savjet broj 12
kad me opet banaju ,otvorite topic u kojem trazite unban gospodina gulasa, koji vam je pomagao u spamu.
savjet broj 12
kad me opet banaju ,otvorite topic u kojem trazite unban gospodina gulasa, koji vam je pomagao u spamu.
savjet broj 12
Pročitaj savjet br. 2.
kad cijedis pristice, probaj ne napravit ekran smrti bsod.
bome meni kad donesu laptop na reinstall windowsa nekog teenagera, prvo pocistim ekran od gnjoja.
savjet broj 13
koristit shaumu od sampona i ponosno svima ponavljati...to nisam ja ,to je moja shauma.
savjet broj 13
koristit shaumu od sampona i ponosno svima ponavljati...to nisam ja ,to je moja shauma.
Zato su svi u tvom redu?
odo zapalit... naspamajte 20-tak postova.
mlada dama takodjer moze nesto ubaciti...neki recept za torte, vecernje haljine, vosak za depilacije...samo da picimo ka 3k.
savjet broj 13
ma ja tebe ne smijem više čitati postat ću apsolutni fan...
ma ja tebe ne smijem više čitati postat ću apsolutni fan...
O.o
Ventilator?
savjet broj 14
kupit vibrator onur i seherezada, nema veze ako ste decko..uskoro stizu blagdani,pa ga nekome poklonite.
onur rules
Savjet br. 15
Napravite dug citat u bircu i možete FAQ OFF... (zeppelin)
nisam to vidio...slabo vas pratim..sto je citirao..castra?
Ne... on i još neki radili su duge citate po bircu (citirali su jedni druge) (barem sam tako čuo).
Ne... on i još neki radili su duge citate po bircu (citirali su jedni druge) (barem sam tako čuo).
molim svajet..kako postati dobar spamer...
a sto ce tek meni napravit nakon 80 savjeta.
Trebaš radit quad post na svakoj str. birca...
a sto ce tek meni napravit nakon 80 savjeta.
U stilu ćeš FAQ OFF.
ah to je teze, jos kad su u pitanju bad girls.. potrebno je nekoliko lekcija privat 1:1.
ucinak je zagarantiran, spamat ces i dok budes placat racune na salteru poste.
Savjet broj 15:
Bilo bi dobro, ali nije potrebno.
Savjet broj 15:
Bilo bi dobro da ja prestanem pisati savjete, ali nije potrebno.
Jel zna neko ko je pobjedio? Lesnar ili onaj Cain Velasquez? Ili ce to tek biti? Mislim da je zavrsilo, trazio po jubitou ali nista.
ah to je teze, jos kad su u pitanju bad girls.. potrebno je nekoliko lekcija privat 1:1.
ucinak je zagarantiran, spamat ces i dok budes placat racune na salteru poste.
ja sam spremna
savjet broj 16
ako je zena u bircu ne ponasate se kao onaj sa nov@ reklame "moj batmobil ima 800 konja"...ili po vasku..sabirnica na 6800 ima propusnost 300gigabita... to nju ne zanima.
Jel zna neko ko je pobjedio? Lesnar ili onaj Cain Velasquez? Ili ce to tek biti? Mislim da je zavrsilo, trazio po jubitou ali nista.
Odgovorio bih da znam o ćemu pričaš :)
savjet broj 16
ako je zena u bircu ne ponasate se kao onaj sa nov@ reklame "moj batmobil ima 800 konja"...ili po vasku..sabirnica na 6800 ima propusnost 300gigabita... to nju ne zanima.
Šta ona onda radi na Bug forumu?
savjet broj 17
dok se dijele savjeti okani se boxa i onih sto cupaju panjeve u ringu.
Ja imam procesor overklokan na 10 GHz i sabirnicu od 500 gigabita
Savjet broj xx:
Čitaj torrenteove savjete!
Šta ona onda radi na Bug forumu?
kada je vidjela da je svijet pun batmobilasa, ostalo joj je jedina opcija "dali ljubav cuci medju gamerima i spamerima na bug on lajnu"
Ljudiiii gdje ima za kupit sound blaster arenaaa??i zasto ih nema vise u linksu?
savjet broj 16
ajoj..može mali dodatak..ovu zanima dosta toga,,sam se ne kuži u sve...čitam...pamtim..upijam..haha...