ovo me vec duze vrijeme zanima trazio sam malo po netu... zanima me npr dal ako se nekom klima zub dal taj zub moze ''ocvrstiti'' to jest prestati se klimat?? npr. sestra mi je prije imala jedan zub, onako malo se klimo i ona ga vise nije dirala a zubarka nije htjela da ga vadi neznam iz kojih razloga i sada jos uvijek ima taj zub i ne klima se :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jesi naso forum :P,da odes do zubara i pitas??i u ubuduce redovito peri zube ;D
ovo me vec duze vrijeme zanima trazio sam malo po netu... zanima me npr dal ako se nekom klima zub dal taj zub moze ''ocvrstiti'' to jest prestati se klimat?? npr. sestra mi je prije imala jedan zub, onako malo se klimo i ona ga vise nije dirala a zubarka nije htjela da ga vadi neznam iz kojih razloga i sada jos uvijek ima taj zub i ne klima se :S
Pa bar imas stomatologa na netu... Googlaj
.
Moje skromno misljenje bi bilo da ovisi o tome zasto se poceo klimati...
Hm, mislim da ne. Najbolje je da to izvadi. Minut posla. samo se zezas s tojim.
xaxaxaxa nije mi jasno kako joj je mogo taj zub zarast :S zvao sam neki dan zubarku kao na godisnjem je odmoru xD
don't forget to floss 
xaxaxaxa nije mi jasno kako joj je mogo taj zub zarast :S zvao sam neki dan zubarku kao na godisnjem je odmoru xD
Kako to mislis - 'zarast' ?
Kako to mislis - 'zarast' ?
Zaraste, koza ga prekrije, imao sam u obitelji takav slucaj. moralo je ici na kirursku operaciju.
Zaraste, koza ga prekrije, imao sam u obitelji takav slucaj. moralo je ici na kirursku operaciju.
Mislim da nisi pratio od pocetka samu temu...
Inace, svaki korijen mora na kirurgiju, osim, onih starih 10tak godina kada se mogu i lokalno izvaditi.
ne zarast kao pravo zarastanje... nego ono zub se malo klima i onda da prestane
Svaki zub se malo klima... Odi pred ogledalo i probaj
.
Svaki zub se malo klima... Odi pred ogledalo i probaj
.
sad sam otiso... UBITACNO xD mogo bi tako satim od zuba do zuba... imas osjecaj da se klima full jako a kad gledas na ogledalo skoro da se i ne primjeti
nebudi curica, odi zubari u rjesi to. kako bi na operciju neceg veceg ako te strah zubaru.