The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
win4crazzy kaže...

došo, vidio post od arendelle, ošo 

krvare mi oci kad vidim da je ona nesto komentirala

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Za to postoji efikasan lijek, sad je stvar uživa li netko možda skrivene strasti kroz njene objave....

Nulla dies sine linea
14 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

Za to postoji efikasan lijek, sad je stvar uživa li netko možda skrivene strasti kroz njene objave....

dobar je materijal za trollanje tako da je necu blokat 

13 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

Kad budem naletio na curu da ću s njome pričati o putovanju kroz vrijeme, djedovom paradoksu, teoriji relativnosti i warp pogonu, te skužim da joj se sviđam radi onog što jesam, a ne radi izgleda ili onog što posjedujem, eh nju čeka drkučija sudbina, a ove druge.. one dobiju ono što zasluže. 

Drago mi je da uz zdravo tijelo pokušavaš steći zdrav duh, međutim ako iole vjeruješ u jedno, moraš se odreći drugog, u protuslovlju su... doslovce su oksimoron.

Tj. ako misliš biti znanstvenik tog područja ili dobro potkovan laik.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
10 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...

te*

Zašto me ispravljaš, a ne vladaš dobro materijom? Sastavni je veznik ter istovrijednica sastavnom vezniku i (ne te), samo što je obilježen književnom ekspresivnošću, odnosno arhaičnošću. Susreće se u "starih" hrvatskih pisaca gotovo bez iznimaka (baš kao što se danas u svih knjigâ može pronaći sastavnih veznika), a iz jezika iščeznu tek oko prve polovice dvadesetoga stoljeća da se u Anićevu ni Šonjinu rječniku više ne bi mogao pronaći ni kao natuknica koja upućuje na veznik i. Slovenski je jezik zadržao taj veznik - to je očekivano znajući kako su oni standard krojili baš ciljajući na arhaičnost. Naravno, riječ je izvorno iz praslavenskoga, tj. staroslavenskoga jezika, no otom-potom. I ovo što sam napisala previše je. :P

cod4gamer kaže...

vjetrenjačama* .

Samoispravak! Mislim, jest da ja nenormalno griješim pišući istodobno pijući, ali samoispravak i postoji da ga se može okriviti, zar ne?

P. S. Očekujem desetak palaca dolje. Štoviše, željno ih iščekujem, iju-iju!

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
10 godina
neaktivan

Small minds judge bla bla. A prvo sudis meni sto sam ukazao da bulaznis. Sto sam podigao glas jer nisam mogao podnijeti toliko izvrtanje stvarnosti. Sto sam ukazao da si nesiguran jer mislis da ce ti proteini i kreatini povecati muskost. Da ides u teretanu jer mislis da su ostali muskarci oko tebe veci muskarci od tebe. Da ides u teretanu samo zato da bi dobio ono sto oni imaju. Pograsno zakljucujes da kazem da je nesiguran svatko tko ide u teretanu. Cudno da si toliko obrazovan koliko tvrdis kad ti logika toliko ne funkcionira.

Nakon mene sudis curi koja ti je naivno dala sansu jer si pitao. Ne znam cime te toliko naljutila. Ipak cure vole takve kao ti. Samo kako takav lijep i bogat dosad nisi uspio naci curu kako spada. I kako se dosad nisi naucio da svaka nekorektnost ide tebi na sramotu. I za kraj sudis curi sto je njezina strast kroatistika. Zar nisi naucio da covjek ne bira koga i sto ce voljeti. Njezino srce je odabralo kroatistiku i jedino ispravno je raditi to sto ona radi. Uzivati u onome sto volis.

Imam ideju. Manje sudi druge a vise sebe. Small minds judge and talk about people, great minds talk about ideas.

13 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Small minds judge bla bla. A prvo sudis meni sto sam ukazao da bulaznis. Sto sam podigao glas jer nisam mogao podnijeti toliko izvrtanje stvarnosti. Sto sam ukazao da si nesiguran jer mislis da ce ti proteini i kreatini povecati muskost. Da ides u teretanu jer mislis da su ostali muskarci oko tebe veci muskarci od tebe. Da ides u teretanu samo zato da bi dobio ono sto oni imaju. Pograsno zakljucujes da kazem da je nesiguran svatko tko ide u teretanu. Cudno da si toliko obrazovan koliko tvrdis kad ti logika toliko ne funkcionira.

Nakon mene sudis curi koja ti je naivno dala sansu jer si pitao. Ne znam cime te toliko naljutila. Ipak cure vole takve kao ti. Samo kako takav lijep i bogat dosad nisi uspio naci curu kako spada. I kako se dosad nisi naucio da svaka nekorektnost ide tebi na sramotu. I za kraj sudis curi sto je njezina strast kroatistika. Zar nisi naucio da covjek ne bira koga i sto ce voljeti. Njezino srce je odabralo kroatistiku i jedino ispravno je raditi to sto ona radi. Uzivati u onome sto volis.

Imam ideju. Manje sudi druge a vise sebe. Small minds judge and talk about people, great minds talk about ideas.

Nisam vise gluposti procitao još od hrvatskih lektira u srednjoj.

Od ovog citata mi je došla muka.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
cod4gamer kaže...

te*

Zašto me ispravljaš, a ne vladaš dobro materijom? Sastavni je veznik ter istovrijednica sastavnom vezniku i (ne te), samo što je obilježen književnom ekspresivnošću, odnosno arhaičnošću. Susreće se u "starih" hrvatskih pisaca gotovo bez iznimaka (baš kao što se danas u svih knjigâ može pronaći sastavnih veznika), a iz jezika iščeznu tek oko prve polovice dvadesetoga stoljeća da se u Anićevu ni Šonjinu rječniku više ne bi mogao pronaći ni kao natuknica koja upućuje na veznik i. Slovenski je jezik zadržao taj veznik - to je očekivano znajući kako su oni standard krojili baš ciljajući na arhaičnost. Naravno, riječ je izvorno iz praslavenskoga, tj. staroslavenskoga jezika, no otom-potom. I ovo što sam napisala previše je. :P

cod4gamer kaže...

vjetrenjačama* .

Samoispravak! Mislim, jest da ja nenormalno griješim pišući istodobno pijući, ali samoispravak i postoji da ga se može okriviti, zar ne?

Zeleno:

Jur nijedna na svit Arendelle
Lipotom se već ne slavi,
Jer je svo znanje o gramatici skupila,
Vila kâ nam sarce travi.
Ni će biti, ni je bila,
Njoj takmena kâ se pravi.
Lipotom se već ne slavi
Jur nijedna na svit Arendelle.

Žuto:

Daj pripazi malo s tim Paulanerom(znam da fina cura poput tebe ne pije Žuju)

Ovo je već druga gramatička pogreška u ovih sedam dana, čar Supermana(Pre-Crisis verzije) je u tome što on ne krvari, da se samo jedna kapljica krvi iz njega prolije... BUM!!! to je to,gubi sav simbolični status.

Ozbiljno saberi se malo roditelji masovno prijavljuju djecu na forum da bi se po tvom kalupu kalila,a ti ovako... zanemaruješ svoju dužnost.

I daj se više trgni, alkohol povećava Gaba i smanjuje glutamat koji se šalju preko neuroreceptora, puno gabe je loše jer je to ko hrpa lijekova za smirenje, a malo glutamata je loše jer smanjuje razinu energije u tijelu i moždanu aktivnost, obje te loše balansirane aminokiseline djeluju na kognitivnu sposobnost tj. sposobnost rasuđivanja.

Tl;Dr - Očito nemam pametnijeg posla, nego se igrati internet warriora, a obaveza priko glave.

Hajd zdravo ljudi

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2016 20:31 (Ikarus01).
15 godina
ks95hr kaže...

.....

ti si onaj koji je se mislio nabacivat curi na nacin da stavi istu naslovnu na fejsu kao i ona? Kako je proslo? 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

moze li pojasnjenje cemu pisanje ter umjesto te?cemu to ku*cenje sa laiku nepoznatim veznicima i forsiranje sto kompliciranijih rijeci hrvatskog jezika?tako dokazujes superiornost nad nekim?podsjecas me na nekog  gym baju koji je najjaci u svemu samo sto si ti malo drugacije sorte, ti s ''inteligencijom'' pokusavas nesto dokazat.inace ok si osoba al pretjerujes sa ispravljanjem i iritantna si ljudima zbog toga.namjerno pises  sto nerazumljivijim jezikom (pises samo da te student kroatistike moze razumjet).ne znam jel ti to fetis kad te druga strana ne razumije al dobro.ocito mislis da ti se netko divi kad pametujes al upravo suprotno.inace po kolicini truda koju ulazes u svoje tekstove lako  zakljucujem da si no lifer i zivis za forume na kojima mozes tlacit normalne ljude sa svojim blago receno iritantnim ispravljanjem.evo imas moj tekst pa ispravljaj koliko hoces boli me briga.nema ni velikog slova tako da ima materijala za cijelu noc.zrtvovat cu se u ime ostalih forumasa pa se izivi veceras na mom tekstu.pozzic 

16 godina
Arendelle kaže...
cod4gamer kaže...

te*

cod4gamer kaže...

vjetrenjačama* .

Drugim riječima, koristi se kad se osjećaš ekstra pretenciozno.

14 godina
neaktivan
Njoj samo fali penisa u zivotu vidis da je na forumu vidite nego mali crnac u polju pamuka
10 godina
neaktivan

Odlucio sam ne promijeniti naslovnu. Umjesto toga cu objaviti slike kad festam, kad putujem, slike svoje nogometne momcadi. Tako ce vidjeti da imam zabavne strasti i to ce biti slag na torti. Onda cu joj na tako pripremljen teren cestitati rodendan i dalje ce biti lako.

A zubi su vec popravljeni.

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pripazite na recnik i na vas "nivo" sa kojim diskutirate.

Jednog sam poslao na hladenje na 14 dana. Ono koji su sa "stazom" ce dobiti jos vecu kaznu.

Onjegin 

Prekini provocirati ljude

15 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Odlucio sam ne promijeniti naslovnu. Umjesto toga cu objaviti slike kad festam, kad putujem, slike svoje nogometne momcadi. Tako ce vidjeti da imam zabavne strasti i to ce biti slag na torti. Onda cu joj na tako pripremljen teren cestitati rodendan i dalje ce biti lako.

A da ju zovneš na kavu?

Mislim, luda ideja, bolje je stavljati slike, ali samo predlažem..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Jednog sam poslao na hladenje na 14 dana. Ono koji su sa "stazom" ce dobiti jos vecu kaznu.

Onjegin 

Ohoho Lazare, drago mi je da te vidim nakon skoro godinu i po izbivanja. Reci kako ide, te naravno znaš li što o F1 IVO. Nadam se da ga ne muči bolest više i da mu je dobro u životu.

Pitam jer sam načuo prije par godina da modovi imaju vlastiti podforum i komuniciraju međusobno.

Hvala.

17 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Lazarus Long kaže...

Onjegin 

Ohoho Lazare, drago mi je da te vidim nakon skoro godinu i po izbivanja. Reci kako ide, te naravno znaš li što o F1 IVO. Nadam se da ga ne muči bolest više i da mu je dobro u životu.

Pitam jer sam načuo prije par godina da modovi imaju vlastiti podforum i komuniciraju međusobno.

Hvala.

Hvala

Zbog velikih obaveza nisam u stanju sudjelovati kao nekad al evo..vidis da se trudim. (Onjegin mi je ostao omiljeni lik ;) ) 

O  F1-IVO ne znam nista osim da vidim da je neaktivan. Nismo diskutirali na moderatorskom podforumi. Odnosno nisam ja pitao o tome.

A sad back on track prije sto se netko dosjeti da me prijavi zbog off topica :) 

10 godina
neaktivan
chutac kaže...o
ks95hr kaže...

A da ju zovneš na kavu?

Mislim, luda ideja, bolje je stavljati slike, ali samo predlažem..

Zvat cu ju na tortu. Mozda kupim svjecice i otpjevam joj sretan rodendan. To ne mogu na kavi.

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Materemi ko da čitam o planovima zavođenja Howarda Wolowitza. Još samo fali da mu pomognete napravit popis rečenica koje će curi u pokušaju zavođenja ispričat na ruskom i klingonskom.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dajte neki savjet, znaci curu zna nekad nesto razj*ebat tipa na faksu i onda je dovoljna jedna moja kriva rijec i vec se pocne na mene fujiti, duriti itd.

Ja s druge strane sta god da mi se dogodi il da mi napravi, ja nikad na nju ne pizdim, ignoriram, durim se ili ne znam sto.

I vec se bojim nesto ju pitati ili reci svoje iskreno razmisljanje jer ako se rasrdi, meni je dan nikakav i na plakanje mi ide. I onda mi veli da joj je los dan bio. A meni se nikako ne sviđa da ja moram 3 put razmisliti sta cu reci ili neke stvari koje me muce drzati u sebi, pa pobogu, cura mi je. A ja njoj nikad tako.

EDIT: Mislim ne kuzim jel normalno da tak jedna izjava izazove takvu reakciju (i cak nije za nasu vezu, onda bi kuzio, nego opceniti razgovor). A da nju ovo pitam, pa rekla bi da sta ja prican, da je ona kriva? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 10:05 (SMA Solar).
15 godina
odjavljen
SMA Solar kaže...

Dajte neki savjet, znaci curu zna nekad nesto razj*ebat tipa na faksu i onda je dovoljna jedna moja kriva rijec i vec se pocne na mene fujiti, duriti itd.

Ja s druge strane sta god da mi se dogodi il da mi napravi, ja nikad na nju ne pizdim, ignoriram, durim se ili ne znam sto.

I vec se bojim nesto ju pitati ili reci svoje iskreno razmisljanje jer ako se rasrdi, meni je dan nikakav i na plakanje mi ide. I onda mi veli da joj je los dan bio. A meni se nikako ne sviđa da ja moram 3 put razmisliti kaj cu reci ili neke stvari koje me muce drzati u sebi, pa pobogu, cura mi je. A ja njoj nikad tako.

Nemoj to tolerirati, moraš joj reći da bez obzira na to što je imala loš dan ili nešto, nisi joj ti kriv za to i da se ne bi trebala istresati na tebe zbog toga. Toga mora biti svijesna, inače veza nema smisla.   Reci joj da tu ljutnju i osjećaje usmjeri prema onome što ju ljuti, te da se suoči s time. A ti joj naravno budi podrška u tome.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

I ako se počne derati i srati kad joj to kažeš, samo joj reci da nemaš namjeru to trpiti i odi. Ako joj je stalo, ispričat će se, ako nije, nazvat će te i počet će ti srati prek telefona.

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Hvala decki:) Zapravo mislim da nju stvarno previse toga ljuti, a meni mozes cijelu rodbinu proklet i mene i sve i nisam taj tip da bi se sad nesto fujio, inatio ili ne znam sto ni inace, a kamo li prema curi. S druge strane, ona je dosta svadljiva i razborita, a i emotivna, i na kraju ispada da ju ili smirujem ili tjesim.

16 godina
neaktivan
To ti je tak, po tome smo mi muskarci razliciti od zena, no bitno je da si postavis granicu do koje ti je to prihvatljivo i porazgovaras s njom o tome.
--------------------------------------------------------------------------------------------
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ugl nesto sam joj skomentirao za njen fakultet i nisam ocekivao takvu reakciju i nije to bilo prvi put da me takva reakcija doceka za tak banalnu stvar

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 11:19 (SMA Solar).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Samo si trebao reći "Šta se dereš koji kurac? Ak se smatraš mutavom, onda i jesi."

EDIT: Ovo za "mutava"; bilo je nešto napisano u needitiranom postu autorovom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 11:20 (chutac).
9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Samo si trebao reći "Šta se dereš koji kurac? Ak se smatraš mutavom, onda i jesi."

EDIT: Ovo za "mutava"; bilo je nešto napisano u needitiranom postu autorovom.

Sori na editu, preveliki post je bio i odlucio sam ga sazeti u jednu recenicu;) E Chutace da ja to velim, mogao bih odma otvoriti temu: "Kako ste prekinuli?" 

13 godina
neaktivan
SMA Solar kaže...

I vec se bojim nesto ju pitati ili reci svoje iskreno razmisljanje jer ako se rasrdi, meni je dan nikakav i na plakanje mi ide. I onda mi veli da joj je los dan bio. A meni se nikako ne sviđa da ja moram 3 put razmisliti sta cu reci ili neke stvari koje me muce drzati u sebi, pa pobogu, cura mi je. A ja njoj nikad tako.

EDIT: Mislim ne kuzim jel normalno da tak jedna izjava izazove takvu reakciju (i cak nije za nasu vezu, onda bi kuzio, nego opceniti razgovor). A da nju ovo pitam, pa rekla bi da sta ja prican, da je ona kriva? 

Misim da nije bit do toga je li ona doživjela nešto na faksu i kakav joj je dan bio, jer evo svatko od nas ima loših dana, tako i ja, ali nikad osobama do kojih mi je stalo ne pokazujem nedostakat poštovanja, jer to upravo što ona radi tebi. Ako nekoga voliš i poštuješ nećeš radi banalnog razloga se derati na tu osobu i ljutiti se jer ti je osoba rekla svoje mišljenje i pokušala pomoći..

Moraš udarit šakom od stol i pokazati tko vozi traktor, a tko kapiju otvara! Ako nemaš muda to uraditi, imaš supstaci koje to potpomažu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 13:56 (lithiumion).
11 godina
neaktivan
SMA Solar kaže...

A jebiga nekim curama pms traje čitav mjesec 

Izgleda da si naletio na histeričarku, ima takvih cura kojima pokažeš prst i odmah su im svi krivi. Nema to veze s tobom, ona je jednostavno takva. Vjerojatno tako reagira i kad joj netko drugi kaže nešto što njoj ne odgovara. Svaku kritiku ma kako ona banalna bila doživljavaju kao napad. Imala sam ja takvu prijateljicu, naglasak na imala, koja je dobila histerični napadaj kad sam joj rekla da joj je pita od sira presuha(a bila je presuha do te mjere da se sir drobio). Na takve ljude se ili navikneš ili raskrstiš s njima. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
13 godina
neaktivan

A jebiga nekim curama pms traje čitav mjesec 

Izgleda da si naletio na histeričarku, ima takvih cura kojima pokažeš prst i odmah su im svi krivi. Nema to veze s tobom, ona je jednostavno takva. Vjerojatno tako reagira i kad joj netko drugi kaže nešto što njoj ne odgovara. Svaku kritiku ma kako ona banalna bila doživljavaju kao napad. Imala sam ja takvu prijateljicu, naglasak na imala, koja je dobila histerični napadaj kad sam joj rekla da joj je pita od sira presuha(a bila je presuha do te mjere da se sir drobio). Na takve ljude se ili navikneš ili raskrstiš s njima. 

Mračna oš se ženit za me? Nemam para,nemam auto,bicikl mi je ukraden međutim imam jedan skejt...pa te mogu provozat na njemu ak oš.

Ne tražim bogat miraz,iako bih trebao jer se iz priloženog vidi da sam hot stuff...već samo tražim 100 litara sarme s habanerosima iz vrta i tonu antologijskih kolača iz tvog opusa.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice