Igra sam Aion kad je izasa prvih 2,2 ipo tjedna ( po cile dane,studentski dani :P ),dosa sam do levela 39 i levelanje je bilo ok do ~cca lv 20-25 nisi treba grindat previse(iako ga je bilo svako malo)ali iza toga je progresivno bilo gore i gore.
na kraju svake zone postojala je "elite" zona s 4-5 questova koji bi davali odlican plavi gear ako me pamcenje sluzi,ali su na kasnijim levelima zahtjevali apsurdne kolicine ubijenih elite mobova(100+ ,dakle trazi grupu i onda vas 3-4 grindajte satima)
Sjecam se da mi je bilo nestalo questova oko lv 37(nije bilo nista do lv 40 navodno po pricama kolega iz guilda) i tako sam u abyss uskocia i grinda narancaste mobove na jednom otoku,s tim da bi me svako malo neki elyos ili grupa istih prekidala i napadala,mobovi bi me rokali za nenormalan dmg(jer su bili narancasti,dakle par levela visi)
Igra sam assassina i ima sam preko 35 keybindova,a oko 25 ih se trebalo aktivno koristit tokom svakog fighta(da to se odnosi i na normalne mobove),nakon kojeg bi bia na oko 30-40% healtha i naravno trebalo je obnovit hp nakon toga.Konstantan downtime.
Znam da sam se jedno jutro parkira na taj otok i grinda od 37 do 38 ipo oko 8 sati u komadu,s manjim pauzama za jest i otic na wc...
I dan nakon kad sam diga 39,toliko san bia nafrustriran da sam stira igru u 3 p.m. i nije mi palo na pamet da je ponovo upalim.
Jednostavno nisam Koreanac i nemogu zatupljeno danima lupat mobove da 0.001% pomaka u exp baru.