Kazanova
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kakav ovratnik? šta je ona u samostanu?

reci joj da slika ovratnik na vratu i nalaz gdje pise da mora nosit ovratnik
SERE KO KVAKA

pa jel moguce xd hahhahhah
mozda curi nije sudeno da ima decka do prije 20-ete..
Ovratnik je dobila od prezestokih orgija
i dalje, u godinu dana ne biti u mogucnosti jednom otici na usr"anu kafu. mozda su joj starci sjebani. mozda misli da si pedofil
a mozda i jesi :D
Ako nije glupa shvatiti ce sto radi i odgovoriti mu normalno bez koje kakvih izmotavanja.
Nitko nju ne ucjenjuje nego ju samo decko zeli upoznati i porazgovarati uzivo s njom jer preko poruka i irl može biti velika razlika..
A zašto se prijateljstvo ne bi moglo održati samo razgovorom na internetu, tj. na društvenim mrežama? Nekad je vrlo popularno bilo tzv. prijateljstvo preko pisama, a ovo nije ništa drugo negoli jedan modernizirani oblik takvoga prijateljstva. Tko zna kakvi se razlozi skrivaju iza njezine želje da se ne nalaze uživo - mislim da autor pitanja nije taj koji se treba igrati psihijatra i otkrivati razloge. Ako se djevojka osjeti sigurnom da razlog iznese, ona će to zasigurno napraviti. Požurivanje i emocionalne ucjene, s druge strane, nikad nisu urodile plodom.
Uslijedit će da će sa takvim bahatim stavom one koja je uvijek u pravu završiti sama. Potpuno sama, ni mačke neće htjeti biti s njom.
Možda joj je samoj sasvim dobro.
a autor također ima svako pravo ne željeti internet prijateljstvo te to odbiti, što bi rekla da je slučaj obrnut?

i dalje, u godinu dana ne biti u mogucnosti jednom otici na usr"anu kafu. mozda su joj starci sjebani. mozda misli da si pedofil
a mozda i jesi :D
Možda i jesam? Ona ima 18, a ja 21

Ja nemam bas srece u ljubavi, koje mene hoceju ja njih necem i obrnuto, ali ne razumijem kako si mozes dopustiti da vise od godinu dana potrosis na jednu zensku samo da je pozivas na kavu. Pa jesi ti svjestan da si potrosio 1/70 svog zivota na to?
Posvađaš se pa si opet dobar, oko cega? Svakih mjesec i pol se cujete pa posvađate??
Ona ili hoce ili nece, ja sam ko ti tak s jednom curom o kojoj sam pisao u temi, ovo ono ovamo tamo, isto mi odgađala, doduse 2 put meni dosta, i treci put je isla reko sam ako neces slobodno reci, predlozi kad ti pase, gdje ti pase i dogovorili smo se. I u toku tih nasih kava ja sam mislio situacija 100% sigurna kad ono ima decka.
Evo nikad nisam imao zensku dulje od jedne noci pa i ja vidim da ste oboje cudni. Nemoj se unistavati, ti njoj sve ona tebi nista, badava ti govorimo svi, znam kak je to, uvijek mislis bude jos sansi, mozda je ovo mozda ono, ali stvarno godinu i pol pa pitanje je ako je to uopce cura ili neki gay ili fbi agent.
Joj Arandelle, šta ti pričaš? Jel vidiš ti kakve ti gluposti pišeš?
Da nam ne treba pravi prijatelj nego prijatelj preko pisama?
Čitaj s razumijevanjem. Prijateljstvo preko pisama ne podrazumijeva da je prijatelj preko pisama tvoj jedini tip prijatelja.
Deset sati smo se kolega i ja družili. A šta ćeš, sat-dva vremena o tom ljubavnom problemu, ostatak o harveru, softveru, gejmanju...tako to biva kada se nađu dva IT lika, a da ne spominjemo koliko je bilo
Nakon kratkog i jezgrovitog pitanja slijedit će salva optužbi na njegov račun kako je ne razumije, da to od njega nije očekivala i jedan od ženskom rodu najdražih - protunapad jer je on nasilnik koji ju ucjenjuje njihovim prijateljstvom
A što bi drugo trebalo uslijediti? Kako bi se ti na njezinu mjestu postavila u toj situaciji?
Ja se na njenom mjestu nebi nikako postavila jer se nebi nikad dovela u takvu situaciju.
Kao prvo previše cijenim sama sebe da bi glumila zaljubljenu cvrkutavu klinku samo zato da bi dobila par komplimenata ili skratila vrijeme razmjenjujući poruke. Kao drugo previše cijenim druge ljude da bi radila budale od njih i zabavljala se na račun tuđih osjećaja. Da mi je do takve zabave prijavila bih se u neku od reality nebuloza i tamo se igrala.
Cura godinu dana uvjerava dečka da želi s njim na kavu, trabunja o tome kako joj se sviđa, visi satima s njim na netu i onda mu da košaricu svaki puta par sati prije kave i još ima drskosti izigravati žrtvu kad on na to poludi.
Ako je željela s njim samo prijateljstvo putem interneta mogla je to reći u jednoj od situacija kad ju je zvao da se nađu. Ali nije ni jednom ni pokušala nego je svaki puta pristala i kasnije ga odjebala.
Nema vremena za kavu - ok mogla je reći npr. dođi za vrijeme mog velikog odmora ili kad mi završi škola odprati me kući ili me pričekaj pred crkvom. Da joj je stalo mogla je naći milijun drugih načina da se vide, ali nije ni jednom ni pokušala, već je svaki puta pristala na kavu da bi u zadnji tren otkazala.
Zajebi feminizam i fore da je žena jadna uvijek nezaštićena, ova mala zna jako dobro što radi, podlo zavlači dečka godinu dana i ne postoji ni jedno validno opravdanje za tu situaciju.
Ima jedna cura s kojom se cujem svakodnevno na fejsu (ona se meni javlja 95% vremena prva), znamo se vec 4-5 godina jer smo putovali u srednju zajedno, ali ona zivi u njemackoj i dolazi mozda 5-6 puta godisnje u hrv. Znam (iz dopisivanja sam zakljucio a i kad smo se osobno druzili znam kakva je osoba) da nije ni sa kim bila vec dugo (ako i ikad (ista situacija i ja)) pa me strah nesto i natuknit jer je sramezljiva sto se tog tice pa onda i ako i ne uspije moja namjera ona zna skoro sve s kojima se druzim u kraju pa da nebi ispo creep hah
Ima jedna cura s kojom se cujem svakodnevno na fejsu (ona se meni javlja 95% vremena prva), znamo se vec 4-5 godina jer smo putovali u srednju zajedno, ali ona zivi u njemackoj i dolazi mozda 5-6 puta godisnje u hrv. Znam (iz dopisivanja sam zakljucio a i kad smo se osobno druzili znam kakva je osoba) da nije ni sa kim bila vec dugo (ako i ikad (ista situacija i ja)) pa me strah nesto i natuknit jer je sramezljiva sto se tog tice pa onda i ako i ne uspije moja namjera ona zna skoro sve s kojima se druzim u kraju pa da nebi ispo creep hah
Odeš van s njom,zabavljaš se, napiješ ju ,napiješ sebe i uvališ joj jezik.... Ak želi vezu reci da bi bilo teško pošto je u austriji ali da možete bit prijatelji......
Btw. to je kuhac, vjeruj mi, i čim duže traje tim se više komplicira.
Btw. gospodo o kakvom ovratniku govorimo? :O
da i meni se cini komplicirano, najvjerojatnije odustajem od toga.. a i neznam, bilo bi precudno vjerojatno..
ima jedna cura, radi u trgovini gdje inace vrsim dostavu kada mijenjam na poslu, cini mi se simpaticna. bio sam vec par puta i sutio sam ko zaliven i uvijek izasao posran iz trgovine, imam neku bllokadu u glavi
U međuvremenu,slomio joj je vrat,kad je popizdio ahahhaha
Nadam se da je djevojka dovoljno pametna da ne pristaje na takve stvari. Institucija fak-prijateljstva u teoriji je i praksi jednako degutantna (pogotovo za nježniji spol), a sam je termin fak-prijateljstvo oksimoron za udžbenike i enciklopedije. Nemojte si ranjavati dušu ovakvim gadostima, molim vas, jer što god netko rekao, u tom odnosu nikad neće biti veselja.
Zašto bi bilo odvratno? Pogotovo za nježniji spol?
Ona se želi jebat, ali neće vezu, on se želi jebat, ali neće vezu. Zgodni su jedno drugome i jebu se, a nisu u vezi. Di je problem?
to sto ti nisi imala veselja ne znaci da je isto i drugima :)
ANDRELLE moralna cura,nema sta..Sigurno nista prije braka..
sve dok nije sjela na kavasaki
to sto ti nisi imala veselja ne znaci da je isto i drugima :)
Ne, već to znači da nisam malograđanska kurveštija/kuještija/kuja/droca/kurva (odaberi pejorativ koji želiš) koja je toliko prizemna da joj istinsku sreću pruža zadovoljenje životinjskih nagona uz muškarca koji ne nudi ništa vrijedno zauzvrat, ali vjerojatno može toj droci (meni je taj izraz najdraži) usaditi još malo malograđanstva i prizemnosti koja iz njega isijava kao toplina iz peći. Ta hipotetska droca vjerojatno misli da je to što radi plemenito ili da je bar opravdano, ali svaka će joj osoba koja ima nešto razuma reći da su to samo laži kojima se takva prizemna osoba štiti od nadolazećeg kraha njezina ega i čitave osobnosti. Slabi ljudi ne prolaze dobro u životu, to je zakon prirode, a jasno je da su fak-frendovi sve (loše, op. a.), ali samo ne jaki.
Čovječe, svrha je spolnoga čina kao najsavršenijeg i najprirodnijeg oblika zbližavanja dviju osoba (namjerno nisam napisala muškarca i žene) pokazivanje i dokazivanje obostranog povjerenja u partnera. To je čin kojemu prethodi toliko faza, ali je, u slučaju da su osobe informatičkim rječnikom rečeno kompatibilne, zapravo neizbježan. Svakom bi spolnom činu trebao prethoditi potvrdan odgovor da su nam namjere iskrene, promišljene i dobre, a to je nemoguće osigurati kod fak-prijatelja. Prijatelja, zapravo, mnogo je efektnije to napisati kurzivom ili bar u navodnicima.
Zaključak je jasan - umjesto životinjske prizemne jebačine koja ne služi nikomu na čast, zabavite se pletenjem, čitanjem knjiga, odlaskom u kazalište itd. Zapravo, možete i srati po forumima - i dalje ćete biti mnogo plemenitija osoba nego da se upuštate u takvu avanturu koja nije dostoja čovjeka kao misaonoga bića. Prizemnost je čovjekov najgori neprijatelj, zato svijetom hoda toliko mediokritetskih budala.
jel to tebi fali seksa? (ne nudim se ni slučajno btw)
jel to tebi fali seksa? (ne nudim se ni slučajno btw)
Ne, uopće. U ovom mi trenutku spolni odnos nije izbor - pročitaj moj prethodni odgovor. Ogorčena sam, doduše, što ima curâ koje robuju životinjskim nagonima praveći od sebe nerazumna (a ne razumna) čovjeka, ali ne mogu ništa učiniti po tom pitanju... Oh, osim sanjati* da se stanje popravi.
P. S. Nabijem ovu automatsku ugradnju playera u moj odgovor, ne želim to!
vidi se da je cura iskompleksirana do bola. vjerovatno gabor koji nikad nije ni osjetio sto je muska paznja. a i ako imas nekog jadan taj. a ja ti garantiram da on ako se "derete" sigurno ne radi to iz "povezivanja"
si ti ozbiljna? bez zajebancije
Kako ne volim kad netko moralise..Obostrano brate zadovoljstvo..Rokaju se,a nisu u vezi i to je to..Mogu bit s nekim drugim i ne puse im nitko za vratom.Sto je rekla moja doktorica,kuma deco samo se vi rokajte hahaha :)
Uostalom,lako je moralisat kad ne znas tko stoji iza profila..Sa zenama ocito ne mozes drugcije nego kao sto je kolega stolnik postupio..Sad sam pri!jetio i to jedna zenska radi s nekim tipom,ali sve bas isto..Zavlaci ga,voli drugog dugo vremena,kaze da hoce van i sjebe ju.Ocito je predobar...
ma dajte ovo neki frajer trolla haha