Tebe stvarno treba roditeljski za ruku voditi... :)
Odi u control panel/user accounts i imas opciju turn UAC on or off.
NHF :)
zasto si diro fsb? vrati fsb na stock i dizi samo multiplier...
btw proc ti je black, zar ne? tako bar pise na slici.
ne kuzim se bas puuno u overclock ali mislim da su ti malo temp previse gore... kolko vidim u idle-u ti je 50 stupnjeva. ako ne prelazi full load preko 60 onda ok. al ako prelazi onda...
probaj 10 min stavit u full load pa javi
Imam pitanje!
Bio bih zahalan na odgovoru!
Moja konfa je Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w.
I, nemam stock hladnjak nego stam stavio neki od SCYTHE-a.
Zanima me, mogućnost overcloka na ovoj matičnoj? Bi li imalo dobio na performansama?
max 62°C mi bude na 100% svaka jezgra a CPU max 89°C. Zar se sa FSB-om ne povećava brzina procesora sa ostatkom računala?! Jeste, Black Edition je
max 62°C mi bude na 100% svaka jezgra a CPU max 89°C. Zar se sa FSB-om ne povećava brzina procesora sa ostatkom računala?! Jeste, Black Edition je
pa mislim da dobro cooler stoji...ovako kako gledam čvrsto stoji...a za protok zraka..šta točno misliš?
Imam pitanje!
Moja konfa je Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w.
Zanima me, mogućnost overcloka na ovoj matičnoj? Bi li imalo dobio na performansama?
jos ima solidan ram, proc i maticnu... ici ce. jos ima 3870x2... steta ne clockat!
Imam pitanje!
jos ima solidan ram, proc i maticnu... ici ce. jos ima 3870x2... steta ne clockat!
pa jesi procito moj tutorila? mislim da je tamo jako jednostavno objasnjeno.
pa jesi procito moj tutorila? mislim da je tamo jako jednostavno objasnjeno.
javi ako ti sto nije jasno...
Postavio sam u biosu voltažu na 1.3625V ali mi je u CPU-Z pisalo drukčije. Koliko da postavim u biosu CPU Voltage?
Je li mi može netko reći kako onaj memtest86 prepržit na CD pomoću ashampoo burning studia 8,a da radi jer ja ga ne mogu nikako natjerati da proradi do sada sam potrošio 6 CD-a i niti jedam neće da se boota? Molim Vas za pomoć.Hvala!!!!!!!
Je li mi može netko reći kako onaj memtest86 prepržit na CD pomoću ashampoo burning studia 8,a da radi jer ja ga ne mogu nikako natjerati da proradi do sada sam potrošio 6 CD-a i niti jedam neće da se boota? Molim Vas za pomoć.Hvala!!!!!!!
Ako odeš na properties vidjet ceš da taj file ima nastavak .iso..
Dakle nije arhiva u smislu da treba raspakirat.
Samo pakeri to prikažu kao arhivu(ustvari i je arhiva ali ne raspakirava se)
Da sad vidim ,hvala ti na obješnjenju.
Vidi se da je LUXX otac.
S kojim programom mogu vidjeti koja mi je voltaža na RAM-u?Provao sam s everestom,cpu-z,hwmonitor i niti jedan mi ne prikazuje trenutnu voltažu RAM-a.
Evo ljudi, kupio sam novu termalnu pastu, Noctua NT-H1.
Da li je neko koristi? Misljenja?
Cito sam na Xbitlabs da je odlicna, malo losija od Arctic Silver 5 na CPU testu, ali zato bolja na GPU testu.
Sutra cu skinuti one brlje sa CPU i GPU hladnjaka, ispolirati bazu do sjaja, pa javim da li su zamjetne razlike.
Dobio ja Corsair Dominator i sad imam pitanje da li moram vratiti procesor što sam ga overklokirao na početno stanje prije overklokiranja kako bih stavio novi RAM i normalno nemam još onaj E.P.P profil na matičnoj tako da bi mi radili isto na 800 MHz kao i stari RAM umjesto na 1066 MHz što da napravim?
Evo moj najnoviji overclock graficke HD4850. Vrtim furmark 1.4.0 (preimenovan) na 50 C s tim clockom.
Dosao sam na samo 10 MHz od HD4870. Na 750 se rusi furmark i driver.
U prilogu je screenshot, a evo i validacija.
Dobio ja Corsair Dominator i sad imam pitanje da li moram vratiti procesor što sam ga overklokirao na početno stanje prije overklokiranja kako bih stavio novi RAM i normalno nemam još onaj E.P.P profil na matičnoj tako da bi mi radili isto na 800 MHz kao i stari RAM umjesto na 1066 MHz što da napravim?
Pa ucitaj default postavke i kreni ponovo. Sad znas postavke za procesor i plocu, nadji postavke za novu memoriju i sve ok.
Pa ucitaj default postavke i kreni ponovo. Sad znas postavke za procesor i plocu, nadji postavke za novu memoriju i sve ok.
Nakon poliranja CPU hladnjaka, ubacio sam jednu plocicu 800 MHz ddr2 memorije i trazio max clock.
Uspio sam doci do 3,84 GHz. Validacija je ovdje.
Probao sam nagurati na 4 GHz, ali se rusi na dizanju viste. Cak mi je i naponska sklopka u stanu izbacivala :)
Flashao sam i bios zbog krivog ocitanja temperature i vdrop problema s prijasnjom verzijom.
Sad sam se vratio na 3,4 GHz i 1,39 V.