The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
anndrej kaže...
Nisam doživio takav slučaj koji opisuješ u smislu "svrbe me leđa, počeši me" i nakon češanja tu sve staje. Nekakve emocije dodatne se još javljaju. Dok sam bio jebivetar, to baš nisu bile neke ljepe emocije ... poslije (makar je u početku izgledalo super okrenuti te koke, za pod jaja i svi sretni).
Ako to kod tebe može funkcionirati bez dubljih emocija, čista hidraulika, uredu.
Moje iskustvo je sasvim drugačije i od tih bezemotivnih koka se sada čak i ježim. Te osobe, poslje, tokom vremena uopće više ne izgledaju privlačno i teško, sve teže uspostavljaju emotivni odnos, ne poštuju partnera/partnere (često znaju "sjediti na više stolica" istovremeno), kao degradacija duše. Moje iskustvo je takvo.

Tebi je potrebna neka dublja veza, nekom drugom možda to u određenom trenutku ne odgovara. 

Govorimo o prijatelju a ne strancu. Emocija ima, svi vole svoje prijatelje, postoji vjerojatno neka vrsta strasti ali nema "zaljubljenosti".

Što se tiče sjedenja na više stolica to nema nikakve veze sa ovakvim institucijama. Netko tko vara partnera varat će ga bez obzira imao on fuck buddies, galebario ili bio u monogamnoj vezi dok ne nađe neku koja mu je dobra za pod yaya. 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kod mene su svi takvi pokušaji loše završili,sve je bilo super na početku,super smo se dogovorili ali uvijek bi netko od nas završio u friend zoni... A pogotovo dok jedno od nas uđe u vezu s nekom trećom osobom,onda nastaju problemi.

Tak da smatram da kolko god to ljepo zvuči "mi smo se dogovorilI",to obično nije tako.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 18:36 (zerocool12).
13 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Tebi je potrebna neka dublja veza, nekom drugom možda to u određenom trenutku ne odgovara. 

Govorimo o prijatelju a ne strancu. Emocija ima, svi vole svoje prijatelje, postoji vjerojatno neka vrsta strasti ali nema "zaljubljenosti".

Što se tiče sjedenja na više stolica to nema nikakve veze sa ovakvim institucijama. Netko tko vara partnera varat će ga bez obzira imao on fuck buddies, galebario ili bio u monogamnoj vezi dok ne nađe neku koja mu je dobra za pod yaya. 

Ne omalovažavam tvoj stav. Vjerujem da je kod tebe ovako kako govoriš moguće i bez problema.

Samo sam reagirao na post Arendelle jer sam prepoznao moje iskustvo. 

Da se nije pojavila Najjdraža, vjerovatno nebi ovako pričao i bio bi sretan i ponosan na moju prošlost jebivetra :)

a stvarno sam bio seronja :))

(možda sam još uvjek :))

11 godina
neaktivan
anndrej kaže... 

Ne omalovažavam tvoj stav. Vjerujem da je kod tebe ovako kako govoriš moguće i bez problema.

Samo sam reagirao na post Arendelle jer sam prepoznao moje iskustvo. 

Da se nije pojavila Najjdraža, vjerovatno nebi ovako pričao i bio bi sretan i ponosan na moju prošlost jebivetra :)

a stvarno sam bio seronja :))

(možda sam još uvjek :))

Znam, nisam se u nijednom trenutku osjetila omalovažavano. Svatko ima svoje mišljenje. Čisto raspravljamo. Nisam ja Teodor da me sve vrijeđa. 

I u onom primjeru ranije sam karikirala, nisam u takvom "dogovoru" trenutno.

To je davno bilo, još su dinosauri hodali po zemlji, dobro je funkcioniralo i dalje smo prijatelji(bez povlastica).

Sve zapravo ovisi o tipu osobe koja se upušta u takve dogovore. Nisu svi ljudi isti, neki su emotivci drugi nisu. Na svakome je da odabere šta mu odgovara 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
10 godina
odjavljen
anndrej kaže...

I ja se trudim vjerovati, ali mi je to toliko nevjerojatno da dođem u napast napisati nešto podugačko u vezi toga. Onda se sjetim da to nema smisla jer neću postići ništa osim što ću možda još više svoj profil okaljati palcima dolje napaljenih tinejdžera. :) S druge strane, jako mi je drago što imam istomišljenika.

Qrčim se, a drugi 3,14zde.
13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
anndrej kaže...

I ja se trudim vjerovati, ali mi je to toliko nevjerojatno da dođem u napast napisati nešto podugačko u vezi toga. Onda se sjetim da to nema smisla jer neću postići ništa osim što ću možda još više svoj profil okaljati palcima dolje napaljenih tinejdžera. :) S druge strane, jako mi je drago što imam istomišljenika.

Ali ajmo iskreno, ddarknessfairyy je daleko toplija, prisnija, privlačnija (u nju bi se lako čovjek mogao zaljubit) osoba od tebe (nije cilj vrijeđat) gledajući po postovima koje mogu pročitati a trebalo bi biti obratno.

Shvaćaš, zamisli sada ove napaljene tinejdžere, koga će prije poslušat, čiji primjer, stav će im izgledati bolje i istinitije.

Po ovome što ti i ja zastupamo trebalo bi biti obratno. Ti bi trebala izgledati primamljivije sa divnom dušom ako je naša teza točna.

Čitao sam tvoje postove iz početka, po redu i bila si počela baš ljepo, solidno, čak sam bio ugodno iznenađen da se pojavila ženska osoba i tako elokventna, inteligentna (jako volim žene i uživam u njihovim postovima) i sa vremenom si postajala sve više ... goropadnija (ne želim vrijeđat, tražim izraz kojim bi ti to dočarao). Zašto tako? 

10 godina
odjavljen
anndrej kaže...
Shvaćaš, zamisli sada ove napaljene tinejdžere, koga će prije poslušat, čiji primjer, stav će im izgledati bolje i istinitije.

Moji su stavovi napisani na hrvatskomu standardnom jeziku, a stil je pisanja obično buntovan, mladenački i neopterećen društvenim konvencijama. Moje rečenice glatko teku, red je misli logičan i lagan za praćenje - ne treba uložiti pretjeran mentalni napor, a korist je višestruka jer svoje misli obično obrazložim koristeći jednostavne i svakom razumljive riječi. S tinejdžerima mogu pronaći zajednički jezik baš zbog toga što dijelimo (suviše) kritički stav prema svemu što nas okružuje - propitkujemo autoritete, to je najbolji opis takvoga načina razmišljanja u dvjema riječima. Usto, bliža sam tinejdžerskim godinama negoli forumska kolegica.

anndrej kaže...
Zašto tako? 

Čini se kako si metodom opažanja došao do točnoga zaključka kako nisam najotvorenija osoba na svijetu pa mi treba vremena dok se ne okuražim u novoj zajednici. Dodaj još na to neke frustracije koje se periodično javljaju i imaš... trenutnu mene!

13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Od danas nadalje vjerujem svojem predosječaju.

Hodam u jednu pekaru tu kad idem s posla ili na posao, i radi jedna prekrasna cura unutra...

I ja ajde, pitat ću ju za broj ali nikako, ili uvijek ima gužvu pa je nemogu uhvatit na samo ili se smrznem i BSOD-am...

Danas uspio pitati, kad ono smiješak do neba, drage volje ali ja se udajem ovo ljeto tako da ipak ništa... Doslovno sam propao u zemlju hahahahah.

11 godina
neaktivan
anndrej kaže...

Ali ajmo iskreno, ddarknessfairyy je daleko toplija, prisnija, privlačnija (u nju bi se lako čovjek mogao zaljubit) osoba od tebe (nije cilj vrijeđat) gledajući po postovima koje mogu pročitati a trebalo bi biti obratno.

Po ovome što ti i ja zastupamo trebalo bi biti obratno. Ti bi trebala izgledati primamljivije sa divnom dušom ako je naša teza točna.

Čitao sam tvoje postove iz početka, po redu i bila si počela baš ljepo, solidno, čak sam bio ugodno iznenađen da se pojavila ženska osoba i tako elokventna, inteligentna (jako volim žene i uživam u njihovim postovima) i sa vremenom si postajala sve više ... goropadnija (ne želim vrijeđat, tražim izraz kojim bi ti to dočarao). Zašto tako? 

Dvoumim se da li da ovo pročitano shvatim kao kompliment ili da se uvrijedim. U suštini sam topla i prisna osoba pokvarene duše 

Šalu na stranu, "napaljeni teenageri" nebi trebali slušati ni mene ni druge. Ne želim biti primamljiva ni teenagerima, ni srednjim godinama ni starcima(osim ako ima koji sa milijunima u banci i slabim srcem )  Mogu nekome probati pomoći u dilemi, ali ne očekujem da prihvati moje mišljenje i ne želim da im krojim život. Mi ovdje možemo raspravljati, reći svoje stavove ali oni su ti koji moraju odlučiti, proživjeti i u konačnici sami ustvrditi čiji je stav "istinitiji". Mišljenje je ko kakica- svi ga imaju.

A što se tiče tvoje opaske da sam toplija osoba ne mora značiti da jesam, samo ne vidim svrhu ad hominem napada na ljude koje ne poznajem. Kad te život pošteno išamara shvatiš da nema svrhe prebacivati svoje frustracije na druge. Ovdje smo svi jednaki i onaj mali Pero od 13 godina i onaj veliki Jura od 55. Svi smo samo virtualni likovi i nikad ne znaš tko je s druge strane ekrana.

Phantom_RI kaže...

Hodam u jednu pekaru tu kad idem s posla ili na posao, i radi jedna prekrasna cura unutra...

I ja ajde, pitat ću ju za broj ali nikako, ili uvijek ima gužvu pa je nemogu uhvatit na samo ili se smrznem i BSOD-am...

Danas uspio pitati, kad ono smiješak do neba, drage volje ali ja se udajem ovo ljeto tako da ipak ništa... Doslovno sam propao u zemlju hahahahah.

Eto dok si se ti odmrznuo žena našla drugu žrtvu za udaju 

13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

A hebiga darknessfairy, btw, kad budeš imala probleme s autom slobodno javi, da dođem uživati u pogledu žene koja zapravo pokušava nešto napraviti u vezi auta koji ne radi, respect za to. :)

11 godina
neaktivan

Cccc umjesto da se ponudiš da ćeš mi pomoći popraviti auto (vidiš čak ne tražim da ga sam popraviš) ti bi samo gledao. Nikad kavalira od tebe 

13 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...

Cccc umjesto da se ponudiš da ćeš mi pomoći popraviti auto (vidiš čak ne tražim da ga sam popraviš) ti bi samo gledao. Nikad kavalira od tebe 

Ne brzaj sa zaključcima. Nisam rekao da nebi popravio sam ili sa tobom, a  kavalira većeg od mene nisi vidjela još. :P

16 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Eto vidiš,niš strašnog se nije dogodilo,još si živ, ona je isto još živa (i udaje se), ptice pjevaju, zemlja rotira, a tebi će drugi puta biti lakše :D ...

--------------------------------------------------------------------------------------------
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Yes yes..Aj čuti sad vidiš da pokušavam muvat ovu  žensku tu. Hahaahhah

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
anndrej kaže...
Arendelle kaže...
anndrej kaže...

Ti si netko tko dođe kući s posla, zatekne ženinog ljubavnika u ormaru na koji okačiš svoj sako, pogledaš nju golu na krevetu sa prirodnom katastrofom urezanom u lice, pogledaš njega i pitaš kako je tu dospio, on kaže da je došao upakiran u ormar, ti mu povjeruješ, popijete kavu, večerate i sutradan on postane legitiman član porodice dok ti nisi kući.

Get cucked.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 1:17 (4ucker).
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Naletjeh na ovu temu pa nije direktno vezano, ali da pitam jeste li imali iskustva s vezom na daljinu? Ako da, na koje vrijeme, koja udaljenost, kak cesto ste se viđali? I kako to funkcionira inače, ili znate nekoga od vaših prijatelja koji je u takvoj vezi.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

bjezi od toga. not worth it

16 godina
neaktivan
SMA Solar kaže...

Naletjeh na ovu temu pa nije direktno vezano, ali da pitam jeste li imali iskustva s vezom na daljinu? Ako da, na koje vrijeme, koja udaljenost, kak cesto ste se viđali? I kako to funkcionira inače, ili znate nekoga od vaših prijatelja koji je u takvoj vezi.

Sve ovisi o puno toga...

Npr. koliko dugo ste skupa, o kojem razdoblju se radi, kolko ste stari i kolko ste ozbiljni...

Može uspjet,kao i sve ostalo, a opet i ne mora....

13 godina
neaktivan
SMA Solar kaže...

Veze na daljinu su često uspješne jer cura ima mnoštvo seksualnih veza u drugom gradu, a kad dođe kući ima tebe da je voziš, hraniš i spavaš pored nje jer "nije raspoložena za seks i umorna je od putovanja". 

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
10 godina
odjavljen
Onjegin kaže...

Veze na daljinu su često uspješne jer cura ima mnoštvo seksualnih veza u drugom gradu, a kad dođe kući ima tebe da je voziš, hraniš i spavaš pored nje jer "nije raspoložena za seks i umorna je od putovanja". 

Ti nisi bio u školi kad se govorilo o generalizaciji, ha?

16 godina
The Friendzone Club

ja se molim da te veze ne uspiju, al jbg ocito uspjevaju. kad sam krenuo studirat sad otiso sam u drugi grad, i igrom slucaja ova jedna cura iz mog grada isto tamo otisla, a onda ima decka u gradu iz kojeg smo otisli. cijelo je*eno vrijeme navijam da prekinu da mogu ja uletit al nista, super njima to ide. pa nek mi jos neko veli da veze na daljinu nejdu.

imam frenda koji studira u becu, cura mu zivi u hr i nisu prekinuli.

po meni to nije problem, sve ovisi kolko se cesto vidite.

14 godina
SMA Solar kaže...

Sje*ana stvar, probao, trajalo nekih 3 mjeseca i odustao. Jednostavno nije bilo budućnosti, cura mi se sviđa i još žalim za tim što nije uspjelo, ali ako daljina ostaje daljina i u određenom periodu ne postane "veza na blizinu" onda nema smisla. 

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja se molim da te veze ne uspiju, al jbg ocito uspjevaju. kad sam krenuo studirat sad otiso sam u drugi grad, i igrom slucaja ova jedna cura iz mog grada isto tamo otisla, a onda ima decka u gradu iz kojeg smo otisli. cijelo je*eno vrijeme navijam da prekinu da mogu ja uletit al nista, super njima to ide. pa nek mi jos neko veli da veze na daljinu nejdu.

Dao sam ti td samo zbog ove boldane izjave...

16 godina
zerocool12 kaže...
mar123 kaže...

Dao sam ti td samo zbog ove boldane izjave...

ma nisam to ozbiljno reko, nego vise ono "zbog tih veza ja nemogu jebavat cure koje su u tim vezama, a decka im nigdje". al eto mogu rec da znam stvarno dosta cura a i deckiju koji ne varaju u tim vezama. mislim bolje je ako vidis da nemozes prekinut nego varat, onda ta veza nema bas nekog smisla.

10 godina
odjavljen
mar123 kaže...

ma nisam to ozbiljno reko, nego vise ono "zbog tih veza ja nemogu jebavat cure koje su u tim vezama, a decka im nigdje". al eto mogu rec da znam stvarno dosta cura a i deckiju koji ne varaju u tim vezama. mislim bolje je ako vidis da nemozes prekinut nego varat, onda ta veza nema bas nekog smisla.

Ti si idiot.

Da, znam da ću sad dobiti ban - ipak, vrijedilo je.

16 godina
Arendelle kaže...
mar123 kaže...

Ti si idiot.

Da, znam da ću sad dobiti ban - ipak, vrijedilo je.

ma nemoras dobit ban, bar ne zbog mene.

kad zasluzim zasluzim.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Tko kaže?

Dečko tih cura svakako nije dečko nego papuča.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
11 godina
neaktivan
SMA Solar kaže...

A jesi našao pravi forum za to pitanje 

Ili radiš istraživanje za onaj Teen, OK, Cool il kak se već zovu časopisi za hormonima lupljenu djecu?

15 godina
SMA Solar kaže...

Inace samo uzivam sadrzaj prezentiran na ovom djelu foruma, ali evo samo da uletim na ovo.

Iskustvao: da, trenutno 14 mjeseci

Udaljenost: cca 1000 km (tri drzave)

Susreti: Svaka 2 mjeseca minimalno, duljine susreta variraju od 5 - 30 dana po mogucnosti i vise

Funkcioniranje: textanje (whatsapp) cijeli dan, skype call jednom dnevno oko sat vremena i naravno vidjanje kad god se ima novaca i vremena

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice