America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 142.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
17 godina
neaktivan
RE: America's Army 3
netko,netkovic kaže...

Jel sređeno napucavanje? Jer kad sam igrao dvojku su dosta igrali onak kak na cod-u(pod time mislim da doleti puca, svega je bilo).

Uspoređivati CoD i AA, {#}. Možda se ne sjećaš dobro, ajd probaj još jednom zaigrati. Igrati AA s CoD pristupom znači ili biti mrtav nakon 30 sekundi ili varati. Kao što je netko pametan jednom rekao: When you kill 6 people in Unreal Tournament it's "Monster Kill", in Quake3 it's "Excellent", in America's Army it's "Kicked by Admin".

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 15:56 (ZC_Someone).
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
netko,netkovic kaže...

Jel sređeno napucavanje? Jer kad sam igrao dvojku su dosta igrali onak kak na cod-u(pod time mislim da doleti puca, svega je bilo).

Uspoređivati CoD i AA, {#}. Možda se ne sjećaš dobro, ajd probaj još jednom zaigrati. Igrati AA s CoD pristupom znači ili biti mrtav nakon 30 sekundi ili varati. Kao što je netko pametan jednom rekao: When you kill 6 people in Unreal Tournament it's "Monster Kill", in Quake3 it's "Excellent", in America's Army it's "Kicked by Admin".

Nisam ja uopće uspoređivao CoD i AA, nego pod zadnje dane igranja AA2 se počelo tako igrati na nekim mapama (na mostu se nikako nije moglo tako igrati).

15 godina
neaktivan
America's Army 3

Ja ponovo skinuo neki dan, još se uhodavam.

Kako znati kada je oružje na burst/semi? Ima li neki indikator?

Iako slovi za simulator, vidim dosta run&gun na pub-u ali vjerujem da to ovisi o ekipi koja se skupi. Inače sam Arma veteran i riječ sim mi nije strani pojam. Za sada sam općenito zadovoljan, vidim ima dosta pomaka ali čini mi se da je prisutno to zatrzavanje/laganje iako mi je ping nizak. Uvijek tražim servere sa što nižim pingom.

Također, često sa pola metra ne mogu pogoditi neprijatelja, čak i kada zadržim dah XD, malo neobično ali ajd dobro...

Imam i još jedno pitanje, dali vi imate problema sa swapanjem oružja? Ja stisnem "F" i ništa... držim "F" i ne vidim nikakav izbornik niti se išta dešava...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 19:19 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Na ikonici puske imas nacrtan jedan metak ako si na single i tri ili vise ako si na burst

Za sada sam općenito zadovoljan, vidim ima dosta pomaka ali čini mi se da je prisutno to zatrzavanje/laganje iako mi je ping nizak. Uvijek tražim servere sa što nižim pingom.

Nazalost nizi ping nije garancija manjeg laga. AA3 je prilicno gladna procesora i veci utjecaj na lag ima sam hardver servera nego veza. Konkretno to znaci da kada naletis na dobar server spremi ga u favoritse. (recimo uvijek dobar server na Impactu je "Ger AES.....)

Imam i još jedno pitanje, dali vi imate problema sa swapanjem oružja? Ja stisnem "F" i ništa... držim "F" i ne vidim nikakav izbornik niti se išta dešava..

Nisam provjerio ali mislim da dok ne pokupis drugo oruzje nema swap menija.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
15 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
Minoza kaže..
Za sada sam općenito zadovoljan, vidim ima dosta pomaka ali čini mi se da je prisutno to zatrzavanje/laganje iako mi je ping nizak. Uvijek tražim servere sa što nižim pingom.

Nazalost nizi ping nije garancija manjeg laga. AA3 je prilicno gladna procesora i veci utjecaj na lag ima sam hardver servera nego veza. Konkretno to znaci da kada naletis na dobar server spremi ga u favoritse. (recimo uvijek dobar server na Impactu je "Ger AES.....)

Lag je sa zadnjim patchem prepolovljen. Barem meni. I kao sto ti sync kaze nije samo do veze ima nesto i do hardvera.

Bez pokupljene druge puske nema Swap menija. Provjereno.

Vidim da ljudi bas ne citaju pa cu jos jednom postat link za fixeve, optimizaciju igre. Pomaze sigurno, provjereno {#}

http://battletracker.com/forum/america-s-army-3-0-forums/america-s-army-3-0-support/p2678966-aa3-tweak-guides-freeze-crash-lag-framerates-fix/?highlight=aa3.0+tweaks#post2678966

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
15 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
Minoza kaže...

Na ikonici puske imas nacrtan jedan metak ako si na single i tri ili vise ako si na burst

Imam i još jedno pitanje, dali vi imate problema sa swapanjem oružja? Ja stisnem "F" i ništa... držim "F" i ne vidim nikakav izbornik niti se išta dešava..

Swap mi ne radi kada imam dva oružja, probao u više navrata... Taj "F" izbornik uopće ne vidim, kada kratko pritisnem "F" nekada promijeni, a nekada ne... čini mi se kao bug ali ne znam kako da to riješim...

Što se tiče simbolike semi/burst ja uopće ne vidim taj dio puške... no dobro, manje važno...

3D Designer
15 godina
protjeran
America's Army 3

LJudi, meni još ne radi AA3 na steamu, pokrenem ga,  i ništa se ne događa, ni znaka da bi se mogao/morao pokrenuti :/

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...

LJudi, meni još ne radi AA3 na steamu, pokrenem ga,  i ništa se ne događa, ni znaka da bi se mogao/morao pokrenuti :/

Jesi napravio Verify game cache? I to je proslo? I jel ti ponudio instalaciju Punk Bustera? Ja bi reko da ti igra nije full skinuta. I da, jel imas uopce dosta mjesta na tom hardu?

EDIT: Minoza, donji desni kut. Imas simbol metka.......

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 22:36 (Tallahasee).
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
netko,netkovic kaže...

Jesi napravio Verify game cache? I to je proslo? I jel ti ponudio instalaciju Punk Bustera? Ja bi reko da ti igra nije full skinuta. I da, jel imas uopce dosta mjesta na tom hardu?

Verify game chache je bilo OK, Punk Buster instaliran, i imam 40 gb slobodno na toj particiji,tak da sumnjam da treba više :D

15 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...

Verify game chache je bilo OK, Punk Buster instaliran, i imam 40 gb slobodno na toj particiji,tak da sumnjam da treba više :D

Hm, da cudno. Nis ima jos jedna caka a inace vrijedi i za sve ostale igre s problemom u Steamu. Iskljuci Steam kompletno. Odi u folder Steama i izbrisi file: "ClientRegistry.blob". Pokreni ponovo Steam i cekaj da se updejta. Nakon toga ce te traziti nick i password. Pa probaj onda pokrenut igru.

15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
netko,netkovic kaže...

Ok... s mojom igrom defintivno nešto ne štima, ja uopće nemam HUD, do sada to vjerovali ili ne nisam niti primjećivao kao nešto čudno, mislio sam da je normalno jer sam navikao na ACE minimal HUD u Armi...

WTF? Već sam napravio ono "check integrity..." na Steam-u, ne znam šta da radim... da ponovo skidam? grrrrr...

3D Designer
16 godina
Minoza kaže...

Swap mi ne radi kada imam dva oružja, probao u više navrata... Taj "F" izbornik uopće ne vidim, kada kratko pritisnem "F" nekada promijeni, a nekada ne... čini mi se kao bug ali ne znam kako da to riješim...

Što se tiče simbolike semi/burst ja uopće ne vidim taj dio puške... no dobro, manje važno...

Uhhhh cekaj cekaj!

Ti onda sigurno imas forsan antialiasing u driverima kartice i zbog toga nevidis HUD.

Ovo je poznati problem UT3 enginea u nekim implementacijama.

Uglavnom stavi u driverima antialiasing i anisotropic filtering na "Aplication controled" pa probaj.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
15 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
Minoza kaže...

Uhhhh cekaj cekaj!

Ti onda sigurno imas forsan antialiasing u driverima kartice i zbog toga nevidis HUD.

Ovo je poznati problem UT3 enginea u nekim implementacijama.

Uglavnom stavi u driverima antialiasing i anisotropic filtering na "Aplication controled" pa probaj.

A zoooo.... XD

Hvala majstore!!

Imam morphological AA forsan, sad ću isključiti.

3D Designer
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
netko,netkovic kaže...

Hm, da cudno. Nis ima jos jedna caka a inace vrijedi i za sve ostale igre s problemom u Steamu. Iskljuci Steam kompletno. Odi u folder Steama i izbrisi file: "ClientRegistry.blob". Pokreni ponovo Steam i cekaj da se updejta. Nakon toga ce te traziti nick i password. Pa probaj onda pokrenut igru.

Još neradi...

15 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...

Još neradi...

E pa ne znam kaj bi ti reko. Ak ti je zarka zelja igrat igru probaj skinut Deploy client i instalirat van Steama. Ne znam kaj jos da probas osim ako nije do nekog sigurnosnog softvera koji ti mozda blokira igru, ili driveri. Ne znam.

16 godina
neaktivan
Danas sam zaigrao igru nakon godinu dana. Puno bolje nego prije ali jos tu ima posla! Najvise su me smetali bugovi u postavkama..npr. Na AA2 promjena fire moda mi je bila na middle mouse tipci. Ovdje malo radi. malo ne. Sad sam prebacio na L CTRL,nije idelno al' valjda cu se naviknuti ;-)
Danas se nasao ne nekom srs serveru s nekom cool ekipom iz UK,malo stariji likovi pa sam ih malo izdavio oko raznih bugova i dosta su mi pomogli,a bome smo se i dobro nasmijali. Jedan od razloga zasto volim ovaj serijal (nema tolko neuroticnih klinaca). Jedino jos da skuzim onaj glupi battletracker jer su mi se svi acc-ovi pomijesali.
Dodajte me na steam,da malo rokamo (arabarran666)
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ja mislim da dosta problema koji se javljaju ovisi o hardveru. Ja kad sam prešao s jednojezgrenog Athlona na i7 puno sitnica koje su se prije znale događati su jednostavno nestale. Ovo sve što navodite se meni ne događa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 21:20 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

još uvijek na 2.5, posljednja native linux verzija. al odigram možda jednom u 2 mjeseca.

dobra stara dvojka -

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

još uvijek na 2.5, posljednja native linux verzija. al odigram možda jednom u 2 mjeseca.

dobra stara dvojka -

Sjećam te se sa duska ;)

17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
hrvooje kaže...

dobra stara dvojka -

Sjećam te se sa duska ;)

;) nisam ja wedge. lik je kanađanin.  ja sam malo veći noob koji je volio pipeline. sjećam se jedno vrijeme je bio jedan korčulanski server. svaku večer je bilo tamo dobre ekipe. dobra stara momačka vremena. sad bi me žena fragala da se toliko družim s računalom

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
17 godina
neaktivan

Si bio kad na serveru International Allied Clan-a? Najbolji server za pipeline ikad.

15 godina
protjeran
America's Army 3

Ima jedan nas server vrti AAO 3.0 "Croatian Ghost Warriors". Ima i komsija, a nema nikakvih excesa i dobro se igra.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Ima jedan nas server vrti AAO 3.0 "Croatian Ghost Warriors". Ima i komsija, a nema nikakvih excesa i dobro se igra.

Bio sam danas tamo,dobar server! Kako me svi ownju to ja strasno....morao sam kasnije malo odigrati dvojku da se dobijem :)

15 godina
neaktivan
America's Army 3

Imam problem updateo sam PB u steamapps i americas army 3 ali opet kad se pokusavam logirat na server multiplayer ono me izbaci i kaze da pb mora biti enabled i updatean ili je razlika izmedu verzija kod mene i u servera!

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pandza94 kaže...

Imam problem updateo sam PB u steamapps i americas army 3 ali opet kad se pokusavam logirat na server multiplayer ono me izbaci i kaze da pb mora biti enabled i updatean ili je razlika izmedu verzija kod mene i u servera!

http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=301498

15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
pandza94 kaže...

http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=301498

Opet isti problem-.-

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Kad sam vidio na što liči Bridge u AA3.... smiješno/strašno. Fala Bogu što je i dan danas na AA2 još dosta aktivnih igrača, jedino što ima možda mrvu previše modded servera...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
America's Army 3

Koliko hebenih bugova pva igra ima u vezi s Punkbusterom to istine nisu!

Žao mi 3.6Gb prometa koje sam potrošio na jedno obično sr**e!

{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
pandza94 kaže...

{#}

{#}

16 godina
protjeran
pandza94 kaže...

{#}

hehe,a meni radi bez problema 

(ajd malo steka server browser al dobro)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice