi je malo akcije ko tebi :D Mogo bi malo na taj server da i ja sijem terror :D Mozda mi naletis na nisan :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Koji si ti kralj renny. Da mi je malo akcije ko tebi :D Mogo bi malo na taj server da i ja sijem terror :D Mozda mi naletis na nisan :D 

Kod mene uvijek ima akcije...Tko samnom igra uvjek će imat akcije...četo i poginut ali who gives a fuck...

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Koju akciju ja i mamija imali jučer na njihovom serveru.

Od 9 pa do 12 smo ganjali neke likove, oni autom mi pješke za njima.

Nakraju ih mamija sve pobio{#}

Samo što je baš restart bio pa nisam stigao gear da uzmem od njih{#}

Akcija je super bila, najduža do sada {#}

Oni mislili da se mogu sa balkancima zajebavat {#}

Mamija_BiH
16 godina
ARMA II DayZ mod

Imam pitanje jedno pošto sam još malo nov u tom dayz-u.

Igram na jednom serveru i imamo mapu uvijek kad se respawnamo. Nekad (neznam zašto) kada se nalazim u večim gradovima (elektro) kada otvorim mapu vidim poziciju drugih igrača  (označeni s plavim i žutim oznakama) u mojoj blizini.

1.) Pošo ja njih mogu vidit dali oni i mene mogu vidjet također?

2.) Zašto su mi nekad prikazani, a nekad ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Imam pitanje jedno pošto sam još malo nov u tom dayz-u.

Igram na jednom serveru i imamo mapu uvijek kad se respawnamo. Nekad (neznam zašto) kada se nalazim u večim gradovima (elektro) kada otvorim mapu vidim poziciju drugih igrača  (označeni s plavim i žutim oznakama) u mojoj blizini.

1.) Pošo ja njih mogu vidit dali oni i mene mogu vidjet također?

2.) Zašto su mi nekad prikazani, a nekad ne ?

Nikad nisam bio u tvojem slucaju al iz iskustva je ovako- plavi igraci su ti igraci koji si vidio, oni s žutim su zombiji.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 18:00 (CODnubBFpro).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Nekad su pirkazani jer se pokrecu. Dakle sve sta se mice vidis na mapi a unutar si 200-300m. Cim stanu i nakon par minuta nestane.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Zavisi od postavki servera. Na nekim serverima su svi igraci prikazani na mapi, dok na nekima nisu - trebas naci gps da bi znao svoju tacnu lokaciju ali ni tad nemas tackicu na mapi vec svoju lokaciju mozes naci koristenjem gps koordinata.

Steam: merce990
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 20:27 (Merce).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Jos nisam uspio sloziti zombie.nu... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Izašao je i DayZ 2017, radnja je 5 godina poslije Dayz, nema military weapons, svojevrsni povratak korijenima za dayz 

DL LINK: http://opendayz.net/index.php?threads/dayz-2017-installation-instructions.6750/

He who dares, wins
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Ima već oho-ho da je vani, probao sam igrat sat-dva no stao budući da i sam DayZ nisam taknuo najmanje već mjesec dana tako da nemam većih dojmova o 2017.

Inače, može se vidjet da je igra stvarno popularna kad njezin mod dobije svoj vlastiti mod. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 14:54 (Regenmeister).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Jučer sam sijao teror po svima koji su htjeli doći do easy loot-a.Nakon restarta servera na Zombies.nu SE4 našao sam se u blizini heli crasha.Našao AK-107 i izmakao se od dometa zombija. Odlogirao se i logirao ponovo na server da se zombiji maknu...Nakon toga čekao sam u šumarku u blizini(potez između Gorke i novog Sobora nedaleko od Altara).pola sata kasnije dvojica sa ATV-om naletiše... Prvo su scoutali očita mjesta odakle mi ih mogao zasjesti ali nisam...Pustio sam im da krenu prema heliju i onda sam je krenu tamo također...Imao sam dosta problema jer je velika čistina ali sam se nekako dušuljaona stotinjak metara...Sačekao sam da mi dođu u vizualni kontakt pa ću zapucat.Taman kad sam se mislio pomaknut da bolje vidim situaciju naletiše još dvojica u UAZ-u. Mislim si j*bote koliko ću loota pokupit...Dobra stvar je što ova prva dvojica nisu skužili ATV parkiran između drveća... Kad su ovi skužili da je netko kod heli počeli su pucati po ovoj prvoj dvojici koju su puzali...naravno nisu ih pogodili jer ne vide od trave i ovi su već bili iza helija. Pošto su bili ljevo od mene kojih 100-150 m opalio sam po njima...Ubio obojicu i prebacio se da vidim šta su ona dvojica dolje radila...Oni su klečali i gledali gore gdje su zmbiji trčali na one mrtvace...Zatim su se digli i potrčali prema šumi  pa da uzmu ATV i da šmugnu,međutim ja sam imao druge planove...Došao sam u blizinu ATV-a i čekao u grmu. Oni su došli i nisu prijetili jednog zeda kojeg sam slučajno pokupio. TAman kad su sjeli obojica padoše od moje salve... Krajnji rezultat? 1xM14 1xAKM 1xM24 1x M249 1x PKP 2x Makarov SD i jedana DMR tonu municije i dva auta...Potovario sam vrijedne stvari u UAZ i pobjegao prije nego što se ponovo pojave...Ostavio sam im tijela sa nekim stvarima...Kasnije na forumu frajer je ispričao da nije siguran jesu li ona dvojica iz UAZ hackeri ili je bilo još ljudi u UAZ-u... Na trećeg u šumarku nisu računali :) ATV sam sakrio u blizini Tulge da mogu odatle ako me ubiju lako do nekog geara...

Imao sam slicnu situaciju,ali sa mnogo manje akcije... Idem do Berezina,sa starting gear(osim ranca,imao sam ALICE,i idem sumarkom,necu da me rokne neki debil.. I naletim na ATV..Pun,krcat..M4A3 CCO,AS50 i M9 SD pokupim,sa punom municijom..I kontam,neko ce sigurno doci po ovo.. I ja se sakrijem U drvo..(FRANKIEonPCin1080 style),i sacekam ih,porokam,uzmem Backpack,dosta hrane i pica,i nastavim kao madafaking pro! :) Posle me ubio haker,ali bilo mi do jaja,cekao sam neke bambije na NW i rokao ih..Pustao sam one koji mi se svide xD {#} {#}

13 godina
ARMA II DayZ mod

Ja naparkiram ATV u grmu i ostsavim ga, Fuel tank crven necu da rukne. M4A1 CCo u ruci ima jedn o200 metaka i dodem u elektro zive duse nema. I sad kempam vani an onoj cesti, mozda netko naleti sa auticem :D 

Inace igram na onom nasem balkanskom serveru. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice