Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 241.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
segregator kaže...

Izgleda da je netko naxeemu popalio BUG forum account Osmijeh

Hahahaha. :))) Ma nije, al' budimo realni, shebali su hrpu toga. Obično kad dođeš na level 80 kažeš "OK, sad mogu radit x,y,z". Ovdje kažeš "uh, napokon gotovo".
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
naxeem kaže...
segregator kaže...

Izgleda da je netko naxeemu popalio BUG forum account Osmijeh

Hahahaha. :))) Ma nije, al' budimo realni, shebali su hrpu toga. Obično kad dođeš na level 80 kažeš "OK, sad mogu radit x,y,z". Ovdje kažeš "uh, napokon gotovo".
Lipo sam govorija da je izasa bar 6 miseci ranije nego sta je triba :)
Cila moja ekipa je AoC stavila na led dok jednom ne bude sve kako triba, ako ikad bude... dotad "4 THE HORDE" :)
madafaka
17 godina

Kad igra proradi kak je zamišljeno javite da si opet kupim do onda keep in touch.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 9:10 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
 Obično kad dođeš na level 80 kažeš "OK, sad mogu radit x,y,z". Ovdje kažeš "uh, napokon gotovo".

Uh, ovoga se plašim Mršti se S time što se ne slažem s "uh, napokon gotovo" već bih ja tu rekao "što, zar nema više?"

S tog stajališta LOTRO je fantastična igra - nakon lvl cap imaš a, b, c, x, y, z za raditi.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 9:29 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
naxeem kaže...
 Obično kad dođeš na level 80 kažeš "OK, sad mogu radit x,y,z". Ovdje kažeš "uh, napokon gotovo".

Uh, ovoga se plašim Mršti se S time što se ne slažem s "uh, napokon gotovo" već bih ja tu rekao "što, zar nema više?"

S tog stajališta LOTRO je fantastična igra - nakon lvl cap imaš a, b, c, x, y, z za raditi.

Ma od levela 70-80 imaš questova, ali grupu je nemoguće naći (a grupni su), pa farmaš vile i DC... To postane dosadno.
"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
 pa farmaš vile i DC

Za vile znam, koristim često, ali ako ovo DC nije disconnect, što je?

17 godina

Zna li možda neko postoji li fazon da se uključi vsync u AOC-u, nervira me cjepanje tekstura, uvijek igram igre sa vsync on? Pokušao sam forsirati preko catalyst-a ali ne pomaže...

C2D E6600@3,6/Gigabyte P965-DQ6, OCZ Platinum@1000 2x2 gb, 8800 GTS g80

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja za vsync koristim Nhancer, samo ne znam da li to radi samo na nvidia karticama ili i na radeonima.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam pitanje....sta mislite da li se isplati sada krenuti na aoc....mislim jer ima jos uvijek bugova kao sto je bilo i jel to igrica za koju se da trositi lova....bio sam wowisnik i zelio bi ovo probati ali nisam siguran....prica se da je prezbugana.....unaprijed hvala na odg.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
alibaba kaže...

imam pitanje....sta mislite da li se isplati sada krenuti na aoc....mislim jer ima jos uvijek bugova kao sto je bilo i jel to igrica za koju se da trositi lova....bio sam wowisnik i zelio bi ovo probati ali nisam siguran....prica se da je prezbugana.....unaprijed hvala na odg.

Nabavi si buddykey ili posudi account od nekoga ako možeš. Uglavnom, obavezno prvo isprobaj pa sam procijeni dali je igra za tebe.
Probaj nažicati buddy key na hr.comp.igre.mmorpg.
<?= "hello world" ?>
17 godina
alibaba kaže...

Igra u stvari ima jako mali broj bugova u klasičnom smislu riječi "bug". Stavr je u tome što je NEDOVRŠENA. Kužiš, dođeš do 80, i tek tad bi trebalo postat zanimljivo, ali nije jer:

1. craftanje je u qrcu
2. ekonomija također
3. raidovi su bezveze jer su rewardi smiješni
4. pvp je smiješan na kvadrat
16 godina
neaktivan

hvala decki....evo bas igram malo na frendovom accu i svidja mi se....brijem da cu si kupiti...Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Faerdhur kaže...
naxeem kaže...

Ma od levela 70-80 imaš questova, ali grupu je nemoguće naći (a grupni su), pa farmaš vile i DC... To postane dosadno.

To je ali zato postoji guild.Ja sam skoro sve svoje grupne q odradio uz pomoc guilda a sad su ostali raid questovi,bossovi su jos zbugani popravljaju oni to ali poceli su od low lv instanci i sl.sto nije lose mozda cak bolje nego da su sarali malo tu,malo tamo i sl.ja sam cak zadovoljan kako mi igu goni na athlonu 64 3500+,8800gt i dvije gige rama. sve osim sjena gonim na high a kad udjem u raid instancu onda iskljucim par sitnica i sve ok. Sto nije slucaj s nekima sta imaju jace konfiguracije od mene8out of memory,Dc ili samo crash.primjecujem da mi fps raste sto znaci da nesto ipak pokusavaju napraviti.Malo me zivcira kad netko iz grupe pa cak i ja kad mi veza pukne,dok se sora s boss-om .Igra te ne vraca u instancu vec te izbaci iz nje i tako ti propadne kill koji je uvijet za tier2 raid ili sl.Ja necu prekidati preplatu jer sam nasao guild koji mi pase,nema nadobudnih budala i spremni su pomoci svakom clanu u svemu.Ipak ekipa je ona koja cini igru zabavnijomDok dizem altove vidim razllike i poboljsanja.Ako je netko zalutao na server Wildsoul nek se javi:khalesi,mondego,extropy,Ibor...Guild Croatorium

16 godina
neaktivan

budem ja zalutao...kupujem si igricu za par dana....jedva cekam....to je hrvatski guild?

Why so serious? Let's put smile on that face.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da

17 godina
neaktivan

Jel tko zna točno kad će taj patch s novim sadržajem za kvestanje?

Pored toga što uživam, polako mi ide na živce što nema zadataka. Na lvl 67 pokupim u Atzel's dva kvesta, XP bar mi na 10%. Nakon ta dva kvesta, znači grind i nagrada, XP bar je na 50% i onda mi samo preostaju vile do slijedećeg levela! I tako otprilike svaki level...

Ako neće još dugo taj patch onda možda da AoC ide na led?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Pored toga što uživam, polako mi ide na živce što nema zadataka. Na lvl 67 pokupim u Atzel's dva kvesta, XP bar mi na 10%. Nakon ta dva kvesta, znači grind i nagrada, XP bar je na 50% i onda mi samo preostaju vile do slijedećeg levela! I tako otprilike svaki level...

Atzel questovi postaju rješivi od 73-80 i ima ih. Nije tako strašno kasnije. Ako imaš grupu ili barem jednog kompanjona, onda si na konju i vile ti ne trebaju. U mene je AoC na ledu zbog zadnjeg ispitnog roka na ovom faksu, pa će čekati listopad-studeni ako ne izađe Starcraft 2 i ako Warhammer ne bude jako, jako, bolesno dobar (što se bojim da neće sudeći po beti).
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan
gi4ouR kaže...
Sims kaže...
  Pa kad su krošnje i trava u AOC-u u odnosu na detaljnost likova i odlične teksture okoline, kamenja i sl.  ružne i nedovoljno detaljne (pogotovo krošnje).

Potpis Smijeh  . . . 

evo, nisam jedini koji misli (tj. vidi) da je grafika u AOC nedovoljno dobra ako se gleda sveukupno :-)

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...

Oho, najprije pljuvanje po meni kad sam rekao da se nema što raditi na lvl 80, a sad problemi već na 67? Nevinašce
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Oho, najprije pljuvanje po meni kad sam rekao da se nema što raditi na lvl 80, a sad problemi već na 67? Nevinašce

Točka 1 - ja nisam pljuvao po tebi, samo tvrdim da je AoC uzbudljiv zbog mnoooooogo toga, i još uvijek mi je, neprejebivo

Točka 2 - nedostatak sadržaja na lvl 60 - 70 su poznata bolest AoC, samo sam ja sad popi*dio jer na svakom levelu idem u vile nakon 50% XPa

A poslije lvl 80 je poznato da se nema što raditi. Toga se plašim.

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
segregator kaže...

Točka 1 - ja nisam pljuvao po tebi, samo tvrdim da je AoC uzbudljiv zbog mnoooooogo toga, i još uvijek mi je, neprejebivo

Točka 2 - nedostatak sadržaja na lvl 60 - 70 su poznata bolest AoC, samo sam ja sad popi*dio jer na svakom levelu idem u vile nakon 50% XPa

A poslije lvl 80 je poznato da se nema što raditi. Toga se plašim.

Ima... PvP-anje u Keshatti, raid instance...
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina

O conane conancino: trziste je nemilosrdno te su izasli sa nedovrsenim proizvodom.

Svako malo nesto popravljaju i mi se tome kao veselimo (neka nam smanje pretplatu za 50%) Namigiva

Craftanje, ekonomija, nedostatak questova, pvp "los", krpaju instance svako malo, na 80 odma kreiras alta.... tribali su izaci na trziste 2010 Iznenađen

madafaka
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 8:54 (Virty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Popravili su PVP. Fantastičan video ogromnih bitaka sa test servera!!!

17 godina
neaktivan

Baš malo gledam dal da uplatim novi mjesec u AoC-u i vidim kako još nije to to Mršti se

Ništa, pričekat ću još koji mjesec onda..   zaista šteta za tako obečavajuću igru i toliki potencijal..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

??? O čemu ti? U krivoj si temi... (ili namjerno?:)))
17 godina
naxeem kaže...
segregator kaže...

??? O čemu ti? U krivoj si temi... (ili namjerno?:)))

To je bio moj specijalni sarkazam + nostalgija combo Nevinašce
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Baš malo gledam dal da uplatim novi mjesec u AoC-u i vidim kako još nije to to Mršti se

Ništa, pričekat ću još koji mjesec onda..   zaista šteta za tako obečavajuću igru i toliki potencijal..

Također.
17 godina
neaktivan

A tako je Conan trebao izgledati... trebao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

A tako je Conan trebao izgledati... trebao...

Vidi se na mapi, za one koji je znaju čitati...midsi su uzeli 3 keepa, a mi iz hibernije 2, i otvorili smo vrata za oba relica...suradnja je bila neophodna jer su albsi imali najveći broj igrača.

Onda su midsi bili pohlepni i otišli uzeti power relic i bez obzira što ih je bilo 200, alb zerg od 300 ljudi ih je pomeo. Za to vrijeme mi smo mirno pokupili nešto malo manje važan, ali skoro nebranjen strength relic :)

Za one koji ne znaju, power relic povećava magic damage za 10%, a str relic povećava melee damage za 10%

napomena: jednog dana kad Conan pvp bude zanimljiv, prestat ću daviti sa DAOC-om Nevinašce
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2008 12:22 (segregator).
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

napomena: jednog dana kad Conan pvp bude zanimljiv, prestat ću daviti sa DAOC-om Nevinašce

Ne daviš, zanimlivo je čitati takve stvari.

AoC PvP je dobar baš PvP zbog comboa i veštine, uzbudljivo je. Ali masivniji PvP ne znam jer još ne idem s klanom, a vidim da svaki tjedan imaju nekakve ratove, alijanse, itd. Vjerujem da to nije ono što se obećavalo, ali bude za koji mjesec.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice