The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.779
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

dodji u baloneru i flashaj joj svee

14 godina
The Friendzone Club

Iznenadenje mora biti da dodes po nju u dobrom autu inace nista od toga.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa to šta si rekao, torta il šta si već zamislio.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Upravo mi je na pamet pala mozda i bolja ideja. Da uz np, svaka cura zasluzuje biti sretna za rodendan dodam pogotovo ljepotica kao ti. Te ju kao iznenadenje pozovem na tortu. Po meni sve cure vole primiti kompliment a poslije nadam se i nesto drugo. ;)

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

stari moj dodji curi reci

sretan rodjendan, ako si zainteresirana volio bi te izvesti na pice i to je to

koji k kompliciras s komplimentima i ostalim pizdarijama

budi izravan i bok

a ne nege bajke joj pricat lagat mazat 

14 godina
Re: The Friendzone Club
ks95hr kaže...

Upravo mi je na pamet pala mozda i bolja ideja. Da uz np, svaka cura zasluzuje biti sretna za rodendan dodam pogotovo ljepotica kao ti. Te ju kao iznenadenje pozovem na tortu. Po meni sve cure vole primiti kompliment a poslije nadam se i nesto drugo. ;)

Dobro jel imaš ti kakvog iskustva sa curama uopće?

papi batina izlazi kroz šiber i maše automatima
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

mozda je on cura koja  zeli da joj se to dogodi pa ovako suptilno daje ideje i nada se da ce neki momak pomisliti idem napraviti kako je onaj decko na bugu reko mozda upali

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 22:18 (live4cro).
12 godina
The Friendzone Club

a taj genije je mene u ppu sprdao jer ne jebem, pitam se koja bi očajnica njemu dala sa takvim glupavim uletima

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne mogu reci izravno jer nisam siguran gdje zivi. Mislim da je najbolje ovako kako sam isplanirao. Sigurno ce mi odgovoriti na cestitku a dalje cu voditi razgovor. Takoder malo sam joj istrazio profil i cini mi se da je slobodna. Nedavno je promijenila naslovnu sliku pa sam mislio da i ja stavim istu. Tako ce misliti da imamo nesto zajednicko sto je svakako plus. Pozvati cu ju na tortu pa ce mi i dalje trebati vasa pomoc kad cu birati slasticarnu jer ne znam peci. Hvala svima koji se trudite pomoci i ne ismijavate moje dosjetke.

Zaboravio sam pitati sto mislite da promijenim naslovnu?

naslovna naslovna
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 22:47 (ks95hr).
14 godina
The Friendzone Club

12 godina
ks95hr kaže...

Ne mogu reci izravno jer nisam siguran gdje zivi. Mislim da je najbolje ovako kako sam isplanirao. Sigurno ce mi odgovoriti na cestitku a dalje cu voditi razgovor. Takoder malo sam joj istrazio profil i cini mi se da je slobodna. Nedavno je promijenila naslovnu sliku pa sam mislio da i ja stavim istu. Tako ce misliti da imamo nesto zajednicko sto je svakako plus. Pozvati cu ju na tortu pa ce mi i dalje trebati vasa pomoc kad cu birati slasticarnu jer ne znam peci. Hvala svima koji se trudite pomoci i ne ismijavate moje dosjetke.

jel ti nas trollas?!

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

trollamo trolla

he wins

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ako ima takvu profilnu, vjerojatno je matematičar pa time i pametnija od toga. I samo malo ako sam dobro shvatio ti bi joj poklonio tortu?!Nemoj nas krivo shvatit, čini što misliš da je najbolje, al bar nam stavi screenshot ovdje

Nulla dies sine linea
16 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Ja se iskreno nadam da ti nas ovdje troluješ i sprdaš. 

Inače, pokloni joj sačmaricu za rođendan, ako te pogleda kao čudaka i nazove policiju - bježi od nje (i od policije) što dalje; ako umre od smijeha, to je žena s kojom želiš biti do kraja života. Jednostavno je.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Poklonit će joj tortu u stilu Billa Cosby-a...

--------------------------------------------------------------------------------------------
16 godina
neaktivan
A joj brate... Ili nema više od 13 ili je vrhunski troller... Ja se nadam da je nešto od ovog dvoje... Ako je išta treće, zamolio bih ga da vrati svoju mancard na šalter broj 3 kako bi ista bila poništena, hvala
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Necu joj pokloniti tortu nego cu ju pozvati da skupa jedemo tortu u slasticarni. Naravno da cu ispricati kako je proslo jer su mi neki puno pomogli i objaviti selfie za one koji kazu da trolam. Rodendan je oko 01.05. tako da jos stignem poboljsati neke sitnice koje su vam upale u oko. Nadam se da nece do onda uci u vezu ali sad mi ni ne odgovara. Taman stignem popraviti zube da mogu uzivati u torti.

Hvala svima koji ste mi dali ideje i uputili konstruktivne kritike da poboljsam taktiku. Budite sigurni da cu uskoro opet trebati vase misljenje. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 23:28 (ks95hr).
16 godina
neaktivan
Do 1.5. ko živ ko mrtav...
13 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Necu joj pokloniti tortu nego cu ju pozvati da skupa jedemo tortu u slasticarni. Naravno da cu ispricati kako je proslo jer su mi neki puno pomogli i objaviti selfie za one koji kazu da trolam. Rodendan je oko 01.05. tako da jos stignem poboljsati neke sitnice koje su vam upale u oko. Nadam se da nece do onda uci u vezu ali sad mi ni ne odgovara. Taman stignem popraviti zube da mogu uzivati u torti.

Hvala svima koji ste mi dali ideje i uputili konstruktivne kritike da poboljsam taktiku. Budite sigurni da cu uskoro opet trebati vase misljenje. :)

oprezno koračaj stari jel ovo pomalo zvuči stalkerski

Sljedeće ćeš pitati jel ok da zadržiš njeno prezime,preporuka prikladnih imena za bebe itd.

Samo dobronamjerni savjeti nhf.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Eto nakon 4 mjeseca veze (s curom koja je 10 godina mlađa od mene) opet sam solo. Yebiga, nije išlo. Primijetio sam i po sebi i po njoj da to nije to zadnjih 15-ak dana. Znam biti poprilično teška i bezvoljna osoba nekad, a nije ni ona bolja. Nakon savršenog dana jučer, danas smo sjeli popit kavu i ispričali se onako dobrano. Imamo iste poglede na život, slične interese, ali moji se ipak malo razlikuju. 29 mi je godina, prošao sam stvarno svašta, proputovao svijeta, bio zaručeb, prevaren, povrijeđen i to utječe na tebe nekako. Postaneš zreliji sa svakom greškom koju napraviš. Da se razumijemo, nju ne smatram greškom, dapače, jedno lijepo iskustvo druženja s mlađima od sebe, malo čudno u početku kad su joj cijelo društvo brucoši a ti im ladno možeš bit profesor. Proveli smo 4 mjeseca skupa i znam da će biti teško to sad nadomjestiti, navikne se čovjek na nekoga. Ali mislim da je presudno u svemu tome bilo moje spominjanje braka i djece u pripitom stanju pred mjesec dana kad smo bili na frendovoj svadbi. Znam da je njoj još uvijek rano za to i ne bih ju želio prisiljavati na išta. To su ti interesi u kojima se razlikujemo nas dvoje. Ja sam spreman za takvu obvezu, ona nije. Razišli smo se prijateljski i to je to. Nećemo se vidjeti neko vrijeme da oboje lakše prođemo preko svega, a kasnije tko zna, možda i ostanemo prijatelji.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
10 godina
odjavljen
ks95hr kaže...

Necu joj pokloniti tortu nego cu ju pozvati da skupa jedemo tortu u slasticarni.

Ajoj, micek, kako si ti sladak... Samo nemoj dopustiti da ti pamet soli ekipa koja se ne zna potpisati (ima ih na forumu) i sve će biti OK. :)

http://informanka.blogspot.hr/
11 godina
protjeran
KS95 što god da ti ona kaže radi suprotno.
This time next year we'll be millionaires
16 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Eto nakon 4 mjeseca veze (s curom koja je 10 godina mlađa od mene) opet sam solo. Yebiga, nije išlo. Primijetio sam i po sebi i po njoj da to nije to zadnjih 15-ak dana. Znam biti poprilično teška i bezvoljna osoba nekad, a nije ni ona bolja. Nakon savršenog dana jučer, danas smo sjeli popit kavu i ispričali se onako dobrano. Imamo iste poglede na život, slične interese, ali moji se ipak malo razlikuju. 29 mi je godina, prošao sam stvarno svašta, proputovao svijeta, bio zaručeb, prevaren, povrijeđen i to utječe na tebe nekako. Postaneš zreliji sa svakom greškom koju napraviš. Da se razumijemo, nju ne smatram greškom, dapače, jedno lijepo iskustvo druženja s mlađima od sebe, malo čudno u početku kad su joj cijelo društvo brucoši a ti im ladno možeš bit profesor. Proveli smo 4 mjeseca skupa i znam da će biti teško to sad nadomjestiti, navikne se čovjek na nekoga. Ali mislim da je presudno u svemu tome bilo moje spominjanje braka i djece u pripitom stanju pred mjesec dana kad smo bili na frendovoj svadbi. Znam da je njoj još uvijek rano za to i ne bih ju želio prisiljavati na išta. To su ti interesi u kojima se razlikujemo nas dvoje. Ja sam spreman za takvu obvezu, ona nije. Razišli smo se prijateljski i to je to. Nećemo se vidjeti neko vrijeme da oboje lakše prođemo preko svega, a kasnije tko zna, možda i ostanemo prijatelji.

Kak nakon 4mj ideš razgovarat o braku i djeci? O.o

Al niš,tužna priča,bit će bolje...

--------------------------------------------------------------------------------------------
16 godina
The Friendzone Club

prvo dode lik koji neznas jel trolla ili je stvarno ovako blesav. tip nam isprica kako ce uletit curi na rodendan i mi svi pomislimo da je taj rodendan sad blizu ali to je tek 1.5. i majstor ce sad dva mjeseca planirat ulet, PAZI ulet ce planirat dva mjeseca(wtf?), a sve ideje dosad su mu uzas i onda dode ova arendele ili kako vec i nastavi srat po obicaju ko u svakoj temi te zbog nje nekad pozalim sto smo ikad rekli da zelimo vise zena na forumu.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Treba mi pomoć malo starijih forumaša koji su prošli svoju krizu ranih dvadesetih.

Kao i svi normalni ljudi došao sam u vrijeme kad propitujem svoju seksualnost. Mislim, nisam gay kao što bi konzervativni čitatelj mogao pomisliti, ali u zadnjem periodu često se uhvatim u društvu kako si govorim "valjda neće primijetiti da sam gay" i obraćam više pozornosti tome da se ponašam muževnije.

Moj stari mrzi homoseksualnost i često me vrijeđa na toj osnovi (kad si pravim večeru, ako se kupam dva dana za redom ili ako se previše namirišem) i shvaćam da imam nesvjesnu potrebu da, zbog mržnje koju osjećam prema toj njegovoj strani, namjerno oskvrnem njegovu sliku savršenog sina koju je forsirao godinama i koju nikako nisam mogao ispuniti. Za sada sam samo razočarenje, ali imam tu potrebu i da mu se i zgadim.

Kako ste vi riješili tu krizu i kako da nastavim sa životom poslije svega toga?

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
10 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
Mislim, nisam gay...

Ma nisi.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

nisi gey ko sto ni arendelle nije debela ruzna slapa

jao kako te volim vriđat  ozbiljno bas mi bude toplo oko srca

16 godina
Onjegin kaže...

Treba mi pomoć malo starijih forumaša koji su prošli svoju krizu ranih dvadesetih.

Kao i svi normalni ljudi došao sam u vrijeme kad propitujem svoju seksualnost. Mislim, nisam gay kao što bi konzervativni čitatelj mogao pomisliti, ali u zadnjem periodu često se uhvatim u društvu kako si govorim "valjda neće primijetiti da sam gay" i obraćam više pozornosti tome da se ponašam muževnije.

Moj stari mrzi homoseksualnost i često me vrijeđa na toj osnovi (kad si pravim večeru, ako se kupam dva dana za redom ili ako se previše namirišem) i shvaćam da imam nesvjesnu potrebu da, zbog mržnje koju osjećam prema toj njegovoj strani, namjerno oskvrnem njegovu sliku savršenog sina koju je forsirao godinama i koju nikako nisam mogao ispuniti. Za sada sam samo razočarenje, ali imam tu potrebu i da mu se i zgadim.

Kako ste vi riješili tu krizu i kako da nastavim sa životom poslije svega toga?

1. sori al stari ti nije normalan a ne ti, ovo nisu sigurno pokazatelji da je netko gay, nego da netko moze prezivjeti bez zenske osobe za koju se vec unaprijed smatra da ce ti kuhat itd. a to najvise smatraju muskarci kao sto je tvoj tata. ja kad vidim da muska osoba zna kuhat po meni je to plus, a i nekako se nadam da i zenske osobe tako vide da je muskarac zreo a ne da mu se sve treba dostavit na pladnju(takvi su najgori).

2. mislis da si jedini koji u tim godinama ovo pomisli? ti to mozda pomislis zbog oca i njegovih ocekivanja, ja npr ovo pomislim zbog sebe i svojih nekih ocekivanja. jednostavno ocekivo sam od sebe vise i dodu dani kad razmisljam dal ista vise ima smisla, dal radim stvari kako treba. al probaj se nekako dogovorit sam sa sobom sto i kako zelis(dajem ti savjet koji ujedno i sam trebam prihvatit) u zivotu. ja recimo imam situacija gdje me roditelji ne kritiziraju, zapravo suprotno od tebe, ali ja radim to sam, sam sebe kritiziram na svakom koraku, jedan dan nesto napravim, drugi dan razmisljam kako je to glupo i da sam mogao bolje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 1:18 (mar123).
10 godina
odjavljen
live4cro kaže...
jao kako te volim vriđat  ozbiljno bas mi bude toplo oko srca

Čekaj, šta?

17 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Kak nakon 4mj ideš razgovarat o braku i djeci? O.o

Al niš,tužna priča,bit će bolje...

Ma nisam joj uletio s tom pričom. Sjedili za stolom ekipa kod frenda na svadbi i krene ta priča kao brak, djea, ovo-ono, a svi znaju da sam ja bio na korak do oltara. I pošto sam jete popio malo razvezao ovu svoju jezičinu (koja me dovela u probleme više puta nego što volim priznat) i kažem pred svima (e sad dal' iz zayebancije ili sam stvarno tako mislio, tko će ga znat) da se s njom definitivno mogu vidjeti u braku i s djecom kroz koju godinu. Na to se ona kiselo nasmijala, nije mi ništa pitala niti smo kasnije o tome pričali, eto do danas.

Onjegin WTF bro? Pa ti si stup ove teme, macho man, nemoj mi se i ti pretvorit u emača ili buljaša (osobno nemam ništa protiv njih, al yebiga kud svi tud i mujo). Znao sam se nekad uhvatiti kad sam u bedu da čitam tvoje postove samo da mi poraste razina testosterona. Ajde drmni jednu kratku, lupi šakom o stol da se vidi ko vozi traktor a ko otvara kapiju.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 1:24 (dark_wizz).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice