The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Friendzone Club
Reichz kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne vidim što bi čovjek bio dosadan kad želi sam prijateljski pričati.

Stvarno me ne čudi što ti ne vidiš kada je netko dosadan.

Pa svatko je  nekome dosadan, različitost karatkera igra ulogu. Recimo ti pričaš o autima, a curu zanima šminke i to, normalno da ćeš joj biti dosadan..

Imam ovako i dosta frendica s kojima poprilično često komuniciram, ali to su cure koje su zauzete ili koje me imaju kao jokera, pa ako im netko zatreba da se malo intimnije druškamo 

Ali uglavnom, svjesne su toga da ja ne želim ništa ozbiljno..

Ja vam samo kažem savjet, da poradite na sebi više,a žene su tu za razbibrigu, ništa ozbiljno s njima..

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 17:28 (Gremlin144).
11 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Pa meni ja imam 23 godine i ne mislim imat curu prije 30, a možda i 35, jedino ovako jebavat okolo... 

...

Dobar pokušaj, krkanstvo i "zaostalost" pokušavaš upakirati u "moderno" razmišljanje.

Nisu žene krive što si ti nisi u stanju nać neku normalnu nego biraš one koje ti ne odgovaraju po ničemu pa onda kmećiš.

Al samo se ti drži ovoga do 30 ništa. Učinit ćeš mnogim ženama uslugu da ne moraju komunicirati s tobom. Mi ovdje na forumu na žalost nismo bili te sreće. 

Absu kaže...

Ti propagiraš onu mušku verziju modernog feminizma? Kak se ono zove MGTW? Oboje rak rana MŽ odnosa.

Malo manje gorčine, racionalizacija, generalizacija i čega sve ne bi ti dobro došlo.

Nije to moderan feminizam, samo čista nepatvorena ljudska glupost.

Veliki Brat kaže...

Kaj je najbolje, jednu si stvar čak i dobro ubo, ali bojim se da te smisao mimoišla već odavno.

Nije upiknuo ni pola koliko si ti upiknuo sa ovim postom i gaćama. 

Odmah te još više volem   

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
15 godina
The Friendzone Club

Ne poznajete žene koliko vidim, al upoznat ćete s vremenom, barem se nadam.

Vi bi svi zatvorili žene u kuće i dali im kuhaću i da vam kuha i pere do kraja života, imate to neko razmišljanje kao da su one vaši robovi, žalosno.

17 godina
Gremlin144 kaže...

Vi bi svi zatvorili žene u kuće i dali im kuhaću i da vam kuha i pere do kraja života, imate to neko razmišljanje kao da su one vaši robovi, žalosno.

Taj Kuhaću je neki novi pokemon?

Iz čijeg dupeta si izvukao ovaj pronicljiv zaključak?

ddarknessfairyy kaže...

Odmah te još više volem   

Tako je, reci svijetu!

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 18:21 (Veliki Brat).
15 godina
Veliki Brat kaže...
Gremlin144 kaže...

Taj Kuhaću je neki novi pokemon?

Iz čijeg dupeta si izvukao ovaj pronicljiv zaključak?

Pa na prošloj stranici se smijete iz toga što sam napisao, da smo mi muškarci sposobni sami raditi kučanske poslove i da nam nije potrebna žena.

Odma me napali, da nek nađem dečka i nek si skupa kuhamo 

Žene zaslužuju slobodu, a ne da ju zatvorite u kuću i vežete lancima. A mi balkanci smo takvi da ćemo uvijek to od žena očekivat...

To je samo po sebi i zlostavljanje.

14 godina
odjavljen
Reichz kaže...
Dex.pwn kaže...

I ja se isto pitam  

11 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Tako je, reci svijetu!

Moram pazit da ne pretjeram jer ćeš opet nakon prve akcije zbrisat  

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
17 godina

Mooolim?!

Pa ovo i je prva akcija (barem s tvoje strane)!

Otpilila si me svaki put, al' sad ti je kasno jer sam si našao ženu!

Vidio sam ju jučar u tramvaju, sad samo moram nać Kuhaćua da joj ga dam i to je to. 

Gledam te!
15 godina
Veliki Brat kaže...

Mooolim?!

Otpilila si me svaki put, al' sad ti je kasno jer sam si našao ženu!

Vidio sam ju jučar u tramvaju, sad samo moram nać Kuhaćua da joj ga dam i to je to. 

Takvi poput vas sramote muški rod.

11 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Mooolim?!

Pa ako ćemo realno nisam te otpilila jer, ako mene moja glavica dobro služi, ti si rekao da ćeš ionako razglasit kako si me puknuo na što ti ja nisam dala izričitu zabranu činjenja istog. Prema tome dobio si prešutnu dozvolu. Ko je tebi kriv što nisi uspio riještit jednadžbu. 

Sad si mi ovom informacijom o ženi slomio srce. Idem napunit kadu suzama i rezat vene, al prije toga ću bit kolegijalna i reći da ćeš Kuhaćua najlakše naći tamo negdje oko Vodnikove 9. Čujem da ih jedna udruga registrirana na toj adresi razmnožava i prodaje. 

Gremlin144 kaže...

Takvi poput vas sramote muški rod.

To što sramotim muški rod me ne dira, ali ni najmanje. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 18:59 (ddarknessfairyy).
17 godina

A je ti akcija...

Nemam niš od toga da širim okolo takve informacije (koliko god bile istinite, ja sam prije svega ipak džentlmen).

Pokušao sam te zdravim pristupom dovesti pred gotov čin, ali tada nisam znao da ženi samo treba dat Kuhaćua...

Gledam te!
15 godina
Veliki Brat kaže...

A je ti akcija...

Nemam niš od toga da širim okolo takve informacije (koliko god bile istinite, ja sam prije svega ipak džentlmen).

Pokušao sam te zdravim pristupom dovesti pred gotov čin, ali tada nisam znao da ženi samo treba dat Kuhaćua...

Pff nije ti nešto flertanje. Dobro trebaš biti originalan to stoji... Ali trebaš malo više pričat o nekim stvarima, recimo cure vole kad im onako usput priđeš i ubaciš se nekom slučajnošću u njihov razgovor, al normalno trebaš znat što pričat.

Al ako je žena ovako emocionalno hladna i dolazi sa sukobom sa razumom, to je malo zajebana situacija. U tako nešto bi ja svrstao ovu tvoju s kojom flertaš :P

14 godina
Gremlin144 kaže...

Znaci gledam,citam i nevjerujem , ajde gledam ponovo citam i opet nevjerujem....

Pricas da neces imat nista sa zenama do 30 a sad odjednom kazes da ova ekipa koja je karikiram ''vise puta umocila nego ti imas dlaka na glavi'' ne poznaje zene.

I onda jos izmisljas neke gluposti da bi svi mi zene zatvorili u kuce?

Odakle to.

Gremlin144 kaže...
Reichz kaže...
Dex.pwn kaže...

Pa svatko je  nekome dosadan, različitost karatkera igra ulogu. Recimo ti pričaš o autima, a curu zanima šminke i to, normalno da ćeš joj biti dosadan..

Imam ovako i dosta frendica s kojima poprilično često komuniciram, ali to su cure koje su zauzete ili koje me imaju kao jokera, pa ako im netko zatreba da se malo intimnije druškamo 

Ali uglavnom, svjesne su toga da ja ne želim ništa ozbiljno..

Ja vam samo kažem savjet, da poradite na sebi više,a žene su tu za razbibrigu, ništa ozbiljno s njima..

I ovdije bas ne shvacas ... nije problem da si dosadan curi zbog izbora teme razgovora ... toti je vise ono dosadan si joj pojavom i spikom ...

Može
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 20:50 (ante5656).
15 godina
ante5656 kaže...
Gremlin144 kaže...

Znaci gledam,citam i nevjerujem , ajde gledam ponovo citam i opet nevjerujem....

Pricas da neces imat nista sa zenama do 30 a sad odjednom kazes da ova ekipa koja je karikiram ''vise puta umocila nego ti imas dlaka na glavi'' ne poznaje zene.

I onda jos izmisljas neke gluposti da bi svi mi zene zatvorili u kuce?

Odakle to.

Brate falija si ustanovu ...

Problem je što malo ljudi koristi ono što ima u glavi, pa ne može skužiti što želim reći. I nitko nije falija ustanovu.

14 godina

Da da .. onda si kao tesla ... znas i njega nitko nije razumio .. ili pak kao pernar ..njega i dalje nitko ne razumi .. .

Može
14 godina
odjavljen
ante5656 kaže...

Da da .. onda si kao tesla ... znas i njega nitko nije razumio .. ili pak kao pernar ..njega i dalje nitko ne razumi .. .

Kod Pernara je stvar u tome da je lik u pravu, a niko ga ne razumije.

Isto kao i kod Tesle.

A ovaj iznad, on je posebna vrsta

12 godina
Dex.pwn kaže...
ante5656 kaže...

Isto kao i kod Tesle.

okej, sada shvaćam zasto si autističan

14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...
ante5656 kaže...

Isto kao i kod Tesle.

okej, sada shvaćam zasto si autističan

15 godina
Dex.pwn kaže...
ante5656 kaže...

Isto kao i kod Tesle.

Nije to nego.. Pravi problem leži u tome da ste od samog djetinjstva podležni manipulaciji i naučeni ste sve dobivati servirano, pa ne koristite svoj mozak. Recimo cijeli život nas uče da je zemlja okrugla i svi vjerujete u to, a zapravo nije zazam se :P

Cijelo vrijeme, sa svih strana vas forsiraju da trebate imati curu, a i kasnije se oženiti kao da je to obavezno, a niste se pitali nikad jel vam to uopče potrebno i što imate uopče od toga i jeli vam to što imate od toga uopče treba

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 21:26 (Gremlin144).
14 godina
odjavljen
Gremlin144 kaže...
Dex.pwn kaže...
ante5656 kaže...

Isto kao i kod Tesle.

Nije to nego.. Pravi problem leži u tome da ste od samog djetinjstva podležni manipulaciji i naučeni ste sve dobivati servirano, pa ne koristite svoj mozak. Recimo cijeli život nas uče da je zemlja okrugla i svi vjerujete u to, a zapravo nije zazam se :P

Cijelo vrijeme, sa svih strana vas forsiraju da trebate imati curu, a i kasnije se oženiti kao da je to obavezno, a niste se pitali nikad jel vam to uopče potrebno i što imate uopče od toga i jeli vam to što imate od toga uopče treba

Dobro, netko neće imati curu/ženu jer je u "svom svijetu".

A netko želi, a ono, baš mu i ne ide, a želi jarko.

Dok će treći ladno umakat dok se drugi znoji

15 godina
Dex.pwn kaže...
Gremlin144 kaže...
Dex.pwn kaže...
ante5656 kaže...

Isto kao i kod Tesle.

Dobro, netko neće imati curu/ženu jer je u "svom svijetu".

A netko želi, a ono, baš mu i ne ide, a želi jarko.

Dok će treći ladno umakat dok se drugi znoji

Istina, a takve koji baš jako žele curu, one njih ne žele jer sami ne znaju u što se upuštaju. 

Netko misli imat ću curu sve super , bit će nam lijepo ovo ono, a ne gleda kakve sve obveze i promjene to donosi u život, nije to samo tako lako. 

A curu obično žele likovi koji imaju puno vremena u životu i zapravo s previše tog svog vremena oni zapravo bi gušili tu svoju curu i to cure vide...

Nije za svakog veza, cure to podsvjesno vide i to je to.. 

Sve ovisi od osobe do osobe, ja recimo mogu reći, da kad sam u nekoj vezi da me ženska jednostavno guši i nemam vremena za sebe... Nije svatko takav, al jbg. Treba nać hobi i ono što te veseli u životu, curu radije prepustiti nekome drugome, tko više voli biti vezan. 

17 godina
Gremlin144 kaže...

Pff nije ti nešto flertanje. Dobro trebaš biti originalan to stoji... Ali trebaš malo više pričat o nekim stvarima, recimo cure vole kad im onako usput priđeš i ubaciš se nekom slučajnošću u njihov razgovor, al normalno trebaš znat što pričat.

Al ako je žena ovako emocionalno hladna i dolazi sa sukobom sa razumom, to je malo zajebana situacija. 

Da, znam, grozan sam u tome, al što je još gore, ovdje sam čak i bolji nego u stvarnom životu. Sva sreća pa u stvarnom životu imam bemve, tako da one flertaju sa mnom. Ovo sa slučajnostima ti ima smisla - jednoj vjernici sam objašnjavao kako je život nastao pukom slučajnošću i na kraju smo završili na velikom prasku!

Inače, žene su ti uvijek u sukobu s razumom, al nema veze, naučit ćeš do četrdesete, četrspete... 

Gremlin144 kaže...

Recimo cijeli život nas uče da je zemlja okrugla i svi vjerujete u to, a zapravo nije zazam se :P

Uuuuu, stari, moj flert je loš, al zato tvoj smisao za humor uopče nije!

Gledam te!
15 godina
Drago mi je da imas bmw, bmw je uvijek bio precac da dodes do srodne duse
15 godina
odjavljen
Nemojte se raspravljati s ovim likom, do malo prije je pisao da ima 14 godina a sada kao 23... Mora da stoji na rubu crne rupe kad mu tako brzo prolazi vrijeme lol
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
14 godina
odjavljen

De mi molim te pojasni prvi red. Što si mislio s time?

Pričaš kao da je cura novorođeno dijete. Kao da moraš promišljati dal ćeš je imati ili ne(djevojku).

Ne, curu žele oni koji ne žele bit sami. Eo ja npr. Imam viška vremena, i to dosta, al nemam volje nizašto. I to je već tako negdje godinu dana. I pazi sad, kad sam krenuo nešt kuvat s jednom, opala, volja narasla, dani postali bolji. Ne želim sebe opisati jer znam da neće bit istina to što kažem, al ono, ne znači da sam naporan, jer imam viška vremena.

Jest, nije, al zavisi koja veza. Imaš normalne veze(cca prek 18-19 god), a imaš veze koje se svode na objave "ne mogu bez tebe, ti si moj život", ovo ono(ispod 18 ajmo reć), fensi šmensi veze, nek svi znaju...

17 godina
Gremlin144 kaže...
Drago mi je da imas bmw, bmw je uvijek bio precac da dodes do srodne duse

Ma i nekoliko srodnih duša u istu večer. Naprosto fascinantno. Već bi se bio i oženio da sam znao za Kuhaćua.

Nego, jesi li ti Kuhaćua već ulovio, pa ga čuvaš za onu pravu ili si samo čuo za njega negdje?

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.4.2017 22:08 (Veliki Brat).
15 godina
neaktivan

-Dragi, kamo pripadam?
-U kuh-AĆU.

-Nazdravlje, dragi.

Makar mi nije zanimljiva "kuhaću" fora 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina

Ma meni je urnebesno kad se netko nepismen pravi pametan.

I još kad vidiš da nema pojma o čemu piše, nego brije sto na sat...

Gledam te!
15 godina
The Friendzone Club

Radite kako hoćete, ja samo dajem dobar savjet.

Trump nebi bio tako bogat da trči za ženskama, lik zna čemu one služe i to je to.

GRAB HER BY THE PUSSY 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 10:20 (Gremlin144).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

užas.

What could possibly go wrong?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice