Idem u Firenzu!!
Guess why!
why?
Idem u Firenzu!!
Guess why!
why?
zovi frendicu...
radi
Idem u Firenzu!!
Guess why!
why?
Zato jer je ovisan o video igrama
Idem u Firenzu!!
Guess why!
why?
Daniman će pogoditi.
Nije, mis da će tek za tjedan ili dva, onda ću te izludit s pitanjima,
čekam da vidim kako ide razvoj na Nandu...
zovi frendicu...
radi
imaš rezervnu valjda...
imaš rezervnu valjda...
imaš rezervnu valjda...
trenutno nije u mogućnosti kreativno se družit zbog problema sa hardwareom...if you know what I mean
imaš rezervnu valjda...
trenutno nije u mogućnosti kreativno se družit zbog problema sa hardwareom...if yk I mean
ufff yeeaahh i know....
Ajmo u nespavalice!
LOCK!
OPEN...... Dobro jutro ljudi..... Sta se radi???
OPEN...... Dobro jutro ljudi..... Sta se radi???
Spava se
Dobro jutro.
Dobro jutro.
Jutro
Ljepo vrjeme skroz, toplo.
Dobro jutro! Whisperica je dobro raspištojila na nespavalici. Zaslužila je današnji odmor.
Weky, kako je?
Dobro jutro! Whisperica je dobro raspištojila na nespavalici. Zaslužila je današnji odmor.
Weky, kako je?
Oj nenade!
Evo ljepo vrjeme, malo auto oprat, i malo ga počistit, da iskoristim ljep i topal dan.
Šta se kod tebe radi?
Jutro.
Vikend!!! :D Konačno malo odmora...
Oj nenade!
Evo ljepo vrjeme, malo auto oprat, i malo ga počistit, da iskoristim ljep i topal dan.
Šta se kod tebe radi?
I kod mene isto lijepo vrijeme. Vjerovatno budem išao u grad na kupovinu kučne potrebštine. Auto možda budem oprao a i moram usisivat. I u podrumu nešto uredit.
dobro jutro 3.14zdu je dobro mislim da umirem.....sinoć je bilo hebeno
hebem ti sanjao sam da su me oteli...
hebem ti sanjao sam da su me oteli...
Ja sam sanjao a je smak svijeta al sam opet bio heroj i dao život za čovječanstvo (Naravno:Samo U Snu)
BTW: WTF netko mrzi i paola
Lol, idiota :
ise ovo je rekord da je već suspendiran
Jutro :)
Prvo Mentalistica, pa Paolina... Dokle još? Kako mene nikad nepođe za rukom da otvori temu o meni :)
Prvo Mentalistica, pa Paolina... Dokle još? Kako mene nikad nepođe za rukom da otvori temu o meni :)
Čudi me da nema:Mala Zelena
Uvrede su ogromne... Tjera te na samoubojstvo...
jutar..
da sigurno ću i ja biti jedna meta.