Warhammer

poruka: 5
|
čitano: 1.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Warhammer

Onda, jeste li kolekcionar? Skupljate li minijature? gradite svoju vojsku? Koliko figura imate? Koliko ste novaca na to utrošili?

16 godina
neaktivan
Warhammer

Već duže vrijeme me interesiraju te figurice i izrada vlastitih bojišta *_*

Imaš možda koji savjet kako da počnem?

The way of an artist: people spit on him, they insult him, they ignore him and laugh to him, and then, when he dies, then they realise his greatness.
16 godina
neaktivan
RE: Warhammer
gle. za pocetak, mozes nabavit igru... da se upoznas sa warhammer svijetom, rasama I dogadajima. nakon toga, mozes svratit u land of magic u kojem mozes nac na tisuce figura, artiljerije I dodataka. ali ima jedna fora. warhammer ti se dijeli na warhammer fantasy (proslost) I warhammer 40k (buducnost)... mene interesira fantasy. kako god okrenes, landofmagic.hr ti ima sve... btw. maketarstvom mozes slagati vojske za hobi ili sa njima igrati igru I bla bla... jedino te mogu zasmetati cijene figura koje su jako velike. I treba napomenuti da sve figure ti sam sastavljas I farbas po volji ili po zadanoj shemi, sto dalje vodi do kupnje odgovarajucih kistova,boje it'd. ugl. prezakon je kada pocnes I kad se ufuras. sretno!
16 godina
neaktivan
Warhammer

Mozda i najbolji nacin da se upoznas sa tipovima jednica, setovima, herojima i lordovima, spec. jedinicama ti je da odes na stranicu od GameWorkshopa (proizvodati warhammer univerzuma)... tamo ces ukratko, vidjeti sve sta te zanima.

16 godina
neaktivan
Warhammer

OK, hvala na odgovoru ^_^

The way of an artist: people spit on him, they insult him, they ignore him and laugh to him, and then, when he dies, then they realise his greatness.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice