e ljudi jel neko ima pozivnicu za torrenthr ako ima neka mi pošalje bit ću mu jako zahvalan.......hdalibor@windowslive.com
to se nemogu razmjenjivati pozivnice, nego samo iskustva u vezi privatnim trackera
e ljudi jel neko ima pozivnicu za torrenthr ako ima neka mi pošalje bit ću mu jako zahvalan.......hdalibor@windowslive.com
to se nemogu razmjenjivati pozivnice, nego samo iskustva u vezi privatnim trackera
Ajde ljudi molim Vas OVDJE djelite i tražite pozivnice ova tema je samo rasprava o privatnim trackerima.
Hvala na razumijevanju :)
Ajde ljudi molim Vas OVDJE djelite i tražite pozivnice ova tema je samo rasprava o privatnim trackerima.
Hvala na razumijevanju :)
hvala borg
Po meni je najbolji Partis ,rege uvijek otvorene, na večini novijih torrenta je full speed. Sve super
meni je isto za sada najbolji partis
prelagano je odrzavati ratio (makar mi je brzina uploda 30)....
ali sam prezadovoljan s njim
nešto šteka ovih dana na torrent.hr
I ja korstim Partis.si ali najvise gledam freelech torrente da skidam jer mi je upload jadan 192kbita(oko 24kb/s) ali opet uspijevam oko 10-15GB mjesecno odseedat...
Jest da sam na pocetku dobio 3 upozorenja jer nisam odmah skontao za ratio ali sada drzim ga preko 5.0 :D
Sa našim brzinama smo prisiljeni biti đubrad :)
Premda ja održavam ratio na nekoliko privatnih trackera al većinom preko bonus bodova jer drugačije ne ide