Izgleda da je netko naxeemu popalio BUG forum account
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgleda da je netko naxeemu popalio BUG forum account
Kad igra proradi kak je zamišljeno javite da si opet kupim do onda keep in touch.

Zna li možda neko postoji li fazon da se uključi vsync u AOC-u, nervira me cjepanje tekstura, uvijek igram igre sa vsync on? Pokušao sam forsirati preko catalyst-a ali ne pomaže...
ja za vsync koristim Nhancer, samo ne znam da li to radi samo na nvidia karticama ili i na radeonima.
imam pitanje....sta mislite da li se isplati sada krenuti na aoc....mislim jer ima jos uvijek bugova kao sto je bilo i jel to igrica za koju se da trositi lova....bio sam wowisnik i zelio bi ovo probati ali nisam siguran....prica se da je prezbugana.....unaprijed hvala na odg.
imam pitanje....sta mislite da li se isplati sada krenuti na aoc....mislim jer ima jos uvijek bugova kao sto je bilo i jel to igrica za koju se da trositi lova....bio sam wowisnik i zelio bi ovo probati ali nisam siguran....prica se da je prezbugana.....unaprijed hvala na odg.
hvala decki....evo bas igram malo na frendovom accu i svidja mi se....brijem da cu si kupiti...

budem ja zalutao...kupujem si igricu za par dana....jedva cekam....to je hrvatski guild?
Da
Jel tko zna točno kad će taj patch s novim sadržajem za kvestanje?
Pored toga što uživam, polako mi ide na živce što nema zadataka. Na lvl 67 pokupim u Atzel's dva kvesta, XP bar mi na 10%. Nakon ta dva kvesta, znači grind i nagrada, XP bar je na 50% i onda mi samo preostaju vile do slijedećeg levela! I tako otprilike svaki level...
Ako neće još dugo taj patch onda možda da AoC ide na led?
Pored toga što uživam, polako mi ide na živce što nema zadataka. Na lvl 67 pokupim u Atzel's dva kvesta, XP bar mi na 10%. Nakon ta dva kvesta, znači grind i nagrada, XP bar je na 50% i onda mi samo preostaju vile do slijedećeg levela! I tako otprilike svaki level...

O conane conancino: trziste je nemilosrdno te su izasli sa nedovrsenim proizvodom.
Svako malo nesto popravljaju i mi se tome kao veselimo (neka nam smanje pretplatu za 50%)
Craftanje, ekonomija, nedostatak questova, pvp "los", krpaju instance svako malo, na 80 odma kreiras alta.... tribali su izaci na trziste 2010
Baš malo gledam dal da uplatim novi mjesec u AoC-u i vidim kako još nije to to
Ništa, pričekat ću još koji mjesec onda.. zaista šteta za tako obečavajuću igru i toliki potencijal..
Baš malo gledam dal da uplatim novi mjesec u AoC-u i vidim kako još nije to to
Ništa, pričekat ću još koji mjesec onda.. zaista šteta za tako obečavajuću igru i toliki potencijal..
A tako je Conan trebao izgledati... trebao...
A tako je Conan trebao izgledati... trebao...