The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.645
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club

Ne protivim se nego se slažem s tobom.

Upoznam curu, zafrkavamo se, ona me zove van na event. Event otkažu, bit će sljedeći tjedan i ona mi to kaže i ja ju zovem u međuvremenu van na što mi kaže da "bit će prilike, ima evenata" i ":D".

Na svaku poruku odgovori, ne šturo i sa ":D".

Nije mi ništa jasno..

Jel ne želi van ili što?
Cura izgleda ekstra i ovako je predobra i ne želim biti idiot i upropastiti pa ne znam što da joj napišem...

A na zadnju poruku "Da :D" ne znam što da napišem. Da ne stavlja taj ":D" skužio bih da joj se ne priča, a ovako mi izgleda kao da nema što za napisati, a očekuje od mene da ja.

MAŠO, darknessfairy, dečki, prospite mudrosti, pliz

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
chutac kaže...

Upoznam curu, zafrkavamo se, ona me zove van na event. Event otkažu, bit će sljedeći tjedan i ona mi to kaže i ja ju zovem u međuvremenu van na što mi kaže da "bit će prilike, ima evenata" i ":D".

Nije mi ništa jasno..

Jel ne želi van ili što?
Cura izgleda ekstra i ovako je predobra i ne želim biti idiot i upropastiti pa ne znam što da joj napišem...

A na zadnju poruku "Da :D" ne znam što da napišem. Da ne stavlja taj ":D" skužio bih da joj se ne priča, a ovako mi izgleda kao da nema što za napisati, a očekuje od mene da ja.

Pratis ovu temu, pa znas sta je meni bilo. Isto sam dobivo te odgovore: bit ce prilike, sve se moze kad se hoce i slicne. Na kraju kiflu popusio. Nadamo se da to nece bit slucaj kod tebe.

Ona se meni javlja sa heeeej/pa disi. Probaj mozda s time. Ti smajlicu su pravi vragovi, meni recimo ovaj obicni :) vise izgleda kao uvreda nego osmijeh a cure (99% njih) ih koristi PREvise

U meduvremenu dobio sliku, cokolada dorina friends, uz opis jedna za tebe. Da je bilo prije tjedan dana, ubio bi se, ovako lagano, easy.....

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
12 godina
chutac kaže...

Nije mi ništa jasno..

Jel ne želi van ili što?

osobno bi joj seen ostavio jer nemaš što drugo napisat, nemoj da ispada da se previše trudiš to uvijek ispadne kontraproduktivno

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Budem joj se sutra javio, pa ću vidjeti.

Definitivno nije pomoglo što je frend naše prijateljstvo na fb komentirao sa "Tvoja je".

Delboy, znam da bi to bilo logično, ali nekako imam osjećaj da će ona misliti da mi je bilo bitno da odmah izađe, da se ne želim potruditi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 20:43 (chutac).
12 godina
chutac kaže...

Budem joj se sutra javio, pa ću vidjeti.

Definitivno nije pomoglo što je frend naše prijateljstvo na fb komentirao sa "Tvoja je".

to i meni rade frendovi za svaku novu likušu na frend listi, ona ti to neće vidit dok god ti ne komentiraš taj status ili vam komentira mutual friend

14 godina
odjavljen
Možda ne konzumira kofein, pitaj ju za čaj. Prvo ju pitaj za kavu, ako kaže ne, pitaš ju za čaj 😆
Ionako ste samo prijatelji 😝
14 godina
odjavljen
Ako si pratio moju situaciju, shvatio bi da te ne želi.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ti si idiot, normalno da te ne želi. Ucjenjuješ ju slikama, da ti rođena mati to zna, ni ona te ne bi željela.

I sad odjebi iz teme jer se svi naživciraju kada vide tvoje gluposti i onda ja i LLamaboy koji zaista imamo šanse kod tih cura(jer su same nas zvale van) ostanemo bez savjeta od iskusnijih i od cura u temi.

NHF, ali odi napravi temu "Dexova sranja" i tamo seri.

11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Nemoj mene ništa pitat, ja te današnje klinke izgleda kužim još manje nego vi muški.

To kad uđe u pubertet ko da se upravo s lobotomije vratilo. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
odjavljen

Ispričavam se što sam ti pokazao da se cura ponaša prema tebi isto kao i moja prema meni. A nisi joj ništa loše napravio. Bitno da su ti samo jebene fotke ostale u sjećanju.... 🤗

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 21:25 (Dex.pwn).
15 godina
neaktivan

Ja 20, onda 21 godinu. Nije klinka, ne ponaša se kao klinka.
Samo se bojim da ću ispasti naporan ako joj se javim, a njeno završavanje svake poruke sa ":D" mi otežava.

Imam osjećaj da se želi dopisivati i upoznati, ali polako.

Verter mila majka.

14 godina
odjavljen
Žene obično vole starije. Ovo nije glupost, to ti je valjda jasno....
11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ja 20, onda 21 godinu. Nije klinka, ne ponaša se kao klinka.
Samo se bojim da ću ispasti naporan ako joj se javim, a njeno završavanje svake poruke sa ":D" mi otežava.

Imam osjećaj da se želi dopisivati i upoznati, ali polako.

Verter mila majka.

ako se dopisujete preko Fb messengera na smajlića joj vrati nekakav ljigavo slatki smajlek pa ćeš znat odmah jel samo odgovara tek toliko ili jednostavno ne zna šta bi ti dalje napisala i čeka da ti razradiš neku temu. Mislim ako ti se ona javila onda je očito zainteresirana tak da nije baš da si u groznoj situaciji. Samo nemoj ju ugnjavit porukama da ne ispadne da trčiš za njom ko štene.

Al opet kažem ja te današnje messenger generacije ne kontam baš previše. U moje doba si imao preskup internet i smsove pa se sve dogovaralo u par poruka, ako je išlo više od 3 poruke dnevno onda je to značilo da ste skoro pred oltarom ili bar jednom nogom u krevetu a s druge treseš hlače  

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
neaktivan

Ma pošaljemo si 15 poruka dnevno, ja ne stignem, a valjda ni ona od faksa.

Ali brzo odgovri, u roku pola sata(meni treba i po 3 sata..).

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pošslji joj sliku penisa, ako i na to ti se nasmije sa emotikonom ":D" onda znaš u čemu je problem. Kupi Afričku Šljivu, stalno je reklamiraju.

11 godina
neaktivan
matrix777 kaže...

Pošslji joj sliku penisa, ako i na to ti se nasmije sa emotikonom ":D" onda znaš u čemu je problem. Kupi Afričku Šljivu, stalno je reklamiraju.

Onda bolje nek si kupi viagru jer u te tablete ionako stavljaju male količine viagre pa onda kad ih ministarstvo nakon nekog vremena zabrani samo promijene ime i vozi dalje.

Afrička šljiva djeluje na prostatu ali nema nikakav utjecaj na hidrauliku.

14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
U moje doba si imao preskup internet i smsove pa se sve dogovaralo u par poruka, ako je išlo više od 3 poruke dnevno onda je to značilo da ste skoro pred oltarom ili bar jednom nogom u krevetu a s druge treseš hlače  

MSN, i razbijanje prozora?

14 godina
chutac kaže...

Ma pošaljemo si 15 poruka dnevno, ja ne stignem, a valjda ni ona od faksa.

Ali brzo odgovri, u roku pola sata(meni treba i po 3 sata..).

Budi razumljivo uporan neko vrijeme, ako ne ide stani, ne doživljavaj i čekaj.

One bi dobrog momka a pale se na glupane koji ih ne dožive, to su prave klinke.

root
15 godina
neaktivan

Recimo jedan dan lufta između javljanja?

14 godina
chutac kaže...

Recimo jedan dan lufta između javljanja?

Ne jedan dan lufta, javi se ti svaki dan dogledno vrijeme, ako ne urodi plodom ne doživi ju, postavi se falši prijateljski pa će se ona javit, vjerojatno.

U svakom slučaju budi muško, treba znat kad počet a i kad stat.

root
13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ispričavam se što sam ti pokazao da se cura ponaša prema tebi isto kao i moja prema meni. A nisi joj ništa loše napravio. Bitno da su ti samo jebene fotke ostale u sjećanju.... 🤗

Pa ti drobis takva smeca da to nije normalno.Sta se cudis sto te odjebala,pa takvog psihopata ne primaju ni u Vrapce.I brate smaras..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
12 godina
The Friendzone Club

Kako god vi koji se dopisujete po misec dana sa iston ženskon se možete samo nadat, da ona oče štokod izašla bi ona isti dan. 

Kolega mar i curka su kliknili i baš mi je drago zbog toga...samo naprid. 

Not funny dude
14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Dex.pwn kaže...

Pa ti drobis takva smeca da to nije normalno.Sta se cudis sto te odjebala,pa takvog psihopata ne primaju ni u Vrapce.I brate smaras..

Isto se ponašala i prije tih fotki.

15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ne jedan dan lufta, javi se ti svaki dan dogledno vrijeme, ako ne urodi plodom ne doživi ju, postavi se falši prijateljski pa će se ona javit, vjerojatno.

U svakom slučaju budi muško, treba znat kad počet a i kad stat.

Probat ću, ako bude zainteresirana i aktivna u razgovoru, nije mi problem javljati se. Samo moram skužiti jel je ili nije.

Koliko je to lakše uživo 

TKScump kaže...

Kako god vi koji se dopisujete po misec dana sa iston ženskon se možete samo nadat, da ona oče štokod izašla bi ona isti dan. 

Kolega mar i curka su kliknili i baš mi je drago zbog toga...samo naprid. 

To je istina, ali znam po nekim frendovima da su curu 6 puta zvali van i da je govorila da stignu da bi na kraju izašli i smuvali se.

Valjda zavisi od cure do cure. Možda je imala loše iskustvo pa ne želi nagliti da se ne zaljubi i da taj dečko ispadne sroljo.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Frendica mi kaže da joj se ne javljam tjedan dana bar da joj pofalim.

Jebo me pas ako ja išta razumijem..

11 godina
protjeran

Znači da te treba u malim dozama . Po meni iako nisam upućen u situaciju frendica se ljuti na tebe ili si joj dojadio.

This time next year we'll be millionaires
9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Nemaš tu kaj kužit...

Po ovome kaj si napisao meni se čini da si joj interesantan, ali očito joj nisi dovoljno okupirao um pa ima te "meh" odgovore.

Po meni (mudar sam, znam tko vreba )   SMATRAM da ti je najbolje da se raspitaš kaj joj je interesantno, pa se dopisuješ s njom o tome, tak da joj riješiš nervozu, a onda postepeno u akciju 

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

U biti ..........da. Nastavio sam se dopisivat s njom. Ja se prvi ne javljam. Ona zapocinje kom i alergicna je na seen, koji ja cesto dajem. Nakon sto je ladno rekla da sam.joj samo frend, ali kao, za sad samo frend, osjecaji prema njoj su nestali. Iako znam.da se vas 99% nece slozit sa ovime, ja ne vidim nista lose u tome. Cura mi pase kao osoba, i kao sto je navedeno malo iznad u diskusiji, zasto unistavat prijateljstvo samo zato sto ona ne zeli nesta vise. Ako jos i dalje imas osjecaje prema njoj, e tu nastaje problem (isto naveden kao odgovor poruku kolege). Ja sam se njih rijesio tako da, u.mojim ocima, ovo nije lose. Kako sam se brzo zaljubio u nju, tako se i odljubio. Shvatio sam onu-nije zivot jedna zena. Pogotovo kad si u mojim godinama.  

Ja bi tu opicio kontru i napravio ju ljubomornom.Pitas neku frendicu da ti pomogne za dvije tri slike na instagramu fb i ako se upeca tvoja je :)

edit:mislim normalne slike tipa zagrljeni ili ako ti dopusti poljubac u obraz.Ovo sam napisao cisto zbog dexa..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 0:03 (drakula789).
9 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ovo sam napisao cisto zbog dexa..

Nemoj to radit, ljudi i ovako imaju traume od njega.....

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Znači da te treba u malim dozama . Po meni iako nisam upućen u situaciju frendica se ljuti na tebe ili si joj dojadio.

Ma frendica mi je savjetnik. <3

Iskreno, ne da mi se opet epove pisati, sve je na ovoj stranici :)

fer-de-lance kaže...
chutac kaže...

Nemaš tu kaj kužit...

Po ovome kaj si napisao meni se čini da si joj interesantan, ali očito joj nisi dovoljno okupirao um pa ima te "meh" odgovore.

Po meni (mudar sam, znam tko vreba )   SMATRAM da ti je najbolje da se raspitaš kaj joj je interesantno, pa se dopisuješ s njom o tome, tak da joj riješiš nervozu, a onda postepeno u akciju 

Imamo mjučual frendicu, ali ako se raspitam, ne znam kakav će dojam dobiti, tako da ću joj se još par puta javiti, u nadi da će razgovor poteći.

Makar i ovako teče, ali kratko..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice