Pa dvije duple... šta mi je jedna...
negdje sam čitao da nije pametno pretjerivat :) pa evo da si malo ublažiš
a kad smo već kod čitanja, u posljednje vrijeme sam listao h.p.lovecraft-a, nije neko društvo, ali je zanimljiviji od praznog birca /: Pa dvije duple... šta mi je jedna...
negdje sam čitao da nije pametno pretjerivat :) pa evo da si malo ublažiš
a kad smo već kod čitanja, u posljednje vrijeme sam listao h.p.lovecraft-a, nije neko društvo, ali je zanimljiviji od praznog birca /:Sretan rođendan rambox
Bok svim birtašima, fala na čestitki i serviranoj pjenušavoj pivurini.
Eto još malo pivurine+čips, kriza je pa nema love za rođendansko razbacivanje kao nekad u prošlosti jel.
jutro...održani još jedni izbori po načelu 'jedan kandidat sto tisuća glasova'
Pa to je ok... Nisu morali pisati šalabahter
Ima li nas aktivnih?
Konobar! Aj jednu rundu cijelom kafiću
Konobar! Aj jednu rundu cijelom kafiću
Ne ide to tako. Provrti par stotina postova da vidiš kako se vrti runda (posebnu pažnju obrati na runde od rambox i ddarknessfairyy).
Dobar dan svima....
Kad bi se meni dalo učiniti navedeno
Bitna je namjera!
Ne ide to tako. Provrti par stotina postova da vidiš kako se vrti runda (posebnu pažnju obrati na runde od rambox i ddarknessfairyy).
Dobar dan svima....
zvali ste me?
Ae evo ću ja da častim, mislim bio bi red, imendan i te fore
Samo brzo praznite tačke, trebaju mi da nakosim trave za zečeke.
zvali ste me?
Beška škola, nema šta ali zar nije bilo nečega od jabuke.
A kave nema
Evo, Ivane na moj račun
zvali ste me?
Bok sivm birtašima, znači imendan pa onda vjerojatno Ana ili Anita kad buš ispekla palačinke.
A kave nema
A nema niti mjuze, bez mjuze ne mogu ništa jest ili pit fučkaj ga sad.
Bok sivm birtašima, znači imendan pa onda vjerojatno Ana ili Anita kad buš ispekla palačinke.
Ovo prvo a palačinke dobiš za dva dana kad mi bude rođendan. Neću cijelu feštu slagat dva puta u tjedan dana
Ovo prvo a palačinke dobiš za dva dana kad mi bude rođendan. Neću cijelu feštu slagat dva puta u tjedan dana
Darkerice sretan ti imendan a za resto se ćujemo ovih dana.
Koja je to fešta za rođkas s čalapinkama, ko da slaviš 6 rođkas gdje bude bio odojak i grah salata(može i zekoslavi na više naćina za predjelo).
Hvala
A palačinke su da Ramboxa skinemo s dnevnog reda pa da mi ostali možemo na normalnu klopu navalit. Znaš da može na stolu bit cijeli pajcek sa svim popratnim sadržajima on će opet tražit palačinke i čips.
Hvala
A palačinke su da Ramboxa skinemo s dnevnog reda pa da mi ostali možemo na normalnu klopu navalit. Znaš da može na stolu bit cijeli pajcek sa svim popratnim sadržajima on će opet tražit palačinke i čips.
Mudrice, znači čapalinke su mamac.
Jbt. postajem mator i još malo mi budete plastelinom objašnjavali.
Mudrice, znači čapalinke su mamac.
Jbt. postajem mator i još malo mi budete plastelinom objašnjavali.
ih pa znaš ti da je meni uvijek neka piydarija na pameti. Njega nakrcamo palačinkama i onda high life
Zahrkao sam ti ja uz ovu muziku...
Pa onak malo je za ubit oko
Ajd nije dečec loš, al meni su bolji Gus G i BoB Katsionis