- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Morgen.
jutro...ja nemam što lopatati.hehe..
Ni ja, prepustio sam taj posao susjedima.
Dobro jutro svima...
Ni ja, prepustio sam taj posao susjedima.
Dobro jutro svima...
Također, pobjegla na posao ranije :3
Jutro ljudi!
pa jutro još jednom,e da vas pitam neš..jel je netko od vas podstanar na ugovor..ili ima podstanare sa ugovorom..na koju foru ide PDV..?? ak netko zna??
evo kod mene 52cm :)
snijega?
snijega?
jok, milokliza :)
pa naravno da snijega...
vidim odmjeravate se... nek nek.. :))
daj snimite ovaj video,valjda me nebuju vubili dečki :))
snijega?
Dan svima... Kod mene kiša... Bude kad smrzne bit će ledenoooooooooooo......
I moj je pola metra. Snijeg.
yo dud fali ti 1cm..hihi
I moj je pola metra. Snijeg.
je da, savinuo si ga na 40cm :D
Jutros u školu kroz pola metra neočišćenog snijega.
Milina.
Usput, dobar dan.
Nadam se da se nećete previše umorit od lopatanja.
Bok svim birtašima, samo se nemoj falit previše nisi jedini i moje područje u Zagrebu je vrlo obdareno 50+cm fučkaj ga.Sunce mu žarko hebem i snigu, kolko ga napadalo za ovak kratko vrjeme hm od kad ja pamtim nije ga tolko nikad palo ti bokca.
Kaj reči uglavnom Zabreg je u banani, eto ljudi se spremaju za zbjeg premna moru napuštaju svoje domove bacaju lopate u smeče i brže bolje bjež za dalmaciju.
Bok svim birtašima, samo se nemoj falit previše nisi jedini i moje područje u Zagrebu je vrlo obdareno 50+cm fučkaj ga.Sunce mu žarko hebem i snigu, kolko ga napadalo za ovak kratko vrjeme hm od kad ja pamtim nije ga tolko nikad palo ti bokca.
Kaj reči uglavnom Zabreg je u banani, eto ljudi se spremaju za zbjeg premna moru napuštaju svoje domove bacaju lopate u smeče i brže bolje bjež za dalmaciju.
kad smo već kod toga imam krevet viška...
evo trenutno 64cm na dvorištu...
ja idiot došao s Raba, mogao sam ostat tamo...
oh 2 sata predivne setnje od radnicke ceste do preckog uz "predivan" pogled na ekipu u autima koji se ne miču i ovo ebeno go?no koje nikako da stane padati ( i psovanje svima sve u sebi kojima sam stiga a zaduzeni su za ciscenje, tramvaje i slicno)
sta ima ekipa
Šime ne brini se, Mile bude noćas ponjupao ova bijela govn...
oh 2 sata predivne setnje od radnicke ceste do preckog uz "predivan" pogled na ekipu u autima koji se ne miču i ovo ebeno go?no koje nikako da stane padati ( i psovanje svima sve u sebi kojima sam stiga a zaduzeni su za ciscenje, tramvaje i slicno)
sta ima ekipa
Kaj Banditić još nije pojel snijeg?!
Bar je netko preuzeo lopatanje oko zgrade s mojih ledja. :)

počistili nam parking kod skladišta :))
i dozvoljeno je driftanje cijelu noć, al nakon 11 :))))))))))

ako bude neko snimao bit će tu
Bar je netko preuzeo lopatanje oko zgrade s mojih ledja. :)
haha snijeg... ne znamo mi ode sta je to :D