Uplata virmanom-gdje ?

poruka: 6
|
čitano: 13.817
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Uplata virmanom-gdje ?

Trebam još danas ili sutra u jutro platiti 2865 kn virmanom za SSD i zanima me gdje je najjeftinije odn. koja banka uzima najmanju proviziju za uplatu ili je to možda Fina ili Pošta ?

Koja su vaša iskustva ?

Hvala !

Edit;

Evo, našao sam za FINU;

Za sve uplate veće od 312,50 kuna i manje od 8.125,00 kuna, naknada FINE iznosi 0,80% od iznosa uplate, plus PDV.

Iznosi li uplata više od 8.125,00 kuna, provizija u FINI iznosi 65,00 kn, plus pripadajući PDV.

Dakle, s PDV-om mogu računati na 1%

Ima li jeftinije ili je to najjeftinije ?

Demokracija je kad dva idiota nadglasaju genija !
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 17:58 (Okolosam).
17 godina
Re: Uplata virmanom-gdje ?

Obicno ti je najjeftinije uplatiti u onoj banci u kojoj primatelj ima otvoren tekuci/ziro racun...

Ne znam kak ostale banke, ali prije par godina kad sam placal u ZABI na ziro otvoren u njihovoj banci nisam placal nis provizije.

Ne znam jel se kaj promijenilo kaj se toga tice jer koristim internet bankarstvo i provizija mi je obicno kunu-dvije po uplati...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
17 godina
neaktivan
Uplata Virmanom pravnoj osobi najjeftinija je u FINI (HP ima mislim iste tarife)...

Fizičkoj osobi u banci kojoj ima račun (0kn)
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
protjeran
Uplata virmanom-gdje ?

Kad sam kupovao u IQ-Zagria  HD 6970 prije par mjeseci, rečeno mi je da oni posluju sa Zagrabačkom bankom, otišao tamo i "banka" me dobro oderala za kojih 75 kn (navodno i neki postotak što je šalterska djelatnica sama ispisala uplatnicu).

Mogu i otići po Token u banku ali to mi je još jedna grba naleđima, a ne uplaćujem račune internet bankarstvom, uplatim nešto jednom ili dva puta godišnje, a ovo u Fini mi se ne čini puno.

15 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...
Uplata Virmanom pravnoj osobi najjeftinija je u FINI (HP ima mislim iste tarife)...

Fizičkoj osobi u banci kojoj ima račun (0kn)

Dakle, pošto imam tekući u Hypo banci misliš da bi mi tamo bila uplata besplatna ?

Ako je tako imaš kapućino i sladoled kad se vidimo u Osijeku. {#}

17 godina
neaktivan
Kako kazem...

AKO uplaćuješ fizičkoj osobi (znači ne firmi nego na privatni račun) onda da...

Ali ako uplačuješ firmi onda te u banci deru više nego u fini (5 kn + 0.8 - 1% ukupne transakcije + pdv)
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice