evo imam neki jaranov PC,upalim sve živo ono radi ali crna slika,ništa živo neprikaziva,šta vi mislite do čega je
Uključi monitor.
Uključi monitor.
Uključi monitor.
aj nekaki
Uključi monitor.
aj nekaki
Jesi instalirao drivere i jesili provjerio sve kablove da li si dobro prikopčao
aj nekaki
Kokaki? Aj nekaki.
Uzmi neku drugu grafu i stavi. Ako prikazuje sliku ta zamjenska grafa, a ova grafa od frenda ne, rikla ti grafa od frenda :/
Da se nije crna boja polila po njemu...
Mislim da je problem u monitoru i da mu nema pomoči
Da se nije crna boja polila po njemu...
Mislim da je problem u monitoru i da mu nema pomoči
probo na 3 razlicita monitora koji rade na drugim pc-ima
Ako si sve to probavao na kompu od frenda onda je možda matična riknula ili šta ja znam. Netko zna više, javit će se tu još ljudi.
nema nam spamera, svi gledaju tekmu.
odoh i ja jer nemam pametnijeg posla
nema nam spamera, svi gledaju tekmu.
odoh i ja jer nemam pametnijeg posla
razumiješ li se u napajanja ??
ne
reci šta te muči, možda znam
Dobra večer,sretan rođendan PrisonBreaker.
http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/napajanja-vasu-konfiguraciju-po/51397.aspx?page=9&jumpto=1060838&sort=asc&view=flat
Da držat će...ali on ne zna naziv tog napajanja
Ja imam neke tajne obozavatelje.
Sad mi se javio neki luđak preko xfire i kaže da je on f1-ivo, pa da je naxeem, pa da je šef, pa da je danny_hr.
I stalno spominje kako mrzi kosovo.
Nemojte ga dodat na xf : iwantcod2
Sad mi se javio neki luđak preko xfire i kaže da je on f1-ivo, pa da je naxeem, pa da je šef, pa da je danny_hr.
to je sigurno naš poznati čika čudovište ili mato
Uvjek me nasmijete s Matom,pošto nisam bio posljednjih dana baš aktivan,možete li mi reći šta je učinio pa mu se svi smiju?
Ja nekoristim i xFire i dosadni ste....zahebavajte se sa nekim drugim a ne samnom.
LOCK!
Ajmo u nespavalice
stavio je neku cajku, na svoj unboxing neke jadne tipkovnice, onda stalno ser* po xfireu
KOLIKO je hvalio tu tipkovnicu, a gle sad piše meni neke jadne poruke na xfire sa potrganim caps lockom :))))))
Lock.22:00 je idemo u nespavalice.
Ja nekoristim i xFire i dosadni ste....zahebavajte se sa nekim drugim a ne samnom.
Ti samo čekaaš da te neko spomene...naporan si više...ne može se spomenuti tvoje ime više a ti odma napadaš...chill home-dawg
sad kad je mato suspendiran možemo u miru postavljati njegove slike na forum i smijati se njegovim glupostima
BTW,NISAM VIDIO DA JA OTVARAM BIRC
OPEN
Jutro spameri..
Šta se radi?
Zašto je Mato odletio??