Agarest: Generations of War

poruka: 10
|
čitano: 863
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Agarest: Generations of War japanese rpg

Japanski tactical old school rpg,jel igra itko,krajem proslog mjeseca je izasao za pc, http://en.wikipedia.org/wiki/Record_of_Agarest_War

iako je malo ovakvih naslova jer su svi većinom pravljeni za konzole,ako netko igra nek podijel iskustva

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Agarest: Generations of War japanese rpg

ja sam igrao,volio bih da nisam :)

14 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...

ja sam igrao,volio bih da nisam :)

moze vise infa,što ti se nije svidjelo kod igre?inače baš vlada nestašica japanskih rpgova za pc

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 15:16 (Nitro233).
14 godina

da ti pravo kazem ne dopada mi se storytelling. mislim znam što je JRPG i da je to uglavnom ''on rails'' prica gdje te drze za ruku,ti samo promatras pricu i to je to. Moram priznat da mi se prica baš nije dopala,a ni likovi,sve je nekako stereotipizirano...borba je bila OK ,zanimljiv koncept kretanja,i action points (valjda se tak zovu) , i mogucnost comboa sa raznim napadima itd...

mada imam osjecaj da bi borba kasnije (kao i u svakom jrpg) bila vecinom GRIND GRIND GRIND...

p.s utukao sam bio cca 5 sati u igru,nije da sam upalio,vidio o cem se radi pa odustao

jednostavno nije mi to bilo to!

da pravo kazem meni se The Last Remnant JAKO DOPAo. prosao sam ga 4x valjda. Priča je ODLIČNA,combat je isto...hmm zanimljiv. nije tipican FF combat di mozes birati napad direktno,nego mozes ajmo reć nariktati koju vrstu napada oces da ti likovi naprave a onda ovisno o raspolozivim ''action pointsovima'' (zaboravio sam kak se zovu) i naprave napade. Jedina mana igre je mid i late game grind.ali likovi su zanimljivi,svaki na svoj nacin. combat je težak ali enjoyable...mada kad naletis na nesto sto nemos preć nema druge nego naci neku zonu i grindati

ali meni je igra brutalna,štoviše jednom godisnje je instaliram i idem peglati jer neznam,,ima mi ono nešto. A i radio ju je Square Enix...na xboxu je dobila nesto losiji review jer je imala igra problem s loadanjem textura i fps je padao ,ali na PC tih problema nema.

ak imas gamepad za komp spoji,zavali se u dekicu i utoni u priču. takodjer,voiceacting je na engleskom ...

PREPORUČAM!

14 godina

zaboravih napomenuti da je character design bossova super! super je kako glavnog neprijatelja uvedu u pricu i kako je mističan 90% igre. Ima ono nešto,baš te zaintrigira. Rekao bi da je prvih 2 sata igre dosta slabo jer je sve kroz neki tutorial i tako to,i learning curve je ajmo reći visok... Jer ima caki u combatu kako da vidis koje napade ce napravit,po kojem redosljedu ce napast,a i s tim saznanjem moras uredit party i formaciju da iskorists maksimum svih likova. Bonus je sto od svakog lika mozes napraviti što god oces,dakle što više koriste magic attack ,više ce razlicitih magic attackova uciti i stats ce im u tome smjeru ici...

zapravo meni je sistem kad sam ga prokuzio bio genijalan :)

17 godina

Ja sam prosao 2/3 igre i onda sam odustao. Sto reci?

Kad bi barem ovim svijetom vladala neka druga sila, pa da ovakvih igara ima koliko recimo danas ima avantura ili 2d platformera to bi bilo odlicno, a ovako sam ostao totalno sokiran kad je ovako nesto izaslo na PC.

Ja obozavam Final Fantasy RPG stil i borbu na poteze i navesti cu samo najveci minus ove igre. Odustao sam jer ja ili nisam shvatio kako se dobivaju nove magije i oruzja ili igra dopusta pre malo napredovanja u smislu novih oruzja i novih magija i novih comboa. Znaci meni se dogodilo da nakon 2/3 igre koristim tako reci iste napade a boga mi i isto oruzje od pocetka igre sto je jednostavno katastrofa. Mislim napreduju likovi i postaju jaci, ali kad po 550. put radis isti combo onda te stvarno nije briga koliko ti je lik jak. Isto tako za danasnje vrijeme grafika u igri je sramotno losa. Istina nije sve u grafici koja mi ocito nije smetala da prodem 2/3 igre, ali onakvu grafiku postaviti, pa ono je za nekome glavu razbiti u najmanju ruku. Ono je super nintendo grafika koja stvarno nema niti malo sarma, niti je fora, ma odvratno! Ova igra je samo za ljubitelje FF serijala i JRPG igara na poteze.

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

hm to sam i očekivao,da igrao sam last remnant igra je super bila,dao sam šansu i agarestu ali nije me držala više od 2 i po sata.Iako sam stari okorjeli fan jrpg-a jos od vremena SNES-a i play stationa,a nista da isperem gorak okus u ustima probat cu Chrono Trigger na androidu.Inače zavrsio sam cijeli chrono cross na play stationu meni daleko bolji rpg i od final fantasy serijala.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Agarest: Generations of War

ah chrono trigger. po meni najbolji rpg! :D

meni se skino last remnant,ja odo malo se pocjetit kak je to islo ha ha :D

16 godina
neaktivan

Agarest: Generations of War je port igre za PS3 iz 2007 (i Xbox 2008), naravno da nema današnju grafiku. Novi skillovi i izrada opreme (kod Blacksmith-a) se uči iz knjiga koje se ili nalaze na quest lokacijama ili se kupuju u Adventurer's Guild-i za TP bodove.

Ovo nije vrh JRPG ponude, ali je (nadam se) pocetak izdavanja ostalih predstavnika tog žanra, a s Agarestom se može sasvim pristojno popuniti vrijeme do tada. 

14 godina

lol

igre iz 1997 imaju bolju grafiku...

nema veze sto je port igre iz 2007 il 2008

cinjenica je da je pixelirano govno koje jednostavno nema rzaloga da bude takvo

osim ak pucaju na ''nostalgiju'' ,al nerazumim to kod danasnjih igara, brate Agarest boli za oči.

BOLI

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice