The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.493.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Ništa, od sad gledam vijesti i čekam kad će spomenit županju XD XD
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A ja fino kazem neki manijak,gepek ubica.(morao sam )

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

A ja fino kazem neki manijak,gepek ubica.(morao sam )

Jedino kod mogu u gepek strpat si ti, i onaj što ima zmijetinu na profilu

A gle, ne vidim što bi trebao učiniti? Znam ju dovoljno, već mi je sto puta rekla da je osoba koja daje drugu šansu.

Ne vidim zašto bi usrao i drugu šansu kad je volim(al' smo za sad frendovi ), mislim, draga mi je, što tu ima biti čudno? Nekome je draže kopati rukama i nogama do osobe, a drugome je draže pobjeći dalje, pa gdje uspije.

11 godina
protjeran
A jesi dosadan blago ti se.
Ženska te odvija i misli da si neki čudak a ti zaljubljen ko budala.
This time next year we'll be millionaires
16 godina
neaktivan
Neko kopa rukama i nogama, netko bježi, a netko šalje gole slike. Na kraju, rezultat je isti... "neš jebat" XD XD
12 godina
The Friendzone Club

pustite vi to on nju VOLI

13 godina
The Friendzone Club

a di su slike? daj da vidimo slike, mozda nas bude vise sto ce je voljeti 

16 godina
neaktivan
Ali vi ti ne razumijete, ona je ta. To je ona prava...
14 godina
odjavljen
kicmabrajker kaže...

a di su slike? daj da vidimo slike, mozda nas bude vise sto ce je voljeti 

Slike su kao i svi ostali selfii, samo što je na nekim slikama nešto više izbačeno nego što bi trebalo.

To nisu javne slike.

I nećete ih vidjeti.

14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
Neko kopa rukama i nogama, netko bježi, a netko šalje gole slike. Na kraju, rezultat je isti... "neš jebat" XD XD

Nećete jebati misliš?

11 godina
Ja ovu moju prestajem kontaktirati. Opet sam na kavu zvao (naravno nista), na pitanja kako u svatovima bilo, dobio odgovore od jedne-dvije rijeci (vec dva dana tako). E sad sam 100% siguran da sam sve sto sam mogao napraviti i napravio tako da me boli pe*is. Ako hoce sta neka javi.
Kao sto sam rekao, iste pjesme slusamo, iste filmove gledamo, pametna ona pametan ja, ali jbga,kad nejde nejde. Udaljenost do nje je 5 km, biciklom ili cak pjeske ja zaletim, a ti ne mozes izici iz stana. Jest da je iznad moje "kategorije", barem po meni, ali ne vrijedi brate. Ovaj tjedan uopce teka nisam imao, danas kad sam poslozio kockice u glavi, tek se cudesno vratio. Shvatila je da sam ja previse zagrijan, valjda joj pase to (ima ih par jos sigurno).
I ja sam rekao: she is the one.......pa izgleda popusio bananu
Makar za iduci put znam sta i kako...

Sto se toga sa kolegom tice, nisam bas pratio proslih tjedana(riknio mi i pc i mob), ali kolko sam shvatio, bilo je kontakta sa nekom curom, nije dobro ispalo, pa joj je neke njezine slikice poslo? Ona je njega odbila, ali bi se on opet htio javit?
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
16 godina
neaktivan
Prvo tebi čestitke na slaganju kockica. Kažešda ti je lakše i to je dobro. Sad lagano naprijed i to je to. A kolega, kolega je izgubljen slučaj.
15 godina
neaktivan

Kolega joj se javio, bolio ju je kurac. Kolega ju je zvao van, bolio ju je kurac. Kolega je poslao kompromitirajuće slike nje njoj na što je ona jadna izašla van s, u njenim očima, bolesnikom. Rekla mu je da odjebe, kolega se počeo ispričavati. Rekla je dobro, kolega je to shvatio kao obostranu ljubav. Kolega joj se javlja pun ljubavi, ona se kolegi javlja jer ga se boji. Kolega misli da ima šansu. Kolega ne razumije humor. Kolega je debil.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
Ti si car, majke mi. Svaka ti čast XD
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...
Ja ovu moju prestajem kontaktirati. Opet sam na kavu zvao (naravno nista), na pitanja kako u svatovima bilo, dobio odgovore od jedne-dvije rijeci (vec dva dana tako). E sad sam 100% siguran da sam sve sto sam mogao napraviti i napravio tako da me boli pe*is. Ako hoce sta neka javi.
Kao sto sam rekao, iste pjesme slusamo, iste filmove gledamo, pametna ona pametan ja, ali jbga,kad nejde nejde. Udaljenost do nje je 5 km, biciklom ili cak pjeske ja zaletim, a ti ne mozes izici iz stana. Jest da je iznad moje "kategorije", barem po meni, ali ne vrijedi brate. Ovaj tjedan uopce teka nisam imao, danas kad sam poslozio kockice u glavi, tek se cudesno vratio. Shvatila je da sam ja previse zagrijan, valjda joj pase to (ima ih par jos sigurno).
I ja sam rekao: she is the one.......pa izgleda popusio bananu
Makar za iduci put znam sta i kako...

Sto se toga sa kolegom tice, nisam bas pratio proslih tjedana(riknio mi i pc i mob), ali kolko sam shvatio, bilo je kontakta sa nekom curom, nije dobro ispalo, pa joj je neke njezine slikice poslo? Ona je njega odbila, ali bi se on opet htio javit?

Ne, bili prijatelji, ona je mene blokirala jer joj je dečko zaprijetio ako me ne bloka da će ju ostavit, tu ja puko, poslao fotke, kažem kako nekog možeš volit, a slikaš se, i šalješ slike drugima. Nedavno mi javlja frend da je prekinula(frajer se pokupio i otišo, inače je maturirao ove godine), tu se naravno moram ubacit, ispričam se, oprosti mi(da mi drugu šansu), malo mi mozak zabloka, ne znam što bi, reko idem na Bug, tu ima pametnih mozgova, kad ono prc, ima kurac a ne mozgova.

12 godina
The Friendzone Club

Hahaha ja san oplaka, znači po vama kolega sad nabavlja profesionalnu opremu za špijuniranje i pračenje 

Not funny dude
16 godina
The Friendzone Club

Jel ti shvacas da to tvoje nije nikada bilo prijateljstvo ,a nije ni sada ,pa nisi izasao s curom u zivotu ,da hoce ista s tobom druzili bi se uzivo .Pusti je malo na miru pa ces vidjeti koliko ce ti se javljati (nece) .

16 godina
neaktivan
Polako dečki, nazvao nas je glupima. Joj to me tako pogodilo... Mislim da idem plakat. Vidiš kako nas tu časti. Zamisli da su stvarno u vezi i da napravi nešto što mu smeta, vjerojatno bi pala niz stepenice XD XD
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Cuj mi imamo oboje,a ti ni jedno...

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
TKScump kaže...

Hahaha ja san oplaka, znači po vama kolega sad nabavlja profesionalnu opremu za špijuniranje i pračenje 

Uzea san drona, ima sve moguće kamere hehe

14 godina
odjavljen
loky4i4 kaže...

Jel ti shvacas da to tvoje nije nikada bilo prijateljstvo ,a nije ni sada ,pa nisi izasao s curom u zivotu ,da hoce ista s tobom druzili bi se uzivo .Pusti je malo na miru pa ces vidjeti koliko ce ti se javljati (nece) .

Nije bilo u početku, jer mi je bilo krivo što sam slušao druge, kasnije kad sam vidio da ne ide, da im ne želim sjebati vezu, odusta sam. Kužiš sad?

A upravu si, ne javljam joj se, al me kopa.

16 godina
neaktivan
A problem je da on ne shvaća da su oni koji su stariji od njega to već prošli. Dobro znam kakvo je to stalno dopisivanje, u moje vrijeme je jako popularan bio MSN i to se ostajalo od 3-4 popodne do 3 ujutro bez problema. Svašta se radilo. Ali sa djevojkama se dopisivalo konstantno ako ste si zanimljivi. I naravno, našla se i jedna takva. I običaj je bio, tko se prvi vrati iz škole šalje poruku, bez obzira bio ovom upaljen msn ili ne. Nakon 11 kad starci odu, imao sam bolji sluh od sove i onda do 3 ujutro malo dopisivanja.
12 godina
odjavljen

MSN? Ajme kako si ti negdje star XD Šala

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 19:53 (skorvy).
14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
A problem je da on ne shvaća da su oni koji su stariji od njega to već prošli. Dobro znam kakvo je to stalno dopisivanje, u moje vrijeme je jako popularan bio MSN i to se ostajalo od 3-4 popodne do 3 ujutro bez problema. Svašta se radilo. Ali sa djevojkama se dopisivalo konstantno ako ste si zanimljivi. I naravno, našla se i jedna takva. I običaj je bio, tko se prvi vrati iz škole šalje poruku, bez obzira bio ovom upaljen msn ili ne. Nakon 11 kad starci odu, imao sam bolji sluh od sove i onda do 3 ujutro malo dopisivanja.

A misliš ti da ja ne znam kako je to noćno dopisivanje? Napišem ti nešto o tome kad dođem kući. Zapravo, to nije bilo do tri ujutro, to je bilo skroz preko noći.

I onda se na mapi pojavila Njemačka.

13 godina
skorvy kaže...

MSN? Ajme kako si ti negdje star XD Šala

skorvy, a kaj si ti koristil? ICQ? 

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne pišem inače u ovoj temi ali pratim u zadnje vrijeme pa sad moram. Meni se čini da ti, Dex, nisi zaljubljen u nju već u ideju veze. Da nema te cure, bila bi neka druga koja bi se već našla na putu. I ne mislim to zbog toga što pišeš zadnjih par dana, isto mi se činilo i prije. Prijateljski savjet: ne gubi vrijeme na tu curu, na overthinking, konstantno pisanje po forumu itd. Nađi neki hobi, poradi na sebi (pritom ne mislim u fizičkom smislu), što se bolje osjećaš kad si sam, to bolje. A kad naleti neka druga koja ti se svidi, zaboravit ćeš sve ovo.

12 godina
The Friendzone Club

Men je sa ženon na početku bilo, 3 poruke ja posaljen ona odg za 3 ure sa 2 riči, i onda smo se vidili u nekom izlasku i pričali a ona poprilično popila i skroz se čudno ponašala i nakon toga ona men 3 poruke ja njoj odg sa 2 riči, na kraju se našli na kavi, završili isti dan na kinu i večeri i eo sad 3 godine skupa 7 miseci u braku. Nakon te večere i kina svaki dan po 10 sati na msnu dopisivanje

Not funny dude
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 20:10 (TKScump).
16 godina
neaktivan
Tebi trebaju nekakvi ljekovi, pod hitno. Nije bitno da li znaš ili ne. Nego je bitno da sad budeš muško, prestaneš se javljat i izbrišeš iz glave da je ona prava za tebe. Jer po tvom opisu kako volite iste filmove, istu muziku i ostalo vidi se da još nisi siguran šta je ljubav. To šta ti osjećaš je zaljubljenost. S vremenom će proći, kod nekih brže, kod nekih sporije. Nemaš potrebe vrijeđat sve u temi zato šta se zezamo na tvoj račun. Mora ti bit jasno da si napravio jako odvratnu stvar i da imam mlađu sestru vjerojatno bi prvo njoj slomio vrat, a onda ekipi koja dila takve slike. I bez obzira koliko se ispričavaš, nikad ne možeš obrisat ono što si napravio. Shvaćam i to da je cura lijepa, a hormoni su jebena stvar u tim godinama. Poslušaj nas malo starije i vidit ćeš. Budi ono što jesi i nemoj se pretvarati da si nešto drugo. I iskreni savjet, poradi malo na humoru, nije najbolji. Pola stvari tu je bio loš pokušaj humora, a stvari koje su trebale biti sarkazam su ispale loše i zajedljive. Nađi si hobi, voliš stripove, uživaj, voliš trčati, uživaj.
11 godina
So ur saying there s a chance for me?
Hhahahah moro sam hahah

Dex, ne znam sta da ti kazem, lako je biti general poslije bitke, ali ti si izgleda bio general Custer(litle big horn). Nije jedina, ima jos cura,mozda bas sutra jos bolju upoznas....
Imas 17 god ako sam dobro procitao (ja 18 punim ove god), mladi smo, evo uskoro pocinje skola, bit ce vise prilika, susreta. A jos i faks......
https://m.youtube.com/watch?v=sYcGt9_hDvQ da se i ti i ja malo opustimo
Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nijedna te takvog neće. Želiš da si uvijek u pravu i da se ne vide tvoje mane. Čim ovdje netko kaže nešto što ti se ne sviđa, vrijeđaš i navodiš primjere s kojima misliš da ćeš se popraviti.

Čovjek kaže da se dopisivao do 3 ujutro, ti kažeš da si se dopisivao do jutra. Čemu?
Cure ne vole dečke pune sebe koji ne znaju odustati i vide samo sebe. Tj. nitko ih ne voli.

Na taj način ćeš, kako ti je Manzi rekao, dobiti po pički i srkati juhu na slamku tri tjedna. Možda još i dobiješ zasluženo za slike. Cura je pristojna pa trpi, ali ako joj se popneš preko glave, jao si ga tebi.

Misliš da kad ona zgodna kaže frendovima šta si radio da oni neće popričati s tobom?

Prvo se dovedi u red, a onda tek traži curu i društvo.

I ja sam se jednoj curi javio sa spikom "Ja ne želim ništa ozbiljno" i naravno da me je odjebala. Pozdravljamo se mi u prolazu, ali smatra da mi je samo "maca" na pameti. Možda kad joj bude samo do toga me nazove, šta znaš 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice