Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 239.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
Ima jedan guild u kojem sam ja, ali zbog posla ne igram već dva tjedna, pa ću pogledat tek za 2 tjedna :D PvE Chrome, naravno.
Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
16 godina
neaktivan
CRO GUild na Cromu
17 godina

Taman sam malo zaboravio na AOC, a kad ono:

http://www.funcom.com/wsp/funcom/frontend.cgi?func=publish.show&func_id=1369&table=CONTENT&item=1004

17 godina
neaktivan

U tijeku je i akcija, ako se uplati pretplata na 3, 6 i 12 mjeseci.

Za 3 mjeseca uplate dobije se pristup closed beta testiranju za "Secret World", za 6 mjeseci to isto plus elitni item (za AoC) koji daje 10% XP i još nešto, za 12 mjeseci uplate se dobije sve navedeno plus ekspanzija "Godslayer..." (za AoC) Traje do 01.12.2009.

Mislim da je ponuda super, a još su i popusti na cijene pretplate.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 8:57 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Secret World bi mogao biti dobar.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

I ja mislim, ali ima jedna kvaka kod Funcoma u zadnje vrijeme. Naime, njihova se ekipa za projekte fura na "nešto što ni jedna druga igra nema", a zadnji takav eksperiment - AoC - je zamalo propao zbog toga. Što želim reći?

Ekipa je planirala da u AoC ugrade sustav borbe koji bi više angažirao igrača, htjeli su uz to maknuti privlačnost itema i sudjelovanje opreme u borbi, te su na tome, kao i na grafici, gradili svoje nade u uspjeh, jer su mislili da je to dovoljno dobro za zadržati igrače. Tržište je pokazalo da ne cijeni takve eksperimente, pa je ekipa ipak morala pod tim pritiskom vratiti uz takvu borbu i grafiku još i ozbiljniji utjecaj opreme, te ostalo što su zanemarili a postoji u MMO igrama.

Plašim se da previše ističu značajku Secret Worlda da nema klasa i nema levela "prepuštajući igraču potpunu slobodu izbora". Opet žele nešto jedinstveno, a ciljaju na masovni odaziv igrača. Plašim se da će ih opet pojesti konkurencija sa svojim MMO kičem, ma koliko dobro zamislili stvar. Svaka čast Norvežanima i njihovoj volji da budu originalni i dobri, ali danas je to često pušiona.

Volio bih da Secret World uspije.

17 godina
neaktivan

AoC je bio WoW wannabe...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

AoC je bio WoW wannabe...

To bi značilo da su htjeli kopirati WoW mehaniku i kič, kao što to radi ekipa iz Aiona. Tada bi možda i uspjeli.

NE.

AoC projektanti su htjeli WoW killer. Nije im uspjelo s tim avangardnim idejama. Nadam se da si na to mislio. Pretpostavljam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 12:32 (Faerdhur).
17 godina
naxeem kaže...

E ovom se i ja nadam, neki dan sam nadoplatija 1 mjesec u WOWu, nakon dugo vremena izbivanja, i dosadilo mi nakon 30min  igranja >.<

Nadam se da će taj Secret World bit bolje prihvaćen nego AOC i da neće ubrljat u startu kao što je bio slučaj sa AOC.

Uglavnom treba uvjek neke novine tražit, izmišljat, pa ako nešto neuspije prvi put ne odmah odustat.

15 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
 Plašim se da će ih opet pojesti konkurencija sa svojim MMO kičem, ma koliko dobro zamislili stvar. Svaka čast Norvežanima i njihovoj volji da budu originalni i dobri, ali danas je to često pušiona.

Ali cek, pa aoc je super uspjesan s par stotina tisuca subscribera, i uopce ga nije "pojela konkurencija" tipa aion :/

Oh wait... 

Najveci serveri polu-prazni, oni novo otvoreni totalno mrtvi s 50 ljudi maks online istovremeno. Konstantno gubljenje igraca (Q3 report javio da su izgubili 8% prihoda, i to nakon rezanja svih troskova i naplacivanja novih kopija nakon prvih free triala), za sljedeci - Q4 je funcom najavio opet ocekivano smanjenje prihoda i to od preko 1 mil $ i to nakon sta se ubroje sve ove uplate gdje ljudi uplacaju odmah 12 mjeseci i gdje se neki stari igraci vracaju zbog te ponude heh.

Igra bude izdrzala do ekspanzije ali ako se to ispostavi neuspjeh = sljedec korak je prelazak na free to play model s mikrotransakcijama i rezanje puno troskova vezanih uz aoc. Tako nesto je i izjavio trenutni game director Morrison da je moguce u blizoj buducnosti i da nista ne odbacuju kao opciju.

Drzim fige Secret Worldu, po konceptu i trenutnom marketingu izgleda kao da bi moglo biti nesto oke (koristi isti engine kao i aoc, s time je da upgreadan i prilagodjen), jedina bojazan je trenutno da funcom mjesecno gubi puno novaca i ne samo da aoc nece moci vratiti ulozeno, vec ce vjerojatno pojesti dosta velik kolac od 30+ mil. dolara sta funcom ima u banci i cime se namjerava financirati razvoj i marketing Secret Worlda.

Vidjet cemo sta buducnost donosi i dal ce naci nekog investitora ako se crne prognoze ostvare.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 13:14 (Nadiyah).
17 godina
neaktivan

Pitanje za CRO Guild: kakvo je ozračje kod vaših iskusnjara po pitanju polearm guardian vs. sword&shield guardian?

1) korisnost i mane oba builda za PvE, leveliranje, raidove

2) korisnost i mane oba builda za PvP

Tempest (+General) vs Soldier (+General) tree...

Radoznalost.

Thnx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

za početak eto jedan pole spec:

spec

i jedan s&s spec

spec

za leveliranje je definitivno bolji polearm, sa s&s je sporo rijesavanje mobova.

trenutno se u nasim raidovima koristi s&s iz cistog razloga jer su se decki navikli na to i nema koristi od mijenjanja na polearm i da se sad moraju ponovo uciti sa polearmom raditi.

za pvp ti ne mogu reci nist pametno jer sam igrao samo sa polearmom (jos sam bio cijeli u culture armoru) i bio je ok.

jos mi fali kapa i pole epic pa cu isprobavati tempest spec u raidovima (inace dobro dođe stit u raidu kad nemas epica na sebi :) )

http://aoc.yg.com/profile?h=3VgrdBc3

ovo je inace moj guard (nije se updatealo vec neko vrijeme vidim), sad imam t2 wristove, belt, tasset, boots, chest i stit. t1 shoulderi i hands. fali kapa i pole :)

edit: hmm. ima problema tiny_mce sa velikim linkovima. stavio sad tinyurl

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 9:29 (Snyder).
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

trenutno se u nasim raidovima koristi s&s iz cistog razloga jer su se decki navikli na to i nema koristi od mijenjanja na polearm

Čitao sam da sa polearm (+skillovi) dolazi i jači aggro. Ima smisla ako polearm daje jači AoE, ali nema smisla ako je s time guardian slabiji tenk (manje izdržljiv).

Jel' se mogu mjeriti soldier i tempest (s&s i polearm) kao uloga tenka u raidu? I pod kojim uvjetima?

Znam da imaš tenka... Namigiva

16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Znam da imaš tenka... Namigiva

ne znas da je skoro full t2 :P (4-5 tjedana raidanja)

sto se s&s i polearm tenkova tice, identicni su. ne dobije tempes nest puno vise damagea od jugger tenka, kvaliteni healeri to nadoknade.

dosta ljudi po serveru se prebacilo na polearm iz razloga sto tempest moze vise lupati (sa time i veci aggro) al stvarno mislim da nema potrebe za vise aggra ako su svi u raidu dobro specani i paze na critove i ine stvari. zadnje sto je aggro uspio povuci je ranger na AZu (prvi boss u w2) koji nije imao specan -hate i silent shot, i to je krenuo dps-ati od pocetka encountera. ja sam uspio sad u utorak povuci aggro sa conqom, al to je neki bug jer kad sam u normal stanceu vuce aggro ko lud a u defensu ne mogu nist... dosta su zeznuli stvari sa zadnjim patchem i jos nisu popravili. imas armor bug koji vidis tako da soldieri padaju ko clotheri (ima armor al se ne pise u statistiku), a ispravlja se micanjem cijelog armora, relog i vratis armor. nist posebno al ponekad iritantno :)

17 godina
neaktivan
Snyder kaže...
ne znas da je skoro full t2 :P (4-5 tjedana raidanja)

grats!

Snyder kaže...
kvaliteni healeri to nadoknade.

Ako ih ima...

Snyder kaže...

al stvarno mislim da nema potrebe za vise aggra ako su svi u raidu dobro specani i paze na critove i ine stvari

Isto, ako... zato je dobro da s guildom okupljaš ekipu, jer random članovi grupe znaju biti mučenje, a ne zabava. Guardianu nikad dosta aggroa, uvijek imaš neku slabu kariku koja opali bezveze, a događa se i slučajno.

Snyder kaže...

imas armor bug koji vidis tako da soldieri padaju ko clotheri (ima armor al se ne pise u statistiku), a ispravlja se micanjem cijelog armora, relog i vratis armor. nist posebno al ponekad iritantno :)

Iznenađen

Zvuči bolno, nije baš bezveze.

16 godina
neaktivan

a cuj, vecinom ekipa u pugovima radi los dps pa aggro nije problem :D

i vecinom se vjezba strogoca u pugovima (bar mojim), samo se zagrle mobovi pa ti vuci aggro kolko god hoces, samo da ne odtrci mob :)

ja jedva cekam t3, tu ce se pokazati tko zna (nadam se), no kak sad stvari stoje nece prije polovice prvog mjeseca na live...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Istina snyder slazem se sa tobom tier 3 oprema nece bit za svakoga to treba zasluziti heheheh

I ja jedva cekam tier 3 i expanziju da rokamo do mile voljeCool

By: Tehnocigara

Kuco

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ekipa, kakva je ekonomska situacija u AoC-u u zadnje vrijeme?

Mislim, što se craftinga tiče i AH-a?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ovako sto se tice aoc situacije jako je dobra jer dolaze sve vise i vise gamera u tu igru mada ja nisam bio u igri cca mjesec i pol dana ali imam frenda koji igra pun gas i sve mi govori i kaze situaciju ali se sad vracam za koji dan i mislim da cu biti jako zadovoljan jer me ulovio gust da ponovo razbijam a cuj ako si za igru malo si rewieve pogledaj na netu raidanje i te fore pa vidi jedino je bed kod svih jer se placa ali sta je tu je jako dobra igraSmijeh

Sto se tice craftanja mislim da je sve 5 jer kad sam ja igrao bilo je sve dobro u cuo sam da su cijene skocile svega sto je craftano heheheh budem vidio sta ce bit ali ima i novosti jer sam vidio kod frenda!!!

Kuco
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 12:36 (RAZERcoku).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je večeras u 21h uživo prezentacija ekspanzije na ovo adresi.

EDIT: wow! Predobro izgleda ekspanzija i što sve nosi. Nadam se da će ta developerska prezentacija poslije biti dostupna na YouTube.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 21:34 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve je to super al bi trebali prvo srediti AoC original (crashevi, itd...) a onda pokazivati nest novo.

inace, lijepo izgleda, dobre ideje i sve, samo je pitanje tko ima stroj da vrti takve prostore... :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 12:49 (Snyder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja pomalo isto natrag u AoC. Frend mi je nekidan pokazao Aion... fuj, grindfest. Probao sam i WoW opet, fuj, dosada, ništa... AoC mi je nekako najsvježiji ispao i najzabavniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Grind fuj...

jel bi mogli ovu igru usporedit s Guild Wars...

u napasti sam nabaviti trilogiju GW-a ... al nekak mi "čudno" i fino izgleda AoC...

jel može neko neke crtice povuć uz ove dvije igre da vidim...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GW? Meni su u GW likovi drveni i plastični... nekako baš PVC likovi i oprema. Inače GW se ne plaća mjesečno.

AoC ima jako zabavan sistem borbe. Vrlo je dinamičan i baš fun. Grafika je do sada najbolja u MMO igrama, vegetacija super, priča dobra, content dobar i masu toga je popravljeno od flopa koji se zbio nedugo po izlasku zbog izostanka sadržaja.

17 godina
neaktivan
doxy kaže...
jel bi mogli ovu igru usporedit s Guild Wars...

Jedina usporedba su dijelovi mape poput instanci, loadaju se pri prelasku. Tu prestaje svaka usporedba.

Guild Wars je legenda za sebe, ali i svoj žanr, svaka im čast.

Age of Conan ima svoju dušu, svoju grafiku, svoju brutalnost, svoju privlačnost. Dugo će živjeti ta zajednica, jer jednostavno nije crtić poput mase drugih MMO igara koje izlaze, zablistaju i gase se. AoC je igra koja je imala svoj propust u managementu, neoprostivi, ali oporavlja se dovoljno da lijepo životari.

17 godina
protjeran

GW sam igrao, samo oriignalni prvi dio...likovi su sve samo NE plastični ... lol

živi su, to je bio prvi MMO s "živim" likovima...kaj se tiče grafike GW je još dan danas skoro pa kralj u MMO-u...AoC nisam igrao pa neću nikaj tvrditi...

gw je vrh MMO-a koje sam probao, a probao sam sve osim EVE, AoC, LOTRO ...

baš taj sistem borbe sam gledao, nemože se puno osjećaja dobit iz gameplay filmića po youtubeu ... čemu je sličan? tj. kojoj igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

čemu je sličan? tj. kojoj igri?

Uf, ja bih volio da ti ovo znam odgovoriti, ali nisam naišao na sličan primjer. Dečki imaju usporedbu s nečim, reći će ti.

Ja jedino mogu reći da je AoC borba vrsta droge... kad se malo navučeš, nemaš mira, nema zamjene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 13:28 (Faerdhur).
17 godina
protjeran

hehe

a neznam...moram probati preko zimskih praznika...dilema je kužiš...

ubosti jedno od :

SS:First Encounter HD

Guild Wars:Trilogy

Dirt 2

AoC

LOTRO

nadam se da mi se nebu nikaj drugo svidjelo u međuvremenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GW ima plastično-drvene likove s plaštevima od lijevanog čelika. Igrao sam.

GW je grafički inferioran AoC-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Naxeem, ne "flejmaj"!

Ne laži, tj. ne trkeljaj...plastično-drveni likovi?

Molim te nemoj, trbuh me boli od smijeha.

Daj se skoncentriraj na pametnije stvari...kvalitetu AoC-a...kaj novoga i "pametnoga" ima..zakaj mu dat predost nad igrama koje sam naveo (bez plastičnosti samo).

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice