The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
The Friendzone Club

tu freelancericu odjebi prije nego sto ona tebe odjebe opet (ako to vec nije )

16 godina
Re: The Friendzone Club
fer-de-lance kaže...
Arendelle kaže...
fer-de-lance kaže...

Evo, priznajem....

Među svim ostalim mojim fetišima, najviše se ističe onaj u kojem teta Arendelle drži pravopis ili rječnik (po svom izboru), te tijekom snošaja viče na mene da sam nepismen.

Vau, kaj bi to bilo....

Već si na*ebo. Svi znamo da Arandelle nikad ne bi koristila seljačko "te" već samo profinjeno "ter".

10 godina
neaktivan
VarazdinacOP kaže...
Ako je ko pro za mozak zenski, pomagaj.
Znaci za novu god prije 7 mj ne,zabrijal sam s jednom zenskom al nije htela nis vise. I sad prije par dana opet smo zabrijali i kaj sad napravit. Rekel sam joj,valjda bumo se vidli jos koji put vani, nap je myb. Zenska je prezgodna,pametna je al neznam kaj da napravim da bude nes s toga,npr veza.

definiraj ovo ''zbrijal''?

s obzirom da je pametna,takve su vecinom zeljne zabave i provoda,vjeruj mi da nisi jedini kojem je uletila u klubu/disku/koncertu a kasnije ih se i ne sjeca ;)

13 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
fer-de-lance kaže...
Arendelle kaže...
fer-de-lance kaže...

Evo, priznajem....

Među svim ostalim mojim fetišima, najviše se ističe onaj u kojem teta Arendelle drži pravopis ili rječnik (po svom izboru), te tijekom snošaja viče na mene da sam nepismen.

Vau, kaj bi to bilo....

Već si na*ebo. Svi znamo da Arandelle nikad ne bi koristila seljačko "te" već samo profinjeno "ter".

Križaj to!

Ter znači i, a ne te. U pravilu samo ga slovenci koriste, iako je službenije in.

Samo se nadam da se nisam opet usosio.

Imam dovoljno mailova s "prljavim slikama" i pozivnicama na "booty call" od spomenute jezikoslovkinje.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
Ikarus01 kaže...
Alex Mercer kaže...
fer-de-lance kaže...
Arendelle kaže...
fer-de-lance kaže...

Evo, priznajem....

Vau, kaj bi to bilo....

Križaj to!

Ter znači i, a ne te. U pravilu samo ga slovenci koriste, iako je službenije in.

Samo se nadam da se nisam opet usosio.

Imam dovoljno mailova s "prljavim slikama" i pozivnicama na "booty call" od spomenute jezikoslovkinje.

ne koristi ona anglikanizme, koristi samo hrvatske verzije

guzozov predlažem

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Ikarus01 kaže...
Alex Mercer kaže...

pozivnicama na "booty call" od spomenute jezikoslovkinje.

guzozov predlažem

E i ti ćeš fasovat.

Anglizme ili anglicizme. Lako se zabuniti, i ja sam. Krivi Henrika VII. i njegovo posebno osnivanje crkve što je uvelo pomutnju među nazivima i sklanjanjem.

Što se tiče podebljanog, vjerujem da Snježno kraljevstvo(da ne pišem Arendelle), shvaća povremenu potrebu za tuđicama.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
Ikarus01 kaže...
Del_Boy97 kaže...
Ikarus01 kaže...
Alex Mercer kaže...

pozivnicama na "booty call" od spomenute jezikoslovkinje.

guzozov predlažem

E i ti ćeš fasovat.

Anglizme ili anglicizme. Lako se zabuniti, i ja sam. Krivi Henrika VII. i njegovo posebno osnivanje crkve što je uvelo pomutnju među nazivima i sklanjanjem.

Što se tiče podebljanog, vjerujem da Snježno kraljevstvo(da ne pišem Arendelle), shvaća povremenu potrebu za tuđicama.

Dobro si se spasio. Da si napisao "Henry" bilo bi problema.

13 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Dobro si se spasio. Da si napisao "Henry" bilo bi problema.

Da znaš da sam htio, možda bi riješio svoj problem s mailovima.

No jednostavno nisam to mogao napraviti svojoj velikoj ljubavi... Lingvistici.

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne bijaše henrik sedmi,nego osmi.

13 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...

U pravu si. Sad vidim što piše. U moju obranu, iako me zaboli... pisao sam tri I valjda četiri ili pet puta, ali me malo zezao auto correct na xperia tipkovnici. Svaki put koliko god I napisao pretvorilo mi prvo I u malo. Mislim da se u nekom trenutku čak i v našlo u titulaciji.

Žao mi je što ti ne mogu označiti Hvala i veoma mi je drago što si to uočio.

Veoma me gnjavi jedan problem s SD ext4 particijom na SD kartici mobitela, pisao sam i na xda i na stackexchange. SD kartica se ponaša tako da je prije na samo priključivanje na računalo ili sama sebe rušila ili explorer windowsa, osobito ako sam pokrenuo Minitool ili nešto slično. Više puta mi je pokazivala Corrupted, no uspio sam je mountati nakon 2 dana i napraviti sken po svakom bloku, gdje je sve bilo zelenije nego Šuma Striborova.

Samo su libovi i dexovi aplikacija na toj particiji uključujući tipkovnice.

Kiviću jel se ti šta kužiš u to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 14:45 (Ikarus01).
15 godina
neaktivan

On se kuži u sve.

Loše, ali u sve.

<3

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
chutac kaže...

On se kuži u sve.

Loše, ali u sve.

<3

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

On se kuži u sve.

Loše, ali u sve.

<3

To je ok.

Znači da ako se loše kuži u Friendzonu, mora da mu jako dobro ide s ljepšim spolom.

U tom slučaju Onjegin mora pripaziti, da ne bi izgubio titulu Mudraca u ovoj temi.

17 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
U tom slučaju Onjegin mora pripaziti, da ne bi izgubio titulu Mudraca u ovoj temi.

Kad smo kod uvaženog kolege Onjegin, gdje li se on skriva ovih vrućih ljetnih dana? Čita mi se neko njegovo štivo, uvijek izvučem neki pametan poučak.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
10 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
CyberPlague kaže...

U pravu si. Sad vidim što piše. U moju obranu, iako me zaboli... pisao sam tri I valjda četiri ili pet puta, ali me malo zezao auto correct na xperia tipkovnici. Svaki put koliko god I napisao pretvorilo mi prvo I u malo. Mislim da se u nekom trenutku čak i v našlo u titulaciji.

Žao mi je što ti ne mogu označiti Hvala i veoma mi je drago što si to uočio.

Veoma me gnjavi jedan problem s SD ext4 particijom na SD kartici mobitela, pisao sam i na xda i na stackexchange. SD kartica se ponaša tako da je prije na samo priključivanje na računalo ili sama sebe rušila ili explorer windowsa, osobito ako sam pokrenuo Minitool ili nešto slično. Više puta mi je pokazivala Corrupted, no uspio sam je mountati nakon 2 dana i napraviti sken po svakom bloku, gdje je sve bilo zelenije nego Šuma Striborova.

Samo su libovi i dexovi aplikacija na toj particiji uključujući tipkovnice.

Kiviću jel se ti šta kužiš u to?

Main partitions everywhere.

13 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...

Main partitions everywhere.

Then no Link2SD, anywhere.

A Apps2SD ne budem koristio ako neće obb, i cijele data linkati.

15 godina
neaktivan

Možda mu je ona njegova htjela dati, a on ju otjerao psihoanalizom.

"Zašto mi daješ kada se znamo samo mjesec dana. Današnja mladež uopće nema normalan pogled na svijet." 

*Pokemon Go loading*

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
Ikarus01 kaže...

Kad smo kod uvaženog kolege Onjegin, gdje li se on skriva ovih vrućih ljetnih dana? Čita mi se neko njegovo štivo, uvijek izvučem neki pametan poučak.

Onjegin se skrivao na bazenu na kojem je pokupio kožnu i infekciju nekih žlijezda i sada uživa u antibioticima širokog spektra. 

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
17 godina
neaktivan
Oce to tako ko ne pazi... Sreca vasa (i nasa) pa nije nesto ozbiljnije tipa triper, sifilis ili picajzle. Kazu od takvih cuna oce omlohavit ;)
13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
Oce to tako ko ne pazi... Sreca vasa (i nasa) pa nije nesto ozbiljnije tipa triper, sifilis ili picajzle. Kazu od takvih cuna oce omlohavit ;)

Koji je to lik, pa on može i u bazenu dobiti.

Da mi je samo znati što su mislili spasioci u tom trenutku, koji on to mačo mora biti?

16 godina
The Friendzone Club

2 izlaska zaredom mi se posrecilo vani, prvi put(prosli petak) smo isli ja i frend testirat barneyevu "have you met..." foru. zapravo dosta pali, frend je uletio curi, reko joj za mene, ja sam iso dalje pit s drugim frendom pa je na kraju ta cura uletila meni, no kako sam bio picka nisam nista posteno napravio. i sad jucer opet ista fora, druga cura. al ta je bila nesto ful zagrijana, trazila me odma ime i dodala danas na fejs. zapravo se cini oke, al neznam oce bit nesto, nekako nisam tip za veze i neda mi se to kombinirat.

10 godina
neaktivan
mar123 kaže...

2 izlaska zaredom mi se posrecilo vani, prvi put(prosli petak) smo isli ja i frend testirat barneyevu "have you met..." foru. zapravo dosta pali

To sam ja frendu radio haha. Lik je onak malo sramezljiv, povucen, dodem curi i samo kazem jel si upoznala tog i tog i odem :D al sta je najjaca fora u tome sta zenske ostanu pricat sa njim, plesat i druzit se, a on bogec ne zna sta ce

16 godina
Shivi kaže...
mar123 kaže...

2 izlaska zaredom mi se posrecilo vani, prvi put(prosli petak) smo isli ja i frend testirat barneyevu "have you met..." foru. zapravo dosta pali

To sam ja frendu radio haha. Lik je onak malo sramezljiv, povucen, dodem curi i samo kazem jel si upoznala tog i tog i odem :D al sta je najjaca fora u tome sta zenske ostanu pricat sa njim, plesat i druzit se, a on bogec ne zna sta ce

e isto to smo i mi, fora je u tom da vecina cura ostane pricat i mozes napravit nesto ako znas pricat a bed ti je recimo samo taj prvotni ulet. inace ostale wingman fore su mi dosta lose a vidim da ih ekipa profurava vani i opcenito ovako, npr ono kad ti frend zeli zbarit neku curu i sad ti stojis s njim pored nje i hvalis ga i nagovaras zapravo nju s forama "on ti je prejeben decko ovak inace", "e moj frend ti je najbolji" itd. to kad cujem bas dobim zelju uc u glavu te cure da vidim kaj si ona misli na takve gluposti.

16 godina
mar123 kaže...
Shivi kaže...
mar123 kaže...

e isto to smo i mi, fora je u tom da vecina cura ostane pricat i mozes napravit nesto ako znas pricat a bed ti je recimo samo taj prvotni ulet. inace ostale wingman fore su mi dosta lose a vidim da ih ekipa profurava vani i opcenito ovako, npr ono kad ti frend zeli zbarit neku curu i sad ti stojis s njim pored nje i hvalis ga i nagovaras zapravo nju s forama "on ti je prejeben decko ovak inace", "e moj frend ti je najbolji" itd. to kad cujem bas dobim zelju uc u glavu te cure da vidim kaj si ona misli na takve gluposti.

Ja sam frendu pomogao, tako što sam ga doslovno gurnuo na žensku koja se očito zanimala za njega. Bilo je sorry-sorry, 5 minuta kasnije u mračnom uglu su bili. Kao wingman puno lakše skužiš tko se kome sviđa u društvu i možeš uvijek pripomoći.

10 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
mar123 kaže...
Shivi kaže...
mar123 kaže...

Ja sam frendu pomogao, tako što sam ga doslovno gurnuo na žensku koja se očito zanimala za njega. Bilo je sorry-sorry, 5 minuta kasnije u mračnom uglu su bili. Kao wingman puno lakše skužiš tko se kome sviđa u društvu i možeš uvijek pripomoći.

Najgore je kad se netko pocne time opterecivat i onda samim time si stvori pritisak te ispadne smijesan i izgubljen... Prosli tjedan smo ja i kolega naletjeli na birtiju gdje je piva 10kn :D sjeli smo stol do nekih cura, bilo ih je cetiri. Curke su popile jedno 3-4 runde, a i mi smo i onda je pocelo ono pogledavanje, neki eye kontakt. Kak se u vecini slucajeva obje strane prave da ne gledaju i nasmijese se kad su uhvacene, ja sam zurio toj jednoj curi u oci toliko dugo dok se ona nije pukla smijat i crvenit, prvo me uhvatila da ju gledam, ali je skrenula pogled, tako 2-3 puta dok se nije i ona zagledala, ali jbg bio sam mirniji :D 

Kad smo odlazili ocigledno me je skenirala od glave do pete, kao da me pogledom hoce pojest, naravno pozdravio sam na odlasku di je cura malo pocrvenila i i odzdravila. Htjela je onda nesto pitat, ali prekinuo ju je moj kolega sa rijecima "trebamo pozurit, zakasnit cemo"

Fale mi ponekad ti nevini flertovi...

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Koji kafic preporucujete u zg za pravu kavu s curom? I kakav popratni sadrzaj nakon te kave?

17 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Htjela je onda nesto pitat, ali prekinuo ju je moj kolega sa rijecima "trebamo pozurit, zakasnit cemo"

Ono kad te wingman syebe u ključnom trenutku. Ja da sam na tvom mjestu zamislio bi se hoću li ga ikad više izvest na pivo

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

baš je kurcoglavi. poševi mu sestru za osvetu. a može i dva puta.

mkay?
14 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
dark_wizz kaže...
Ikarus01 kaže...

Onjegin se skrivao na bazenu na kojem je pokupio kožnu i infekciju nekih žlijezda i sada uživa u antibioticima širokog spektra. 

Ognješine, možel broj?  Plsss <3

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Kakva je to Barneyeva metoda? Baš me zanima :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice