The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: The Friendzone Club
Lipo je to kad gledas sto bi mrcija. Ja samo brojim dane i cekam da me vrag odnese. Ja shiza, pas epilepsija plus od nedavno tumor, stari samo sto ne place kad vidi nas dvojicu, a nitko od nas tri ne mere pomoc onom drugom. Tako da bas i ne razmisljam o prcenju. Ali ako kome mladjem mogu pomoc savjetom, na bilo kojem polju, ocu rado. Prozivio sam svasta, akumulirao nesto znanja i iskustva, a volim slusati i citati i proucavati i izvlaciti zakljucke. Mada nisam bas brightest tool in the shed.
13 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
Gorstak79 kaže...
Ti si joj igracka. Jebe se decku iza ledja s jos trojicom. Voli sonje pravit rogonjama i budalama. Ako prekine s deckom bit ce s tobom i varat ce te. Opcija a ti je prekid kontakta, opcija b ti je da produzis agoniju u nedogled i opcija c ti je da postenes drskiji, sa nesto muda i opalis je. Ne da budes neugodan, komplimenti svakako, ali postani mali zesci, nemoj buljit u nju ko tele, nemoj inicirati razgovor, nagovori neku drugu frendicu koju ova ne zna da ti se nabacuje pred njom, nesto od toga ili sve to. Kad vidi da si drugim zenama pozeljan, to ti je najveca gara uspjeha. Kresni i odjebi je, jer imho, to je smece.

Mislim da bi to bilo dno dna.

Nek jednostavno baci seen.

Savage bro.

Ja se slažem s kolegom, skupi muda, ako uspije kresni ju ako ne samo smisli izgovore dobre da ne izlaziš s njom van, da ideš van sa frendicom, ili 2 frendice, sestričnom i njezinom frendicom, ko ju hebe, patiš sam sebe bezveze totalno...

11 godina
chutac kaže...
LLAMABOY kaže... 

Kojeg točno?

Ovo dva sata je dost dobro. Ja uglavnom vidim poruku čim ju dobijem, ali često ne odgovorim odmah jer nemam vremena/volje za duže dopisivanje(meni je duže sve što ima više od 3 poruke ), pa onda odgovorim kad opet naletim na poruku.

Pa ovo kad sam se javio curi s kojom sam bio dezuran prije 3-4 godine hehe. Kazem prosjek jer nekad mi odgovori odmah, a nekad i za 5+ sati.

Problem je sto bih ja htio obavit vec tu kavu a faks stiska kao lud, kolokviji, seminari i ostala sranj*

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
LLAMABOY kaže...
chutac kaže...
LLAMABOY kaže... 

Kojeg točno?

Ovo dva sata je dost dobro. Ja uglavnom vidim poruku čim ju dobijem, ali često ne odgovorim odmah jer nemam vremena/volje za duže dopisivanje(meni je duže sve što ima više od 3 poruke ), pa onda odgovorim kad opet naletim na poruku.

Pa ovo kad sam se javio curi s kojom sam bio dezuran prije 3-4 godine hehe. Kazem prosjek jer nekad mi odgovori odmah, a nekad i za 5+ sati.

Problem je sto bih ja htio obavit vec tu kavu a faks stiska kao lud, kolokviji, seminari i ostala sranj*

Mislim da je tebi odavno prosla baba sa kolacima, nisi se pomaknuo sa mjesta skoro mjesec dana. 

Da se i zagrijala dosad bi se vec ohladila. Znas kak vele, zeljezo se kuje dok je vruce.

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Jer realno, nikada ti ne može ponestati tema s osobom s kojom stvarno komuniciraš jer nije bitno koliko god se osobe znale i ispričale se o ne znam ja čemu sve ne, nikada ne može ponestati tema za razgovor

8 godina
protjeran
Ha, ovisi koliko si vjest u komunikaciji valjda. Ako vodis dosadan zivot, a s nekim si svaki dan, eventualno zavrsite promatrajuci i komentirajuci prolaznike i ljude oko sebe. I to, ako se zbilja dugo znate, cak sjedeci u istoj pozi.
8 godina
protjeran
Ha, ovisi koliko si vjest u komunikaciji valjda. Ako vodis dosadan zivot, a s nekim si svaki dan, eventualno zavrsite promatrajuci i komentirajuci prolaznike i ljude oko sebe. I to, ako se zbilja dugo znate, cak sjedeci u istoj pozi.
14 godina
odjavljen
Pa život mi nije ništ specijalan. Škola, malo nešto slobodnog vremena, teretana, šetanje kera itd... Realno ak pogledam, teže pronalazim teme 😕
Bude da se zalomi jedna za drugom, al u zadnje vrijeme sve rjeđe.
Morat ću izgleda mal više stvari radit osim gore navedog
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Neki ljudi su jednostavno komunikativni, a drugi nisu. 

Sa nekim curama ces na upoznavanju imati generic teme, a sa nekima ces se raspricati, doci cete do bog zna cega. 

Ljudi su drukciji i svakome je nešto drugo zanimljivo. 

Ne moras cak niti imati zajednicke teme, ako kliknete, mozete i dalje satima pricati. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
A pričali smo al to već traje više od mjesec dana... Po tri sata na Wazapu, pa ti gledaj
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Stari moj, sa 18, nakon mjesec dana, trebali ste se već dobrano štemat, a ne brojat sate na Wappu.

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Stari moj, sa 18, nakon mjesec dana, trebali ste se već dobrano štemat, a ne brojat sate na Wappu.

Vjerojatno jer nemam kitu od 1000+km? 🙄

13 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
chutac kaže...

Vjerojatno jer nemam kitu od 1000+km? 🙄

Dokazano je da je curama dovoljna dužina od 8.5 cm ( kreditna kartica / kartica tekućeg ).

Nije ni u veličini sve, ako je u rasponu od 15 do 19 nema se nitko išta brinuti, ako je iznad toga thumbs up ali ako je ispod toga, eehh...... 

14 godina
odjavljen

Nju ne smatram djevojkom u koju bi samo uletio, i to odmah....

RDR

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

RDR

Čačkalice su za zube inače...

11 godina
Dex.pwn kaže...

RDR

Što bi se u narodu reklo, mali ne seri... 

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 21:10 (LLAMABOY).
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...
Dex.pwn kaže...

RDR

Što bi se u narodu reklo, mali ne seri... 

Dobro da mi još netko profilnu nije spomenuo.

Ne ozb, mislim ne bi odbio, al mi to nije glavni cilj.

15 godina
neaktivan

Pa kad si našao curu u Uzbekistanu.

Nađi neku kotkuće 

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Pa kad si našao curu u Uzbekistanu.

Nađi neku kotkuće 

Meh, ne gledam di je hahaha.. Uglavnom dolazi, to je bitno, ostalo nije problem

Inače kad me netko tak pita zašto je iz daljine, kaže mu da mogu i ovdje imat jednu 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kaže ima jednu tamo jednu vamo.

NEMA

tuši se

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Kaže ima jednu tamo jednu vamo.

NEMA

tuši se

Jbg, kad neki pitaju glupa pitanja.

8 godina
protjeran
Ja san zna jednu s kojon san se posteno napriča. Starci bi joj otisli na selo preko vikenda, pa bi me ona zvala kod sebe i onda bi mi pricali. O svim temama. 5 minuta sutnje maksimalno izmedju nove spike. I cili vikend. Bas je komunikativna bila.
14 godina
The Friendzone Club

Ekipa ajmo..preporuka nekog finog kafića u ZG-u,u centru.Tamo se sa ljepšom polovicom nalazim..

Prvo sto meni pada na pamet i jedino mjesto koje znam je pivnica Haha..

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Vintage Industrial 

A fini kafići... Ja se u takvima ne osjećam ugodno 

13 godina
Tomy Lee kaže...

Ekipa ajmo..preporuka nekog finog kafića u ZG-u,u centru.Tamo se sa ljepšom polovicom nalazim..

Ima u Tkalči jedan koji mi se jako svidio nedavno, mislim da je na desnoj strani zadnji prije Oliver Twista. Lijepo je uređeno, ok cijene, fini kolači i odvojen prostor za pušače. Ne znam kako se zove tho

12 godina
Tomy Lee kaže...

velvet na dežmanovom prolazu

14 godina
The Friendzone Club

Svaka čast momci..Hvala

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Nabola me na kolac jebeno

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Nabola me na kolac jebeno

To je zato što ti nju nisi nabio. Jebiga stari čista biologija.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Treba tražiti modove da preimenuju Dexa u "Alan Harper".

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice