The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
Hvala ☺
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

U svakom slučaju, hvala vam, i što ste me kamenovali, i savjetovali, i zajebavali.

Odustajem od daljnjeg kontakta s njome, osim ako se ne javi prva.

15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

hvala vam,  što ste me kamenovali, i zajebavali.

I drugi put.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
chutac kaže...
Dex.pwn kaže...

hvala vam,  što ste me kamenovali, i zajebavali.

I drugi put.

Jao, haha. Znao sam da će se naći netko tko će citirati samo taj dio posta

Baš si guzina

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Gle mene je pun k cura odjebavao preko fejsa, a i opcenito, ko sto je ova tebe, jednostavno vec znam kad nije zainteresirana, seena, odgovori nakon 2 dana, ne javi se prva osim dok nesto treba. Na tvoju zalost one slike i opcenito cijela situacija je samo odmogla, da ona nesto zeli vec bi na neki nacin ti dala do znanja.

To ubuduce moras znati, tak se na 10 cura koje nisu bile zainteresirane za mene nađe neka koja je, koja odma odgovara, koja samo ceka kad cemo na kavu i da joj baba umire bi mi odgovorila, (dobro prema mojim pisanjima u ovoj teme znate i za jednu overly attached). 

Ugl. nemoj se bedirati, prava cura bude ti dosla kad se najmanje nadas, uopce nema sile. Meni je nakon prekida milina opet biti sam, i sad jedna cura zeli nekaj, a zao mi ju je odjebati. Pred koju godinu nikad ne bi pomislio da cu imati takvu vrstu problema.

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ja se najmanje nadam još otkako je frendica(tako nekako :D) otišla u Njemačku, a to već ima ako ne dvije godine, manje-više, i nikako.

Bila je jedna između ove sad, i te što je otišla u Njemačku, ali ništa.

11 godina
protjeran
Vidi sto ti je covijek iznad napisao.
Kad te odjebe odes svojim putem i gotovo.

Mogao sam i ja sa onom svojom polako nista ne pokusavat,dodavat na fb i tko zna kad bi saznao da ima momka.

Odmah probas zavisi kakva je situacija ako ne prode bar znas gdje neces pokusavat.I nebi ti se desilo to da te zavlaci mjesec dana.
This time next year we'll be millionaires
14 godina
odjavljen
A da možda ja prvo pokušam biti frend s njome? A nek vrijeme onda pokaže? Ne znam. Bog me je stvorio s bagom nekim 😖
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Samo odustani, ne zanimaš ju.
A i ako si ju zanimao, slike su to sredile.

Možda vrijeme ipak nešto pokaže, ali odustani do tada.

15 godina
The Friendzone Club

jesi dosadan u pm, nije ni čudo sto neće niš s tobom

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
odjavljen

Bitno da ćakulamo.

@Sad mi postaje jasnije, ali definitvno moram ciljati na prijateljstvo. Za sad.

A ovo, s odgovaranjem na poruke tek nakon nekog vremena, pisanja kratkih poruka, ne znam, može biti da je jednostavno takva osoba, netko voli puno pričati, netko ne. Kužite?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 22:36 (Dex.pwn).
11 godina
Dex.pwn kaže...

Bitno da ćakulamo.

A ovo, s odgovaranjem na poruke tek nakon nekog vremena, pisanja kratkih poruka, ne znam, može biti da je jednostavno takva osoba, netko voli puno pričati, netko ne. Kužite?

"iwii"? hahah gle udalji se od nje jbt nac ces neku bolju vec, najpametnije ti je otic vec mislim kako oces ti al manje ces patit ak prije odes. 

If you have nothing to lose, try.
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Bitno da ćakulamo.

Ufff, ovo nisi trebao objavit... Sad je ispalo da se zajebavas sa susjedom kojoj sam obecao da cu branit od takvih likova -.- a bas po porukama covjek pomisli da si dobar i brizan decko... Ne brini, nije odala to da si joj slao njene slike...

11 godina
Filip720 kaže...
Dex.pwn kaže...

Bitno da ćakulamo.

"iwii"? hahah gle udalji se od nje jbt nac ces neku bolju vec, najpametnije ti je otic vec mislim kako oces ti al manje ces patit ak prije odes. 

a mozes mu crtat lik nece odhebat od male haha

14 godina
odjavljen
Filip720 kaže...
Dex.pwn kaže...

Bitno da ćakulamo.

Bilo što, nije mi se dalo otvarat paint da prekrijem ime, a ime naravno nećeš dobit.

14 godina
odjavljen
Shivi kaže...
Dex.pwn kaže...

Bitno da ćakulamo.

Ufff, ovo nisi trebao objavit... Sad je ispalo da se zajebavas sa susjedom kojoj sam obecao da cu branit od takvih likova -.- a bas po porukama covjek pomisli da si dobar i brizan decko... Ne brini, nije odala to da si joj slao njene slike...

Svakako sam mislio nakon nekog vremena obrisati sliku.

Al čitam ja tvoj post, i ne kužim o čemu ti to?

14 godina
odjavljen
toma20 kaže...
Filip720 kaže...
Dex.pwn kaže...

Bitno da ćakulamo.

a mozes mu crtat lik nece odhebat od male haha

To što vama možda nije po guštu, ne znači da meni isto nije.

Ne treba mi bolja, hehe

15 godina
Stari dosadan si ko proljev, uz to još i cijepljen protiv humora = dobitna kombinacija za ne yebat do 47.-e (što je iz evolucijske perspektive i više nego dobro).
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Smorio si burazeru

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
16 godina
neaktivan
A sveti ante više. Ti si neki žešći debil... Čak i tu u temi su ti poruke jedna velika nula, a za smisao za humor i dobar oblik humora vjerojatno nikad nisi ni čuo. To što ti misliš da je ona jedina prava za tebe već graniči sa blagom psihozom. To šta ti misliš da je ona prava za tebe ne znači apsolutno ništa jer ona očito o tebi misli da si neki freak,a nije da nema razloga... Iako, nastavit ću pratit tvoje ljubavne eskapade jer obožavam gledat kako sam sebe sjebeš, bez ičije pomoći. Evo ti savjet kao muškarcu: kad ih već nemaš, kupi si muda i odmakni se od ženske, da nju jadnu ostaviš na miru. A što se tiče tebe, kupi si malo smisla za humor i onda prvo počni uživat općenito u ženskom prijateljskom društvu. I da ti otkrijem još jednu tajnu: njezin bivši je vjerojatno shvatio što pokušavaš, jer gle čuda, i on je muško i pokušao joj se zavuć pod suknju kao i ti i prepoznao te XD XD
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kontam da si misli da je neki manijak..gepek ubica 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dobro ti je rekao, nađi frendice za zajebanciju.

Pogotovo kad si s nekom dobar, sredi ti žensku samo tako.

16 godina
neaktivan
A ne bi rekao da je gepek ubica jer mislim da je rekao da više voli motore... Možda Karabaja. Odnosno Nekarabaja. A svi smo mi bili u sličnim situacijama, izuzev slika. Al bratr, priznaš poraz i odeš dalje. Iskreno, i na samoj temi se rijetko jave ljudi u frendzonu ili sa ozbiljnim pitanjem. Više ima torti, slika, milka čokolada i ruža...
14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
A ne bi rekao da je gepek ubica jer mislim da je rekao da više voli motore... Možda Karabaja. Odnosno Nekarabaja. A svi smo mi bili u sličnim situacijama, izuzev slika. Al bratr, priznaš poraz i odeš dalje. Iskreno, i na samoj temi se rijetko jave ljudi u frendzonu ili sa ozbiljnim pitanjem. Više ima torti, slika, milka čokolada i ruža...

Nemoj mislit, budi siguran.

Teže je za objasnit.

Zaletio sam se, eto. Zaboravio sam da se stvari moraju ispravit.

A ovo za poruke, pitam frenda(koji se prije dopisivao s njome) - isti/slična stvar.

Aj sad dosta.

12 godina
neaktivan
Manzi kaže...
A ne bi rekao da je gepek ubica jer mislim da je rekao da više voli motore... Možda Karabaja. Odnosno Nekarabaja...

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne brini se care,i ja sam upao u frendzon ima 10 mjeseci, sam specos kasno skonto 

14 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Ne brini se care,i ja sam upao u frendzon ima 10 mjeseci, sam specos kasno skonto 

To meni?

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

GF goals

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

GF goals

Lexus? A da, Amerikanci

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A sad za one koji nisu vidjeli sliku, jel ima Dex razloga toliko patiti za tom curom? 

Why so serious?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice