Zubni korijen

poruka: 13
|
čitano: 3.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Zubni korijen

ovo me vec duze vrijeme zanima trazio sam malo po netu... zanima me npr dal ako se nekom klima zub dal taj zub moze ''ocvrstiti'' to jest prestati se klimat?? npr. sestra mi je prije imala jedan zub, onako malo se klimo i ona ga vise nije dirala a zubarka nije htjela da ga vadi neznam iz kojih razloga i sada jos uvijek ima taj zub i ne klima se :S 

17 godina
RE: Zubni korijen

a jesi naso forum :P,da odes do zubara i pitas??i u ubuduce redovito peri zube ;D

Nothing is true, everything is permitted
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 20:36 (R4zOR229).
17 godina
odjavljen
Imsovcanin kaže...

ovo me vec duze vrijeme zanima trazio sam malo po netu... zanima me npr dal ako se nekom klima zub dal taj zub moze ''ocvrstiti'' to jest prestati se klimat?? npr. sestra mi je prije imala jedan zub, onako malo se klimo i ona ga vise nije dirala a zubarka nije htjela da ga vadi neznam iz kojih razloga i sada jos uvijek ima taj zub i ne klima se :S 

Pa bar imas stomatologa na netu... Googlaj Cool.

Moje skromno misljenje bi bilo da ovisi o tome zasto se poceo klimati...

15 godina
odjavljen
Zubni korijen

Hm, mislim da ne. Najbolje je da to izvadi. Minut posla. samo se zezas s tojim.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
Zubni korijen

xaxaxaxa nije mi jasno kako joj je mogo taj zub zarast :S zvao sam neki dan zubarku kao na godisnjem je odmoru xD 

16 godina
Zubni korijen

don't forget to floss Belji se

17 godina
odjavljen
Imsovcanin kaže...

xaxaxaxa nije mi jasno kako joj je mogo taj zub zarast :S zvao sam neki dan zubarku kao na godisnjem je odmoru xD 

Kako to mislis - 'zarast' ?

15 godina
odjavljen
Mrgud Veliki kaže...
Imsovcanin kaže...

Kako to mislis - 'zarast' ?

Zaraste, koza ga prekrije, imao sam u obitelji takav slucaj. moralo je ici na kirursku operaciju.

17 godina
odjavljen
Weky kaže...

Zaraste, koza ga prekrije, imao sam u obitelji takav slucaj. moralo je ici na kirursku operaciju.

Mislim da nisi pratio od pocetka samu temu...

Inace, svaki korijen mora na kirurgiju, osim, onih starih 10tak godina kada se mogu i lokalno izvaditi.

16 godina
Zubni korijen

ne zarast kao pravo zarastanje... nego ono zub se malo klima i onda da prestane 

17 godina
odjavljen
Imsovcanin kaže...

Svaki zub se malo klima... Odi pred ogledalo i probaj Cool.

16 godina
Mrgud Veliki kaže...
Imsovcanin kaže...

Svaki zub se malo klima... Odi pred ogledalo i probaj Cool.

sad sam otiso... UBITACNO xD mogo bi tako satim od zuba do zuba... imas osjecaj da se klima full jako a kad gledas na ogledalo skoro da se i ne primjeti 

15 godina
odjavljen
Zubni korijen

nebudi curica, odi zubari u rjesi to. kako bi na operciju neceg veceg ako te strah zubaru.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice