- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U svakom slučaju, hvala vam, i što ste me kamenovali, i savjetovali, i zajebavali.
Odustajem od daljnjeg kontakta s njome, osim ako se ne javi prva.
hvala vam, što ste me kamenovali, i zajebavali.
I drugi put.
hvala vam, što ste me kamenovali, i zajebavali.
I drugi put.
Jao, haha. Znao sam da će se naći netko tko će citirati samo taj dio posta
Baš si guzina
Gle mene je pun k cura odjebavao preko fejsa, a i opcenito, ko sto je ova tebe, jednostavno vec znam kad nije zainteresirana, seena, odgovori nakon 2 dana, ne javi se prva osim dok nesto treba. Na tvoju zalost one slike i opcenito cijela situacija je samo odmogla, da ona nesto zeli vec bi na neki nacin ti dala do znanja.
To ubuduce moras znati, tak se na 10 cura koje nisu bile zainteresirane za mene nađe neka koja je, koja odma odgovara, koja samo ceka kad cemo na kavu i da joj baba umire bi mi odgovorila, (dobro prema mojim pisanjima u ovoj teme znate i za jednu overly attached).
Ugl. nemoj se bedirati, prava cura bude ti dosla kad se najmanje nadas, uopce nema sile. Meni je nakon prekida milina opet biti sam, i sad jedna cura zeli nekaj, a zao mi ju je odjebati. Pred koju godinu nikad ne bi pomislio da cu imati takvu vrstu problema.
Ja se najmanje nadam još otkako je frendica(tako nekako :D) otišla u Njemačku, a to već ima ako ne dvije godine, manje-više, i nikako.
Bila je jedna između ove sad, i te što je otišla u Njemačku, ali ništa.
Kad te odjebe odes svojim putem i gotovo.
Mogao sam i ja sa onom svojom polako nista ne pokusavat,dodavat na fb i tko zna kad bi saznao da ima momka.
Odmah probas zavisi kakva je situacija ako ne prode bar znas gdje neces pokusavat.I nebi ti se desilo to da te zavlaci mjesec dana.

Samo odustani, ne zanimaš ju.
A i ako si ju zanimao, slike su to sredile.
Možda vrijeme ipak nešto pokaže, ali odustani do tada.
jesi dosadan u pm, nije ni čudo sto neće niš s tobom
Bitno da ćakulamo.
@Sad mi postaje jasnije, ali definitvno moram ciljati na prijateljstvo. Za sad.
A ovo, s odgovaranjem na poruke tek nakon nekog vremena, pisanja kratkih poruka, ne znam, može biti da je jednostavno takva osoba, netko voli puno pričati, netko ne. Kužite?
Bitno da ćakulamo.
A ovo, s odgovaranjem na poruke tek nakon nekog vremena, pisanja kratkih poruka, ne znam, može biti da je jednostavno takva osoba, netko voli puno pričati, netko ne. Kužite?
"iwii"? hahah gle udalji se od nje jbt nac ces neku bolju vec, najpametnije ti je otic vec mislim kako oces ti al manje ces patit ak prije odes.
Bitno da ćakulamo.
Ufff, ovo nisi trebao objavit... Sad je ispalo da se zajebavas sa susjedom kojoj sam obecao da cu branit od takvih likova -.- a bas po porukama covjek pomisli da si dobar i brizan decko... Ne brini, nije odala to da si joj slao njene slike...
Bitno da ćakulamo.
"iwii"? hahah gle udalji se od nje jbt nac ces neku bolju vec, najpametnije ti je otic vec mislim kako oces ti al manje ces patit ak prije odes.
a mozes mu crtat lik nece odhebat od male haha
Bitno da ćakulamo.
Bilo što, nije mi se dalo otvarat paint da prekrijem ime, a ime naravno nećeš dobit.
Bitno da ćakulamo.
Ufff, ovo nisi trebao objavit... Sad je ispalo da se zajebavas sa susjedom kojoj sam obecao da cu branit od takvih likova -.- a bas po porukama covjek pomisli da si dobar i brizan decko... Ne brini, nije odala to da si joj slao njene slike...
Svakako sam mislio nakon nekog vremena obrisati sliku.
Al čitam ja tvoj post, i ne kužim o čemu ti to?
Bitno da ćakulamo.
a mozes mu crtat lik nece odhebat od male haha
To što vama možda nije po guštu, ne znači da meni isto nije.
Ne treba mi bolja, hehe

Smorio si burazeru
Kontam da si misli da je neki manijak..gepek ubica
Dobro ti je rekao, nađi frendice za zajebanciju.
Pogotovo kad si s nekom dobar, sredi ti žensku samo tako.
Nemoj mislit, budi siguran.
Teže je za objasnit.
Zaletio sam se, eto. Zaboravio sam da se stvari moraju ispravit.
A ovo za poruke, pitam frenda(koji se prije dopisivao s njome) - isti/slična stvar.
Aj sad dosta.
Ne brini se care,i ja sam upao u frendzon ima 10 mjeseci, sam specos kasno skonto
Ne brini se care,i ja sam upao u frendzon ima 10 mjeseci, sam specos kasno skonto
To meni?
A sad za one koji nisu vidjeli sliku, jel ima Dex razloga toliko patiti za tom curom?