ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 427.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
Re: ARMA II DayZ mod
bornasepic kaže...

Hive- glavni server na kojemu su spremljeni svi likovi.

Ima servera koji imaju svoj hive, te time imaju i svoje likove.

Večina servera je povezana, ali ima onih koji nisu.

Jer na običnom serveru kada se izlogiraš lik ti se spremi na glavnom serveru, te kada se konektaš na neki

drugi server lik ti je na istom mjestu na kojem si se logautao.

Na serverima koji imaju svoj hive to ne radi, jer se likovi spremaju na poseban server. 

Tako da ako več nisi igrao na tom serveru lik če se stvoriti u starting area. 

Možda glupo pitanje, ali kako znati jeli server povezan sa Hivom? (Ili Hiveom? :)

Aut vincere, aut mori!
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
bornasepic kaže...

Hive- glavni server na kojemu su spremljeni svi likovi.

Ima servera koji imaju svoj hive, te time imaju i svoje likove.

Večina servera je povezana, ali ima onih koji nisu.

Jer na običnom serveru kada se izlogiraš lik ti se spremi na glavnom serveru, te kada se konektaš na neki

drugi server lik ti je na istom mjestu na kojem si se logautao.

Na serverima koji imaju svoj hive to ne radi, jer se likovi spremaju na poseban server. 

Tako da ako več nisi igrao na tom serveru lik če se stvoriti u starting area. 

Možda glupo pitanje, ali kako znati jeli server povezan sa Hivom? (Ili Hiveom? :)

Obično ti u imenu servera piše Private server, ili private hive, ili custom server ili nešto u tom stilu

13 godina
ARMA II DayZ mod

U koje god naselje da dodem, parkiram se na sredini ceste (našao busa {#}) i čekam, čekam, čekam. Niđe nikog! A kada izadem cijelo selo se probudi, jbtw, nasao malo municije za revolvera a revolvera nemam! I našao dvocjevku (sacmaricu) a za nju municije nemam, ironije? :)

Brzo pitanje, što ako ja izadem sa servera dok sam (valjda na sigurnom) ali u busu. Hoce li on biti tu ako se vratim na taj server drugi put, ili ce biti taj bus na svim povezanim serverima?

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

U koje god naselje da dodem, parkiram se na sredini ceste (našao busa {#}) i čekam, čekam, čekam. Niđe nikog! A kada izadem cijelo selo se probudi, jbtw, nasao malo municije za revolvera a revolvera nemam! I našao dvocjevku (sacmaricu) a za nju municije nemam, ironije? :)

Brzo pitanje, što ako ja izadem sa servera dok sam (valjda na sigurnom) ali u busu. Hoce li on biti tu ako se vratim na taj server drugi put, ili ce biti taj bus na svim povezanim serverima?

Vozila su vezana za server, dakle ne za hive, tako da na samo tom serveru imaš to vozilo spremljeno. Također, da bi spremio vozilo, idi oko njega i skrolaj s mišem dok ti se ne pokaže opcija Save, inače će ti vozilo nestati kad se disconnect-aš

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV | Gledaj filmove s prijevodom, serije i crtiće online - http://www.svehr.com
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ikakvo rješenje za ove "artefakte"? Samo u nekim djelovima grada se pojavljuju, a onda si slijep :/

Btw. Kako nož koristiti? Našao sam lovački, kakve sve koristi od njega?

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
16 godina

Nož služi na nasjeckaš živine na komadiće, pa ih uz pomoć drva i šibica ispečeš u sočne odreske mmmmm...

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Ikakvo rješenje za ove "artefakte"? Samo u nekim djelovima grada se pojavljuju, a onda si slijep :/

Takoder imam pucanje poligona i svakojake glitcheve. Kako to rjesiti? Ima neko rejsenje kod postavki ili je mozda rjec do drivera ili buga?

http://tragumjetnosti.net/
13 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Takoder imam pucanje poligona i svakojake glitcheve. Kako to rjesiti? Ima neko rejsenje kod postavki ili je mozda rjec do drivera ili buga?

To je do igre, svi to imaju

16 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

To je do igre, svi to imaju

Ja osobno nemam ovakvih problema.

I possess a skill to google.
14 godina
ARMA II DayZ mod

Za riješiti glitcheve:

My Documents -> Arma 2 Other Profiles -> Vaš profil -> Editirajte file vašprofil.ArmA2OAProfile

Nađite sceneComplexity=300000; i smanjite na sceneComplexity=100000;

Meni je to pomoglo.

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV | Gledaj filmove s prijevodom, serije i crtiće online - http://www.svehr.com

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
pozdravljudi kaže...

https://www.thepowerlevel.com/Currency.php?N=Arma2

arma 2 : CO na steamu 14 dolara provjereno

Upravo kupio preko njih i aktivirao na steamu. Sve legit i radi ko urica. thx for the tip.

13 godina
ARMA II DayZ mod

Jeli vama često pukne veza? Neznam jeli to server ugase ili moj konekcija zeza (broji koliko je veza izgubljena, 14, 16, 17...)

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Jeli vama često pukne veza? Neznam jeli to server ugase ili moj konekcija zeza (broji koliko je veza izgubljena, 14, 16, 17...)

da... meni isto često kada sam ulazio u servere pucala veza

13 godina
ARMA II DayZ mod

LOL, taman me ubilo. ja sav tužan počinjem novi "život" i kad sam se spawnao. Nije me spawnalo na plazi nego blize sredini, znan jer me spawnalo blizu crkve u malom naselju, a njih nema puno. I unutra našao Alice pak (!!), Makarov i municije. Sada cu otici na drugi server pa cu vidjeti sto ce se novo spawnati u crkvi. {#}{#}{#}

Ako budem (veoma, veoma) sretan možda dobijem onaj ghillie suit. (Crkva je rijetka zgrada gdje se on moze spawnati, ali veoma veoma rijetko.)

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 23:19 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

LOL, taman me ubilo. ja sav tužan počinjem novi "život" i kad sam se spawnao. Nije me spawnalo na plazi nego blize sredini, znan jer me spawnalo blizu crkve u malom naselju, a njih nema puno. I unutra našao Alice pak (!!), Makarov i municije. Sada cu otici na drugi server pa cu vidjeti sto ce se novo spawnati u crkvi. {#}{#}{#}

Ako budem (veoma, veoma) sretan možda dobijem onaj ghillie suit. (Crkva je rijetka zgrada gdje se on moze spawnati, ali veoma veoma rijetko.)

jucer dobio u crkvi ^^, a i da nisam prijatelj je jos jednog extra imao u torbi.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Moze li mi netko reci zasto su neki serveri ispisani narandžastim slovima neki obicnim bijelim (pokrecem preko six launchera)?!

Znam da su oni sivi outdated verzije.

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
Masterpiece kaže...

Moze li mi netko reci zasto su neki serveri ispisani narandžastim slovima neki obicnim bijelim (pokrecem preko six launchera)?!

Znam da su oni sivi outdated verzije.

Kada je ime servera narančastom bojom onda je verzija igre koju taj server pokreće novija od verzije koju ti imaš(Trenutno v1.7.2.5 je najnovija). Obična bijela boja je kada imate ti i server istu verziju, a siva je kada server ima stariju verziju od tvoje.

Aut vincere, aut mori!
17 godina
Svugdi mi je ping 9999.
Je to normalno ili kaj?
14 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Svugdi mi je ping 9999.
Je to normalno ili kaj?

Možda je bug.

13 godina
NEW_MAN kaže...
Svugdi mi je ping 9999.
Je to normalno ili kaj?

Na six Launcheru? Meni bude u pocetku ali nestane nakon desetak sekundi. Znaci malo prickeas pa stisnes da se poredaju po Pingu. A za DayZ comander on odmah izbaciva tocan ping od servera i mozes servere filtrirati.

Aut vincere, aut mori!
17 godina
Skidam patch i idem igrat.
Ako je netko za skupa igrat nek se javi na pm.
BTw ja sam tek pocel, nemam kartu i nemam pojma gdi sam. Znaci nemam pojma gdi se i kak budemo nasli lol.
Uglavnom trazim partnere za igru i imam TeamSpeak na kojem se mozemo naci, samo nek se neko javi.
16 godina

Nisu hackeri uvijek fun-killeri {#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Nisu hackeri uvijek fun-killeri {#}

lol pazi što sam našao pod related videos... ludi koreanci {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 17:42 (alscaul).
17 godina
Igral sam sa Shadyjem.
Nasli se u bespucima zombielanda i naoruzali puskama i pistoljima :)
Jedini je bad kaj budem umrl od gladi lol.
Ako ima zainteresiranih nek se jave. Sutra budemo opet peglali,
13 godina
NEW_MAN kaže...
Igral sam sa Shadyjem.
Nasli se u bespucima zombielanda i naoruzali puskama i pistoljima :)
Jedini je bad kaj budem umrl od gladi lol.
Ako ima zainteresiranih nek se jave. Sutra budemo opet peglali,

Sutra je lov na zečeve. {#}

Imamo pola NATO naoružanja, i medicinske pomoci a nemamo ni konzervu za podijeliti. :)

Aut vincere, aut mori!
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Masakr u Elektru
http://farm9.staticflickr.com/8429/7761973252_a9465fc703_b.jpg
6/7 tijela
Jedno tijelo fali jer sam nakon slikanja ubio još jednog lika, i zaboravio SS napravit.
Sve ja ubio osim ovog lika na firestationu lijevo i na vrhu tornja, jedan kill se ne vidi jer je to bio bandit malo dalje u elektru pa nije stalo u SS :D

2 tijela su blizu kućice iza firestationa sa lijeve strane, vide se fontane krvi :D
I sve to unutar 45 minuta :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 1:26 (Tox2401).

1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Gdje nadjete taj prokleti snajper >.<

Dosad najbolje oruzje koje sam nasao je LEE enfield

The king is back!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB  {#}

13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Ja ga od igrača pokupim, sad si imam as50 :D napokon xD
Rijetko ih i ja nadem za loot, uvijek od igraca, vidis i sam da sam ih danas pobio 5-7 u 45 minuta xD a kad se samo sjetim da su me zajebavali za lose sniperske vjestine cccc :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 3:03 (Tox2401).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice