Hmmmmm sad pišete jel? A jučer predveče nitko ni mrdnuo slova, a? Sramota! Tako ostavljate prazan birc...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutro...
jutro svima ... joj ajd mi pomozi sudje oprat.. skuham ti kavu
može kava bez pranja suđa??? :)))
hihi znao sam da to tak bude.. oces i dorucak u krevet?
Paa kad već pitaš..ček da se vratim u krevet..hahaha...
Slabo danas...
Evo ne bi li krenulo
Slabo danas...
vrime za kofi...
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
vozdra nello..što ima??
vozdra nello..što ima??
Ev malo igram ko beba...
A ko mi stavlja palac dolje?
vozdra nello..što ima??
Ev malo igram ko beba...
pa to valjda znaš tko je,,tko i inače lupa... nema pametnijeg posla valjda
Ev malo igram ko beba...
pa to valjda znaš tko je,,tko i inače lupa... nema pametnijeg posla valjda
Ti?
Slabo danas...
vrime za kofi...
Bok svim birtašima, a moglo bi se i koji čajek posrkat jel kaj ne.
onaj troll Prilika
Slabo danas...
vrime za kofi...
:)) nekak mi čaj ne ide uz ono struganje gitare sa slušaone..opak si..ooopaaak...hahahaha...
Slabo danas...
vrime za kofi...
A di si ti meni, a?
onaj troll Prilika
Thank you.
Šta ću vam ja - Whisper2311 & Nello - što vam je socijalni život "mrtav" pa pokušavate da ga stvorite/očuvate ovdje na bircu(virtuelnom okruženju), da je to tako, dokazao je Nello jer obraća pozornost na tako glupe stvari -TU i TD što dokazuje opsesiju, dakako.
A za whishper2311 nemam šta puno da pričam(čitaj ima 3 djece), svaki dan visi po forumu i pitam se koliko je to normalno..
(Nello dajem ti doznanja da jedva čeka da joj se ti i ostali javite pa makar to bilo i ono tipa - zdravo, ćao, jel?)
XXX-Man - šta reći nego, hvala za reklamu.
Mario i svi ostali, RESPEKT.
Šta ću vam ja - Whisper2311 & Nello - što vam je socijalni život "mrtav" pa pokušavate da ga stvorite/očuvate ovdje na bircu(virtuelnom okruženju), da je to tako, dokazao je Nello jer obraća pozornost na tako glupe stvari -TU i TD što dokazuje opsesiju, dakako.
A za whishper2311 nemam šta puno da pričam(čitaj ima 3 djece), svaki dan visi po forumu i pitam se koliko je to normalno..
(Nello dajem ti doznanja da jedva čeka da joj se ti i ostali javite pa makar to bilo i ono tipa - zdravo, ćao, jel?)
Ajme. šta se ti buniš? Misliš da ne pozdravljam? Vidi onda ovo smajl ---- to znači maham znak je pozdrav! E! Molim lijepo ja za tebe nemam niš protiv ali molim te nemoj uzaludno bedasto ponašaš poput ove
. Lijepo i pristojno i sve 5. Ok?
A sada mali odmor uz
Ja sam svoje rekao. Nisam ja neka babaroga nego me jednostano pojedinci natjeraju da se "izjasnim".
Samo Nello... da neko napiše roman ti bi ga citirao...
baby prilika je u pravu,,trebala bi ja sa njih troje v pravu birtiju ko svaka druga normalna mama...
A onda ću ja povuč s foruma i gotovo.
što vam je socijalni život "mrtav"
mislim da je jedino tvoj mrtav jer ti tu dolaziš samo lupati TD i nisi napisao nijedan smislen post u 4 mjeseca...
što vam je socijalni život "mrtav"
mislim da je jedino tvoj mrtav jer ti tu dolaziš samo lupati TD i nisi napisao nijedan smislen post u 4 mjeseca...
Misli i dalje... imaš pravo, ne ?
Pa mogu da se ugledam na sve vas što svaki dan jedno te isto pišete - zdravo, ćao, kako smo.. a najdraže mi je kad netko porući "kavu" .
Bar ovdje nije mjesto da se pametuje tj, forum je informatičke prirode i ovo je tema za vas koji ne znate što ćete od života..
A ja pišem u drugim temama s vremena na vrijeme.
Slabo danas...
vrime za kofi...
:)) nekak mi čaj ne ide uz ono struganje gitare sa slušaone..opak si..ooopaaak...hahahaha...
Ma to je ništa kaj sad jedna udarnička pa onda jedna lagana da malo ublaži kaj ne.
A onda ću ja povuč s foruma i gotovo.
Nema povlačenja onda buš dobil ovrhu zbog zabušavanja a mogel bi i u zatvoru završit.
Misli i dalje... imaš pravo, ne ?
Pa mogu da se ugledam na sve vas što svaki dan jedno te isto pišete - zdravo, ćao, kako smo.. a najdraže mi je kad netko porući "kavu" .
Bar ovdje nije mjesto da se pametuje tj, forum je informatičke prirode i ovo je tema za vas koji ne znate što ćete od života..
Zašto onda zalaziš ovde?
Širi svoju genijalnost u ostalim temama koje nisu offtopic, informatičke.
Nema povlačenja onda buš dobil ovrhu zbog zabušavanja a mogel bi i u zatvoru završit.
Pa napravi kako znaš i umiješ....
Zašto onda zalaziš ovde?
Širi svoju genijalnost u ostalim temama koje nisu offtopic, informatičke.
Navika.
Možda si ipak upravu.. no-lifere uskoro napuštam..
. no-lifere uskoro napuštam..
a san si jedan od njih.
Big deal lupati TD-ove. GTFO!
P.s. dobar dan svima.
Ma to je ništa kaj sad jedna udarnička pa onda jedna lagana da malo ublaži kaj ne.
je slušala obje..al ipak,nekak su mi jake za uz čaj..
od ~150 poruka ovaj mjesec preko 100 ti je u bircu ili nespavalicama...a od ostalih trećina je u Smak svijeta (stvarno informatička tema xD)...
daj ajde...