Dobar dan...
Također...
Dobar dan...
Također...
Dobar dan svima Valjal' ova?
Pa sam si stavio outer glow i inner glow vejrojatno...al fora je ispalo...dobra ti je ideja da je sve crno a font ovako mali... vecina bi stavila veci font al nije isti efekt ;)
Ode ja na posa
Pa sam si stavio outer glow i inner glow vejrojatno...al fora je ispalo...dobra ti je ideja da je sve crno a font ovako mali... vecina bi stavila veci font al nije isti efekt ;)
Da, prejednostavno
Obojao sam sve u crno, našvrabao tekst, sa burush tool-om i raznim bojama prebojao svako slovo zasebno, (i outer glow je u akciji :)), stavio na "colors" ono iznad layera na layeru gdje sam bojao slova i bude glow, onda povecavao size itd u blender options i namjestio sve kak spada, u novom "dokumentu" kopirao tekst iz prvog, dodao isti layer sa starog u njeg ponovno te onda povukao da budu 2 kopije jedna ispod druge, zatim uradio transform > flip vertical i fade-ao taj donji tekst, to je sve :)
jel može vx450 držat cfx 5770?
Pozdrav ljudi!
Što ovo znači na ebayu?
To je ukupna cijena svega (22,99$ košta sami proizvod) ili je to samo poštarina ()?
pise shiping and handling - znaci postarina i jos nesto
Pozdrav ljudi!
Što ovo znači na ebayu?
To je ukupna cijena svega (22,99$ košta sami proizvod) ili je to samo poštarina ()?
pise shiping and handling - znaci postarina i jos nesto
Rukovanje.
Također...
Dobar dan i tebi. Opa! Imaš nov avatar?!? Svaka čast.
A i Danimen isto promjenio avatar.
A ja ostajem po svome.
To sam ja na slici.
može li netko pogledati ovu temu? i po mogućnosti prokomentirati
moze drzat i 5870
jedno pitanje za birc
nasao sam u jednom oglasu dominatore ddr3 2x2 gb od 1600 mhz za 750 kn,pa me zanima jel to ok cijena posto nisu iz ducana?i da li bi bio mozda overkill za moju konfu (Moj PC).razmisljam da prodam svoje i piknem si te dominatore.kaj vi mislite?
e
zašto mi na nekoj misi u mirrors edge počne onako hodat sporo nemože ni skočit? Loš crck ili ke?
Isti problem sam imao riješenje je patch
No.
Kako u ovom glupom Windows Live Movie Makeru napravit da video traje koliko i pjesma -.-'
Kako u ovom glupom Windows Live Movie Makeru napravit da video traje koliko i pjesma -.-'
nabavi si vegas pro.. On ti je majstor za to
Isti problem sam imao riješenje je patch
Haj! Hehe a gdje je avatar koji si imao na slici sudac s žutom kartončić? I medved žmirka pred golom curkama...
nabavi si vegas pro.. On ti je majstor za to
Ima li neki jednostavniji da nije tako opsezan sto se tice opcija i produzivanja trial verzije. Neki u rangu Movie Makera sa XP-a. Gdje se moze ubacit pjesme, naslov i da se moze snimat zvuk.
Opa ima ljubitelja housa i ovdje! Đe ste ekipa! Nego kako se ubacuju smajliji?
GADE!
GADE!
molim? Šta ti je? Kakav je ovo forum?!?
nasao sam u jednom oglasu dominatore ddr3 2x2 gb od 1600 mhz za 750 kn,pa me zanima jel to ok cijena posto nisu iz ducana?i da li bi bio mozda overkill za moju konfu (Moj PC).razmisljam da prodam svoje i piknem si te dominatore.kaj vi mislite?
itko?
OK, evo stavio sam na skidanje, malo seedera pa bu za koji dan.
molim? Šta ti je? Kakav je ovo forum?!?
Ocito nisi shvatio...
Zasluzio ime House, SARCASM SIGN.