bok svima opet :) evo me opet na poslu = mogu pisat po forumima kolko ocu :D
e ovako
Aion je PVPVERVRSiege igra recimo to tako.
1.5 patch koji ce biti na serverima kad igra bude releasana donasa PUNO noviteta ,
Officialni Citat :
- 12 New Instance Dungeons!
- Pirate Ships ;o
- An arcade-styled battleground, the Dreadgion of all things.
- Brand new skills and advanced stigma customization.
- New costumes!
- Item tweaks and changes, brand new sets!
- Changes/Additions to the Gathering system.
- UI changes.
- Greater levels of character customization.
Npr :
12 novih dungeona(PVE) ,
Pirate ship (PVPVE)
<-- nprDreadgion (PVPVE)
<-- npr
(PVP)
Aion Svijet je podjeljen u 2 strane...Demonska i Andzelska, izmedzu D & A svijeta se svakih 2 sata otvara "Rift" to je portal izmedzu D & A Svijeta kroz koji se prolazi i ide se u World PVP.
Rift se stvara na par mjesta po citavim kontinentima , i kad vidis da se otvara rift bolje je da bjezis ako si sam...
Moja dogodovstina :
Bio ja sa 4 kolega pred Fire Temple ( lvl 32+ dungeon PVE ) i cekali na Templara ( Tenka ) , najdamput iza nas se stvorio Rift....oooooooo reko sad ce bit cijepanja , cekamo mi....izaso 1 Asmodianac , nas 5 na njega...ubili ga ko konja...cekamo dalje...izadze jos 1 solo...nas 5 na njega...razvalili ga ko mujo magarca...taman ja pisem u chatu " LOL PWND" kad iz Rifta izlazi jedno...pa nisam brojo...al sigurno ih je 30tak bilo..asmodianaca....jao sine kad su nas uvatili rokat...massakr...
Znaci sta smo naucili...kad se Rift stvori vecinom neko posta u Trade channelu coordinate Rifta ...pa ako imate i malo organiziran server skupi se raja za Raid , i onda se kao RAID ide do rifta i prolazi se u Asmodianski (Demonski) svijet...a ne glumit heroja ko sto smo nas 5torica :P
anyway .. tako se ide u World PVP u AION...
Sto se tice Combat Systema :
Svaka classa u AION ima Combo moves... znaci bez XY nemozes udarit XY udarac, takozvani chain-skills.
Gladiator Skill Chains:
Assassin Skill Chains:
Templar Skill Chains:
Ranger Skill Chains:
Spirit master Skill Chains :
Sorcerer Skill Chains:
Cleric Skill Chains :
Chanter Skill Chains :
Aion ima Air Combat...zato i dobijes krila na lvl 9..Primjer:
Onda ima...
Abyss ,
Abyss je PVPVESIEGE KONTINENT , gdje se pegla dok nenestane struje...Abyss ima 8 Keepova u kojima su Ogromni Guardiani za koje trebate isto tako ogroman raid da bi ga srusili.
Ofc kad srusite Guardiana imate se sta nagledat kad dropa gear ;)
ako vam se da brojte kolko ga ljudi roka :P
Abyss ima iNPC nazovimo to tako . Inteligentne NPCove koji Balansiraju igru , tako da ako ima puno vise sa jedne strane nebude imbalance itd itd ... to ni sam nekapiram jos kako funkkcionira al oni su tu da balansiraju PVP.
U abyss Kruzi vec pokazan Dreadgion ...Ogroman leteci brod koji u sebi ima instancu...i bez je.... raida se nemozete ni provuc blizu Dreadgiona jel ce te cannoni srokat prije neg dodzes blizu = trebas tenka da prima dmg i par hilera da overhealaju .
Dreadgion ima isto vaznu ulogu u Abyss Siege battlesima , jer kad npr elyosi preuzmu 2 3 keepa Dreadgion dropa Elitneüberimba mobove koji pwnaju sve pred sobom , pa cak i Keep guardian ima VELIKIH problema da ih prezivi.
ako imate jos kakvih pitanja slobodno recite.
Lijep pozdrav
Stipo