Aion F2P Beta key

poruka: 40
|
čitano: 5.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Aion F2P Beta key

Igra sam Aion kad je izasa prvih 2,2 ipo tjedna ( po cile dane,studentski dani :P ),dosa sam do levela 39 i levelanje je bilo ok do ~cca lv 20-25 nisi treba grindat previse(iako ga je bilo svako malo)ali iza toga je progresivno bilo gore i gore.

na kraju svake zone postojala je "elite" zona s 4-5 questova koji bi davali odlican plavi gear ako me pamcenje sluzi,ali su na kasnijim levelima zahtjevali apsurdne kolicine ubijenih elite mobova(100+ ,dakle trazi grupu i onda vas 3-4 grindajte satima)

Sjecam se da mi je bilo nestalo questova oko lv 37(nije bilo nista do lv 40 navodno po pricama kolega iz guilda)  i tako sam u abyss uskocia i grinda narancaste mobove na jednom  otoku,s tim da bi me svako malo neki elyos ili grupa istih prekidala i napadala,mobovi bi me rokali za nenormalan dmg(jer su bili narancasti,dakle par levela visi)

Igra sam assassina i ima sam preko 35 keybindova,a oko 25 ih se trebalo aktivno koristit tokom svakog fighta(da to se odnosi i na normalne mobove),nakon kojeg bi bia na oko 30-40% healtha i naravno trebalo je obnovit hp nakon toga.Konstantan downtime.

Znam da sam se jedno jutro parkira  na taj otok i grinda od 37 do 38 ipo oko 8 sati u komadu,s manjim pauzama za jest i otic na wc...

I dan nakon kad sam diga 39,toliko san bia nafrustriran da sam stira igru u 3 p.m. i nije mi palo na pamet da je ponovo upalim.

Jednostavno nisam Koreanac i nemogu zatupljeno danima lupat mobove da 0.001% pomaka u exp baru.

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Aion F2P Beta key

Pravi si ti čovik hhahaha! ma dok je i bila u planu znalo se da će bit tako nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Aion F2P Beta key

Grindat je najlakše u društvu, zato je Dark Age of Camelot genijalan, jer je community

bio fantastičan. Igrao sam nakon njega 10-ak drugih MMO-a i jedino se LOTRO po pitanju

ekipe nešto malo približio.

Vjerujem da je dovoljno spomenuti da se sa ekipom iz DAOC-a i dalje prepucavam

na forumu, iako nas većina ne igra igru 4-5 godina, dok sam ekipu iz drugih MMO-a

uglavnom pozaboravljao

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
Aion F2P Beta key

Zar se apsolutno svaka tema o bilo kojoj drugoj MMORPG igri, osim WoW-a, mora pretvorit u svađu između koja je igra bolja?

Svako ima svoje interese, i nek igra tko kaj hoće.

LoL- Presidente95 (EUNE)
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 7:59 (djdragon95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
acca kaže...
Aces_High kaže...
acca kaže...
Aces_High kaže...
acca kaže...
MilfAddict kaže...

igra san igru davno ... dok je bila p2p! Igra je odlicna i nadmasila je wow u svemu osim sto je svijet malo pre malen po mom ukusu ... all spell efekti ,pvp, dungeoni to je sve ludilo. nemos rec da je igra sranje a dosa si tek na lvl 10 ... na lvl 20 pocinje prava igra. uostalom ako ti se ne svida daj mi acc lol

daj molim te, ajde reci mi jednu stvar u kojoj je nadmašila wow(osim reterdiranog grinda)... Trenutno wow je 10puta zabavnije levelat pogotovo od kataklizme s questovima koji stvarno govore priču i ima varijacije u njima, pvp niti da ne spominjem, ako pogledaš malo aion forume vidi se da ljudi plaču kako je aion pvp= zerg fest(koga više taj hara).... no skill req. O pve i bossevima niti da ne počnem

ocito nisi dovoljno igrao, ja sam igrao i aion i wow, aion je daleko ispred, i po questovima, quest trackeru, PvP-u, izradi, pojacanju i remodeliranju armora, nema mountova sto je najbolje jer su "too mainstream" nego imas krila, dalje, grafika, a i da mi je znat kako te u wow-u questovi vode i imas pricu, kad dodjes rjesis par questova u 2, 3 zone i onda ih vise nema, onda bezveze ides po cjelom j... svijetu nebi li nasao jos questova, u aionu te questovi vode od zone do zone i uvjek ima quest koji objasnjava trenutnu zonu a i pricu, jer na lvl-u 10 moras ic u pandaemonium da dobijes krila i postanes daeva, ukratko, wow je samo jedan zastarjeli mmo kojeg jos igraju najokorjeliji fanovi i kojima ni jedan dolazeci i postojeci mmo nece biti tako dobar

ti sr*ljo nisi igrao wow od vanille, barem ovim komentarom to potvrđuješ. I ne da sam fanboy, zadnji puta sam igrao wow u beti od kataklizme ali velim... wow je prema aionu što je ferrari prema fičeku

igrao sam wow, nedavno sa jos nekoliko ljudi i njima se svidio a meni nije, mislio sam ako probam opet mozda ce mi se svidit, ali nakon aiona ni jedan mmorpg mi nije bio dovoljno dobar

aham probao si valjda onaj free trial do lvla 20, haaa?

mislim da na privatnim serverima nema free triala, ili ti mozda znas bolje ?, lijepo sam napisao da sam krenuo s nekoliko ljudi igrat, mislis da se za trial ekipa uzima?

15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Igra sam Aion kad je izasa prvih 2,2 ipo tjedna ( po cile dane,studentski dani :P ),dosa sam do levela 39 i levelanje je bilo ok do ~cca lv 20-25 nisi treba grindat previse(iako ga je bilo svako malo)ali iza toga je progresivno bilo gore i gore.

na kraju svake zone postojala je "elite" zona s 4-5 questova koji bi davali odlican plavi gear ako me pamcenje sluzi,ali su na kasnijim levelima zahtjevali apsurdne kolicine ubijenih elite mobova(100+ ,dakle trazi grupu i onda vas 3-4 grindajte satima)

Sjecam se da mi je bilo nestalo questova oko lv 37(nije bilo nista do lv 40 navodno po pricama kolega iz guilda)  i tako sam u abyss uskocia i grinda narancaste mobove na jednom  otoku,s tim da bi me svako malo neki elyos ili grupa istih prekidala i napadala,mobovi bi me rokali za nenormalan dmg(jer su bili narancasti,dakle par levela visi)

Igra sam assassina i ima sam preko 35 keybindova,a oko 25 ih se trebalo aktivno koristit tokom svakog fighta(da to se odnosi i na normalne mobove),nakon kojeg bi bia na oko 30-40% healtha i naravno trebalo je obnovit hp nakon toga.Konstantan downtime.

Znam da sam se jedno jutro parkira  na taj otok i grinda od 37 do 38 ipo oko 8 sati u komadu,s manjim pauzama za jest i otic na wc...

I dan nakon kad sam diga 39,toliko san bia nafrustriran da sam stira igru u 3 p.m. i nije mi palo na pamet da je ponovo upalim.

Jednostavno nisam Koreanac i nemogu zatupljeno danima lupat mobove da 0.001% pomaka u exp baru.

jesi to igrao na privatnom serveru?, kojem ?, ja sam igrao na infinite aionu, elitegs-u, i jos jednom na kojem je bio visok xp rate kao na elitegs-u, i na svima je bilo questova na svim levelima, mislim da su za lvl 40 questovi u brusthoninu ili ishlagenu

13 godina
neaktivan
Aces_High kaže...
Ashelor kaže...

jesi to igrao na privatnom serveru?, kojem ?, ja sam igrao na infinite aionu, elitegs-u, i jos jednom na kojem je bio visok xp rate kao na elitegs-u, i na svima je bilo questova na svim levelima, mislim da su za lvl 40 questovi u brusthoninu ili ishlagenu

Nikad ne igram na private serverima.To je bilo na Aion official serverima od dana release-a igre do nekih 2 ipo tjedna poslije. 

Nakon cega sam odusta od igre.Igra sam Asmodean Assassina

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
Aces_High kaže...
Ashelor kaže...

Nikad ne igram na private serverima.To je bilo na Aion official serverima od dana release-a igre do nekih 2 ipo tjedna poslije. 

Nakon cega sam odusta od igre.Igra sam Asmodean Assassina

sa assassinom je najteze inace igrat, jer ima malo HP, velik damage al moras zesce kombinirat stunove i damage skillove, ja sam imao templara, s njima je dosta lako, nema damage kao gladijatori al ima defense

15 godina
neaktivan
Aion F2P Beta key

Vi koji ste igrali u closed beti, jeste dobili mail sa kodom za potvrđivanje nagrade?

LoL- Presidente95 (EUNE)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdragon95 kaže...

Vi koji ste igrali u closed beti, jeste dobili mail sa kodom za potvrđivanje nagrade?

da.. dva. WTS it :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice