Učenički servis-rad preko ljeta?

poruka: 12
|
čitano: 13.480
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo imam 17 godina i trazim neki poslic preko ljeta da si malo zaradim.Jel zna netko di primaju radnike jer zvao sam Ledo,Getro,Kraš nigdje nista ne traze.Ajde ako neko zna da negdje traze a da je u Zagrebu javite?

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
18 godina

Mislim da bi u Konzumu trebao imat više sreće.

Heal The World
16 godina
neaktivan

Imaš servis za učenike u Ekonomskoj školi Katarina Zrinski, to ti je na Selskoj cesti 119, kod Baštijanove, imaju besplatan telefon 0800 442 442
pa ih probaj nazavti da vidiš jer imaju kakve poslove

17 godina
RE: Učenički servis-rad preko ljeta?
Hrvojestr kaže...

Evo imam 17 godina i trazim neki poslic preko ljeta da si malo zaradim.Jel zna netko di primaju radnike jer zvao sam Ledo,Getro,Kraš nigdje nista ne traze.Ajde ako neko zna da negdje traze a da je u Zagrebu javite?

-za vrijeme godinšnjih će većina raditi (Ledo..) punom parom, -zovi svaki tjedan... jer čekanje na oglasinoj ploči obično je prekasno (jer i stotine drugih također traže posao...)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

ja sam se prosle godine tamo bio učlanio i jos uvijek imam iskaznicu,e sad me zanima,koliko traje to učlanjenje i ako je slučajno isteklo,dali moram ponovo nosit sve one potvrde o ziro racunu i skolovanju

16 godina
neaktivan
Re: Učenički servis-rad preko ljeta?
cale kaže...

ja sam se prosle godine tamo bio učlanio i jos uvijek imam iskaznicu,e sad me zanima,koliko traje to učlanjenje i ako je slučajno isteklo,dali moram ponovo nosit sve one potvrde o ziro racunu i skolovanju

Trebaš!

17 godina
neaktivan

Da ne otvaram temu bezveze.. Ja maturiram za 2 dana kakvu potvrdu o redovnom školovanju majke ti da ja njima donesem :S Kakva je procedura?

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
16 godina
neaktivan

Odeš u tajnice i kažeš da ti da potvrdu da si učenik 4 razreda srednje škole i da je razlog zbog kojeg tražiš potvrdu izdavanje učeničke iskaznice!

16 godina
neaktivan

Jel se može radit u drugoj županiji npr. ako mi je škola u Zagrebačkoj da li mogu raditi npr. u Sisačko-moslavačkoj županiji (čuo sam da se ne može po novom zakonu)?

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 16:05 (Fićo_CoD 5).
17 godina
neaktivan
Re: Učenički servis-rad preko ljeta?

To i mene zanima. Treba bi ić u Zagreb a škola mi je 360 km dalje :D

There's no phone, no lights, no motorcar Not a single luxury Like Robinson Crusoe It's as primitive as can be We been spending most our lives Living in an Amish paradise
15 godina

gdje mogu provjerit koji se poslovi nude, ja bi isto htio nesto zaraditi

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina

To i mene takoder zanima, hebiga lova je lova a ipak je recesija i svaka kuna je dobrodosla

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice